Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Защита на копирайт?
Автор: borissov   
Дата:   30-09-04 17:54

Трябва да дам едно ЦД с мои фотографии на едни хорица, кой е според вас най-добрият начин да ги защитя? Не ми се иска да им пляскам разни надписи отгоре, нито да им ги давам с ниско качество...Имате ли идеи?

Отговори на това съобщение
 Re: Защита на копирайт?
Автор: jimmy   
Дата:   30-09-04 17:59

Имаш проблем [smilie4]

Автор: nlbk   
Дата:   30-09-04 18:08

май надписа единствено може да те спаси до някъде и то

Автор: Niko24   
Дата:   30-09-04 18:34

borissov, колко са снимките? Ако не са много може да се направи галерийка на Flash, така че в най-лошия случай да отмъкнат някой screenshot, но голям файл няма как да си вземат. Засега това се сещам.

Автор: todorov   
Дата:   30-09-04 18:38

Аз съм за надписа - колкото по-голям толкова по-добре. А ако е през средата диагонално - направо муцка.
И флаша е идея [smilie24]
Май не им вярваш на хорицата!?

Автор: SEAL   
Дата:   30-09-04 20:13

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

hora, ne govorete takiva smehorii za flash galerii, 4e shte trqbva da si tursq hap4etata protiv smqh. Shte ti izvadq vsi4ko koeto si resha ot swf file. Ima na4in da se zashtiti samiq swf, no iziskva malko poznaniq.

Za sujalenie mai nqma reshenie na tvoq problem. Eventualno edin bled nadpis da plesnesh otgore diagonalno.

Автор: solo5   
Дата:   30-09-04 20:40

SEAL [smilie24]
това е супер програма [beer]
ползвам я отдавна и съм много доволен
никой флаш не може да ми се изплъзне [smilie5]

Публикацията е редактирана (30-09-04 20:42)

Автор: DR2   
Дата:   30-09-04 20:54

i kakvo she izvadish ot flash-a:) library she mi go izkarash li, demek source:) osven tui predvaritelno se resizvat do jpg predi da se importnat vyv flash. tova e ideq sys flash. navigaciqta e syvsem prosta i se pravi za minuta. a otgore na vsichko mojesh da generirash exe. koeto da vidim kolko nervi shte imat da hacknvat. nqkoi mi govoreshe predi godina za software koito postavq neshto kato voden znak koito ne se zabelqzva sys prosto oko. trqbva da se setq koi mi govoreshe za taq programka poneje ne se seshtam za imeto i.

Автор: ntonev   
Дата:   30-09-04 20:54

Имаш вариант с електронно подписване, но май е скъпичко..., другия вариант е пдф без право на печат, но пак зависи какви са ти страховете ... [smile]
Успех ! [beer]

Автор: DR2   
Дата:   30-09-04 20:56

pdf se placevat u photoshop-a....

Автор: Donsky   
Дата:   30-09-04 21:09

Е да, вече DIGIMARC във ФШ не е безплатен, но демото, което можеш да вкараш съдържа 7 цифри. Все е нещо.
Ако не, да взема да ти услужа с моята регистрация, която направих, когато беше безплатно [smile]

Дата:   30-09-04 21:25

Май, има още някакъв безплатен трайл, но не съм го пробвал.
www.digimarc.com/link/home.asp

Публикацията е редактирана (30-09-04 21:26)

Автор: keser   
Дата:   30-09-04 21:43

Neka nqkoi ot tezi koito predlagat FLASH da mi dadat 1 .swf i 6te im go vurna .fla, zaedno s bibliotekite. Ideata mi e 4e ve4e FLASH ne e za6titen.

Imam 1 programka (Secret Copyrighter), koiato slaga watermark, ama ne e garancia za6toto moje da se mahne pri obrabotka v Photo Shop, i samo s neia moje6 da razbere6 dali e markirana.

Edinstvenia na4in si ostava nadapisa vurhu snimkata.

Sega se se6tam za 1 programa koqto pravi autorun CD-ta, tq konvertira failovete si v nein format, moje i da se polu4i s neq: AutoPlay Media Studio 5.0 Profesional

Автор: keser   
Дата:   30-09-04 21:45

PDF-a i toi se razbiva ot vsqkade, kakvito i da sa mu za6titite.

Автор: kirilius   
Дата:   30-09-04 22:03

Най-добре май е както във форума: малък размер на снимките. Така каквото и да правят, няма да могат да отпечатат нищо свястно.

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-09-04 22:34

Не можеш ли на хартия, с един голям автограф отгоре - хем уважение към клиента, че си се "бръкнал и извадил качествени копия", хем с твоя си подпис отгоре - като доказателство за "достоверност и гаранция за оригинал"[beer] [beer] [beer]

Автор: lukcheto   
Дата:   30-09-04 22:39

Ползвай уотермарк, каквото и да правиш с файла, дори при печат си остава, въпросът е, че за да го ползваш триаа да си го набавиш лицензиран, а е скъп, освен ако не потърсиш крак едно друго...[smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: stoevmobile   
Дата:   30-09-04 23:09

lukcheto, за някои неща кракове има колкото и за кредитните карти, не става просто[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   30-09-04 23:32

а бе DR2, кви ги говориш[smilie18]

i kakvo she izvadish ot flash-a:) library she mi go izkarash li, demek source:)

library-но НЕ Е source, но точно него можеш да изкараш. Това ще рече всички картинки, звуци, mc-та и т.н. Колкото до actionscript-а него също можеш да видиш с известни условности, ма той всъщност не е от значение в тоя случай.

osven tui predvaritelno se resizvat do jpg predi da se importnat vyv flash

тука какво искаше да кажеш не стана ясно

Айде моля ви се не заблуждавайте човека![smilie23]

Публикацията е редактирана (30-09-04 23:34)

Дата:   30-09-04 23:57

Ама какъв е проблема? Watermark със 7 цифри си е отвсякъде фрии? Напъхваш си рождената дата, последните две от годината + още една цифра. Ако не те мързи пробвай линка, който пратих. Аз си имам регистрация от преди три години, която докато беше валидна препращаше към сайт с лични данни, а сега просто си е неповторима комбинация. Предполагам, че тази трайл версия прави нещо подобно.

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   30-09-04 23:59

FLASH!
След като направиш FLASH галерията, експортирай я в EXE и проблемът ти е решен. Правил съм го за 10-на презентации, както и за още толкова autorun CDs.

Дата:   01-10-04 00:08

бе прав е бил Моканина, като е казал "Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят"

Автор: Niko24   
Дата:   01-10-04 01:35

SEAL, не се прави на голям хакер и разбирач, че чак пък и хапчета за смях да ти трябват. Не си единствения, който си е играл да краде Flash Source. Колко си мислиш обаче, че са хората, които са в състояние да си извадят JPG-ове от едно *.exe, аз поне така си показвам снимките и мисля, че е един добър вариянт. Сигурно има и по-добър.

Публикацията е редактирана (01-10-04 01:43)

Дата:   01-10-04 01:48

ми най-малкото 99% от хората ще направят print screen, да не говорим, че той едва ли ще ги показва на кака Минка от Долно Уйно, а на някой с малко повечко компютърна грамотност.

като ще даваш съвет поне гледай малко да разбираш от това, дето говориш, че е смешно. Къв flash source, кви пет лева. Има още поне 20 програми, с които да извадиш съдържанието на library-то.

Автор: krazy501   
Дата:   01-10-04 02:04

Моканина, е казал "Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят", скубейки бялата лястовица

първа  назад  1  2     всички  напред  последна