Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Problem s GEMPIX DM 425 Z
Автор: GADA   
Дата:   29-09-04 19:53

NQKOI MOJE LI DA MI KAJE KAK MOGA DA SI SVARSJA GEMPIX DM 425 Z NA WINDOWS XP,ZASHTOTO IMAM DOSTA STRANEN PROBLEM .kOMPA MI OTKRIVA USTROISTVOTO/DIVICE/ MOGA DA SI GLEDKAM SNIMKITE I FAILOVETE NO NEMOGA DA Q SVARJA KATO WEB KAMERA ZASHTOTO NESHTO S DRIVERS IMA PROBLEMI NQKOI AKO ME SVETNI SHTE SAM MU BLAGODAREN ;0))))PpPP BAY

Отговори на това съобщение
 Re: Problem s GEMPIX DM 425 Z
Автор: Георги   
Дата:   29-09-04 20:02

тия от дейзи мултимедия дето правят касовите апарати главно, не знаят ли? :)

Автор: mapex   
Дата:   29-09-04 20:08

Az imam s6toto lajno... no problemi s drajverite njamam za web camera.
Terjabva da si ka4i6 software ot diska i gotovo. To tva osven za np3 player i za macro za drugo ne stava.

Автор: Георги   
Дата:   29-09-04 20:12

дори за макрото можем да поспорим някой път [smilie24]

Дата:   29-09-04 20:34

Ami az si imam diska s draiverite,no kogato mi gi iska draiverite si gi namira vav papka winme
a ne v winxp samo DMCDJD.dll go namira v win xp. DMSC16 .dll izobshto go nqma v papka winxp a vfwwdm.drv/tozi go drapnah ot neta/ gi instaliram ot drugade

Автор: mapex   
Дата:   29-09-04 20:57

Malko offtopic:
Otnosno macroto... na gempixa, be postnal sam edna snimka ... e verno e pipnata de ,a no spored men izlezna dobre... vse pak tova e sglabjano v BG i edinstvenoto koeto mu e ra4no e MF ra4nia fokus... mnogo me e jad 4e go zeh ama de kasmet i akal ...[smilie2]

Публикацията е редактирана (29-09-04 20:58)

Дата:   29-09-04 21:01

Oh tolkova razbirachi a nikoi ne mi kazva kak da svarja aparata kam kompa
vsashnost toi e svarzan no ne raboti kato web kamera
samo moga da si ledam snimkite tova e
aide obajdaite se
da ne psuvam deysyyyyyyy

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-09-04 22:52

GADA, имал съм фотоклипчета, последното беше DM2164. На страницата им има(имаше) доста инфо, драйвери и т.н.
Що не пробваш от тук да си дръпнеш това, което може би е по-ново и не е включено в диска?
Успех!
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: zdimitrov   
Дата:   29-09-04 23:52

Имам (все още) ДМ334. Същия проблем се получаваше когато го ползвах като уеб камера. Най-интересното е че от 4-те USB порта които имам, само на единия от тях работи нормално, на останалите три открива апарата като уеб камера и тръгва да си търси някакви тъпотии които хич и ги няма при драйверите. Мисля че работи само на този USB порт в който включих апарата когато го взех през март. От тогава XP-то ми не е преинсталирано.

Моя съвет е да опиташ на всички USB портове. Ако не помогне ... преинсталирай бозата. Мисля си обаче че не са много виновни драйверите [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна