Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 eh, eh , eh
Автор: gordian   
Дата:   27-09-04 23:51

maika mu stara... tuka za da te ocenyavat tryabva da kisnesh postoyanno li ?...
mai e taka.............................

Отговори на това съобщение
 Re: eh, eh , eh
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   27-09-04 23:54

Трябва да киснеш, за да поомекнеш, така е.Времето е относително, ако си шоп - по дълго:)

Автор: gordian   
Дата:   27-09-04 23:56

yasno...shtoto si pomislih che sam nekadaren i az nishto ne me biva v toya jivot.....m, da-a-a-a-a-a

Автор: junior   
Дата:   28-09-04 01:53

Герданчо, кво си се разциврил - ай бегай да снимаш или да мъдруваш... ама па да пускаш по пет теми на ден за това колко недооценен творец сиии.... я у кофите...

Автор: Георги   
Дата:   28-09-04 01:55

gordian-е къш бе, аман от фобос-ци :)

Автор: joy04   
Дата:   28-09-04 10:03

Защо пък къш бе, хей вие - можещите и оценяваните - я , престанете с това супер високо самочувствие - умният човек е скромен - необорима истина[smilie23]

Автор: nsirakov   
Дата:   28-09-04 10:57

... и музикален Джой, и без лоши чувства ;))
утре ако не забравя ще пусна в твоя чест снимка с музикален мотив от Охрид... не се сърди ама ме "импресионира" (това е на македонски)с тази музика в снимките :)[beer] [beer] [shtrak]

Дата:   28-09-04 11:00

nsirakov, щом е на македоски - ще го разбера - оттам ми е коренът, така че пускай каквото искаш - ние ,македонците сме малко сприхави, но когато трябва - търпим[smilie24]

Дата:   28-09-04 11:01

Джой.. .стара приателко (да не чуе жена ми[smilie18] )... така те искам.... с лека усмивка и добро насторение....

Дата:   28-09-04 11:03

nsirakov [smilie7]

Дата:   28-09-04 11:05

nsirakov, предполагам знаеш кога човек най-много се смее - когато иска до прикрие мъката - дерзай

Дата:   28-09-04 11:07

не съм тъжен джой... сватба ме чака в събота все пак... :)

Автор: Iv4n   
Дата:   28-09-04 11:12

gordian: osven tova trqbva da se zapozna6 s horata li4no, da gi 4erpi6 po biri4ka, po ne6to drugo... Nali znae6 kak se pravqt vruski :).

Автор: m.o.p   
Дата:   28-09-04 17:24

Gordian ne se pritesniavai i az predi niakolko dena pusnah podobna tema no osaznah che ne sam prav/za tova blgodaria na joy04/,ne moge da doidem vav foruma i da iskame vednaga da pochnat da ni se radvat.Vagnoto e ti da se kefish na snimkite si i da gi pravish za udovolstvie!!!Rano ili kasno ako si dobar shte te zabelegat.

Автор: stoevmobile   
Дата:   28-09-04 23:04

m.o.p, ако отидеш на някоя от сбирките, дето регионално се правят всяка седмица, ще видиш наживо "Кой - кой е", ще пипнеш апаратчетата на тези дето "задушават" новобранците у форума и ще си поговориш с тях, абе няма да сбъркаш.[smilie24]
Така съжалявам, че софийската сбирка е все в четвъртък, ден омразен за мен, все съм на път тогава[smilie11] ..
ако можеше поне веднаж месечно да е у вторник или сряда, да видя с кого си цъкаме буквички тук[beer]

Автор: den_den   
Дата:   28-09-04 23:13

като споменахте сбирки...някой да каже кога са Бургаските..все някой трябва да е от там де...[smilie3]

Дата:   29-09-04 07:57

Стоев, е па то ние че се събереме некой пат специално и за тебе... кво толкуз - казваш кога да цокаме - и сме първа жичка веднага....[beer]

Автор: m.o.p   
Дата:   29-09-04 16:30

S udovolstvie bih doshal na niakoia sbirka no sam na rabota do 20:00 vseki den ,ako sbirkata v chetvartak sled tozi chas shte bada tam.

Автор: RossN   
Дата:   29-09-04 16:36

Клубни карти изискват ли се?[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Vatman   
Дата:   29-09-04 16:48

Бургаските срещи са на всеки 29 Февруари...[smilie25]

Автор: RossN   
Дата:   29-09-04 16:54

А софийските, и по рядко?[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: TPECHAT   
Дата:   29-09-04 16:59

[smilie19]

Дата:   29-09-04 19:20

секи четвъртък от 19:00 до края на джобните мангизи[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-09-04 22:42

junior, ако успея да да се прибера около средата на Октомври, ще питам за извънредна среща в сряда, с компенсация от една-две каси бира за сметка на създалият прецедента. Сори, че съм стиснат за повечко, ама и аз събирам стотинките от спестени закуски за DSLR.
[beer] [shtrak] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна