Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конвертори за Sony DSC W1
Автор: air   
Дата:   01-10-04 13:36

Иска ми се на тва Сони да му сложа някоя екстра, но като цяло инвестицията е колкото още едно, а май за този модел сапунерка не си струва.
Та въпросът ми е има ли някакъв друг вариант освен това, което официално предлага СОНИ (в ЦУМ например):
Адаптор - VADWA 90 лв.
К-т филтри - VF 37CPKS - 150 лв.
Телеконвертор - VCL-DH1730 - 250 лв.
WideConv. - VCL - DH0730 - 200 лв.

Друг е въпросът че съм решил да си взема и един SLR

Отговори на това съобщение
 Re: Конвертори за Sony DSC W1
Автор: Thor   
Дата:   01-10-04 13:43

DSLR[smilie24]
екстрите за тва Sony DSC W1[smilie23]
ако питаш мене обяви сонито за продан ..и като го продадеш с парите и тези от екстрите и малко отгоре ето ти един DSLR ..[smilie24]

Дата:   01-10-04 13:50

Хахах, Така е сигурно, но май ще трябва да обявя и колата, щото вкъщи снимаме двама, т.е. трябват два DSLRа. А хлапето също вече протяга ръце към цифрака - с автоматичен не му е интересно

Дата:   01-10-04 13:51

преди време се опитвах да рисувам ( правя снимка в тъмнината като осветявам модела със светлина-да речем като от прожекторче ),та оставих DSLR за няколко минути на "B" и се разочаровах от резултата ,та и DSLR от тези евтините не вършат напълно работа както един обикновен зенит би ти свършил ,но бих си снимал с лентов година две в повече докато събера пари за евтин DSLR ..отколкото да взема цифров фотапарат на който не му се сменят обективите ..е някои правят изключение ,но само някои ..[smilie6]

Публикацията е редактирана (01-10-04 13:52)

Дата:   01-10-04 14:07

Да бе, Зенита е супер, аз сега му ще взимам още обективи, а после ще сменя и тялото :)

Дата:   01-10-04 14:20

ето един обектив ,който съм слагал на зенит и съм правил снимки с него , Asahi-takumar SMC 55mm 1.8
от 1970-те години според издирването което направих по номера , да ми е излезнал ако не за без пари то за 10-на лефчета най много ,ето тук на снимката заедно с фотоапарата с който го купих за около 30-на лефчета ..

https://photo-forum.net/i/31954&USER_ID=3511

а ето и снимка направена с него след като го закачих с един адаптер за DSLR ,адаптера също го има на снимката ..така че събирай обективи за зенита ..кой знае един ден може да ги закчиш и на DSLR [smilie5]

https://photo-forum.net/i/29093&USER_ID=3511

[cool]

Публикацията е редактирана (01-10-04 14:22)

Дата:   01-10-04 14:32

Снимката е страхотна, идеята добра, реализацията ... поживем увидим

първа  назад  1     всички  напред  последна