Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Snimkite na Tihomor Penov
Автор: White_man   
Дата:   23-01-04 14:08

Strashni sa ! Toku shto gi razgledah.
Kakvi obrazi ima v tiah ne e istina !

Отговори на това съобщение
 Re: Snimkite na Tihomor Penov
Автор: J0R0   
Дата:   23-01-04 14:22

И мен яко ме кефят. Не е истина направо, че може да се снима така. Мисля, че тук, в България има фотографи, които не отстъпват по нищо на световните величия. Можем да се учим от снимките им.

тук са снимките!

Автор: Alice   
Дата:   23-01-04 14:31

И аз ги разгледах, невероятни са. Много силно ми въздействаха. Направи ми впечатление, че човекът не се притеснява от "криви" хоризонти и от "неправилно" кадриране. Снимките му изглеждат, като че ли всеки би могъл да ги направи. Единственото към което се е стремил е да улови мига и го е уловил перфектно.

Автор: special_k   
Дата:   23-01-04 14:50

:)
Ti6o, imam te nqkude na edno negativ4e kak prvi6 izkystveno di6ane.., pomni6 ?
6te go potursq, i 6te go pysna tyk.

Автор: machine_head   
Дата:   23-01-04 14:51

ами въздейсват ти защото умее да хване настроенията на хората на неговите снимки...

това за кадрирането за мен са си глупости, имам чувството измислени от хора които да вкарат болшинсвото в релсите, а самите те след време да ги нарушават...

Публикацията е редактирана (23-01-04 15:05)

Автор: emmmo   
Дата:   23-01-04 16:19

Невероятни снимки! Браво на него!

Автор: msld   
Дата:   23-01-04 16:43

Kakto vinagi snimkite na Tihomir sa na mnogo visoko nivo!Imal sum vazmojnost da snimam s nego reportaji i moga da kaja ,che toy moje da ulovi miga vav vsiakakva situatsiya...kato chovek e sashto taka neveroyaten,kakto i snimkite mu!Gord sum ,che imam takuv kolega v BTA...
Snimkite na Tihomir Penov po nishto ne otstapvat na kadrite na kolegite fotoreporteri ot Reuters ili AP ili koya da e druga agentsiya!
Tihomire - pozdravleniya za strahotnite uloveni migove!

Автор: asahi   
Дата:   23-01-04 17:59

Абе за теб са глупости, ама в снимките на Тишо си има добра, понякога даже новаторска композиция. Настроението - то само се вижда.

първа  назад  1     всички  напред  последна