Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Най-малката диг.камера?
Автор: leia   
Дата:   02-10-04 21:54

Здравейте, знам че повечето от вас не уважават малките камерки, но на мен ми трябва нещо като за не професионалист [smilie3] . Цената, ами не е от значение! Искам нещо съвсем малко, единственните ми изисквания са да е над 4МП, да има оптичен зум и да прави наистина хубави снимки! Трябва да е апаратче което да ми е винаги в джоба,без да ми пречи или тежи [smilie3]
Ако има някой с такива апаратчета, моля, пратете ми снимки направени с тях на leia@abv.bg.
И последен въпрос [smilie3] какво смятате за Kyocera? Ако има снимащи с Kyocera Finecam SL400R може ли да си кажат мнението за нея?

Отговори на това съобщение
 Re: Най-малката диг.камера?
Автор: 5ko   
Дата:   02-10-04 22:05

Виж моделите на Casio.Те май са от най-ситните.За качествата им нищо немога да кажа.
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/

Дата:   02-10-04 22:15

Май не попитах правилно [smile]
Интересуват ме мнения на хора които имат или са снимали с подобни камери и много бих искала да видя снимки правени с такива камери. То подобни камери- много... и с почти еднакви показатели, но искам да знам кои правят най-добри снимки!

Публикацията е редактирана (02-10-04 22:19)

Автор: ************   
Дата:   02-10-04 22:16

Casio sa naistina po mini aparatite.Osven tova polzvat optika na Pentax.Ima i na Pentax kompaktni modeli,koito biha ti dopadnali.Moje6 i v BG da nameri6 takiva aparati.

Автор: cristo   
Дата:   02-10-04 22:18

тук на хорана изискванията към камерине не са за малък размер, а за качество, така че едва ли ще намериш много притежатели на такива апаратчета

и все пак - Canon IXUS съм чел че са добри

Автор: murnau   
Дата:   02-10-04 22:19

Pentax optio , ne pomnia koj model beshe.

Niamash goliam izbor nad 4 mpix. Az sum snimal s A80 na CAnon, ne s Pentaxa, no triabva da sa gore dolu edni i sushti kato izobrajenie. Na Pentax optikata ne e losha.
Imashe edno Sony malko, ama ne si spomniam modela, 5 mpix...

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-10-04 22:19

Ти май търсиш това по долу (линковете на страницата не работят)

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/Digital_IXUS_I5/index.asp?ComponentID=230307&SourcePageID=26181#1

Автор: cristo   
Дата:   02-10-04 22:22

V1 e малкото сони - доста скъпо, много качествено, и малко наистина, но-май не достатъчно, защото мисля че на дамата и трябва баш апарат-миньон

Дата:   02-10-04 22:24

stoevmobile , ама този няма оптичен зум...

Автор: ************   
Дата:   02-10-04 22:26

Leia,savsem skoro se puskat v prodajba novi modeli i na Canon IXUS,taka 4e 6te ima6 po-goliam izbor.

Автор: 5ko   
Дата:   02-10-04 22:29

Снимал съм с това нешто:
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Pentax/pentax_optio430rs.asp

Не е идеално лошо (малко ми червенеят снимките на закрито).Някъде го мярках на безумната цена от около 800 лв.

Снимал съм и с Digital IXUS ( 2 Мр) той е доста по- добър.

Автор: stoevmobile   
Дата:   02-10-04 22:32

Туй твоето напомня моето дирене на статив-хем малък, хем стабилен, да е висок, да не тежи много, да е малък в сгънато състояние, ..... Хем жирафа, хем хипопотам...
Аз си го намерих!
Пожелавам ти същото!

Дата:   02-10-04 23:13

Благодаря ти stoevmobile, все ще се намери камерка и за мен [smilie3]
Май няма никой снимал с Kyocera, а така се надявах да чуя отзиви....

Автор: marto   
Дата:   03-10-04 00:49

Емииииии,ако искаш отзиви..............кенеф.....
Друго какво да ти кажа.....
[beer]

Автор: athom   
Дата:   03-10-04 00:52

Хехе...кенеф не е отзив бре, т'ва е позив [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: jumbo   
Дата:   03-10-04 10:04

земи си една нокия така като гледам ти е достатъчно да се разпознаеш на снимката а и ще имаш връзка с приятели [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

вчера даваха по НВО един шпионски филм та явно от там си се вдъхновила [beer] [beer] [beer]

Автор: Thor   
Дата:   03-10-04 10:09

http://www.dpreview.com/news/0409/04092809contax_i4r.asp

това сигурно ще е най доброто на пазара за в момента де ,сега де..[smilie24]

[cool]

Автор: J0R0   
Дата:   03-10-04 11:41

Малки размери и качество са две несъвместими понятия при фотоапаратите.
То е същото като с колите.
Все едно да искаш кола с размерите на Тико, която да е 300 конски сили.
Е, те такова нещо нема измислено още.
Ще противоречи на законите на физиката.

Автор: dili   
Дата:   03-10-04 12:20

аз си купих наскоро Минолта G400, но все още нямам много впечатления (а и съм новак още във фотографията... и във форума), фотоапарата е малко по-голям от цигарена кутия и има 3х оптично, метален корпус, ако искаш мога да ти пратя снимки, но са около 700-900К всяка. В Метро сега има промоция на следващия модел G500 za 570.00 лв без ДДС.

Автор: Sid   
Дата:   03-10-04 12:24

Снимал съм доста с Canon IXUSi води се "женско бижу", не знам каква му е цената в България, мисля, че в момента е към 700 лв. Прави много добри снимки, има опция за дълга експозиция, макрото му страхотно - прави снимка от 4см. ето 2 кадъра на макро с него:

https://photo-forum.net/i/37053&USER_ID=3643

https://photo-forum.net/i/37052&USER_ID=3643

https://photo-forum.net/i/31393&USER_ID=3643

Няма оптичен зуум, това му е недостатъка, но пред вид че е 4мегапиксела, мисля че не е проблем. Голям е колкото кутия цигари 100мм. Препоръчвам ти го най-горещо. В щатите може да се намери за около 300$, мисля. Името в щатите му е: Canon Powershot SD10. Препоръчвам ти го най-горещо. А ако изчакаш скоро ще излезе IXUSi5. Той ще има оптиен зуум и ще е 5 мегапиксела. Мисля, че е най-доброто като цена/качество/размери [smilie24]

Автор: kala   
Дата:   03-10-04 13:15

za6to ne preporu4vate Olympus ...az vse o6te se 4ydq za Olympus mju 410...maluk e i ima dosta optsiiki...kakvo 6te kajete?

Дата:   03-10-04 13:23

как да препоръчам Olympus ,като гледам Contax какви бужута предлага [smilie11] е малко скъпични но затова пък са бижута,а да не говорим за Zeiss обективите дето носят... ,както и за качеството на Contax ... верно че ми харесва и IXUS-а ,но Contax еееее съвсем друга история [smilie6]
[cool]

Автор: debar   
Дата:   03-10-04 13:31

Pentax
novoto Optio S4 ili S5
4MP ili 5MP
Opti4en zoom 3X
Dobri SA!
Az snimam s Optio S
3MP!
Novoto Soni 5MP - to e malko biju zashtoto niama varioobektiv a ima opti4en zoom!
Mania!

Автор: jumbo   
Дата:   03-10-04 13:46

дай му на любителя зум и той ще умре от кеф
това е стара тайна разбрана от производителите защото те знаят - голям зум, ниско качество, много клиенти
максимата твърд обектив, високо качество, е неприложима ( с една дума на пенка и стига да се разпознае на снимката)

Дата:   03-10-04 13:47

ми може ,всеки си пада по различни бижута един по диаманти друг по сапфири трети по изумруди четвърти по циркони ,но определено Contax са известни като производители на най-енд фото-камерки ,нещо като Шопар във популярната фото-индустрия ,за клиенти с повече парички ,но това не пречи и като качество на обективите да бъдат едни от най добрите начело с Leica , нормално който не е притежавал Майбах или Бентли ,няма как да ги препоръчва ..[smilie6]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна