Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дано се слу4и и с вас...
Автор: nick   
Дата:   23-09-04 04:08

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=1822
В4ера докараха 20 бр. в В&Н , и един стана мои.

Отговори на това съобщение
 Re: Дано се слу4и и с вас...
Автор: Thor   
Дата:   23-09-04 04:39

това за случването с CANON EOS 20D , не е кой знае какъв хазарт [smilie5] да ти е честит и да му се радваш като малко дете и да изщракаш най малко 150000 снимки с него [smilie6]
аз искам да ми се случи друго нещо такова

http://www.leica-camera.com/produkte/msystem/index.html

ама като не мога да ий оправдая цената на системата [smilie2] то и тя не е голям хазарт ,тялото с един обектив ,ами другите обективи [smilie2] на този етап май не мога да си оправдая такава случка [smilie2]
затва и ше си проверявам по често лотарийните билети [smilie5]

Автор: volokin   
Дата:   23-09-04 04:41

ако си продадеш колекцията може и да събереш за една М7 + някой друг обектив, а може и МП...[smilie24]

Дата:   23-09-04 04:46

еее , тва е най невероятната случка ( да си продам паратчетата )-/ е може само заради болен човек /дето може да ми се случи ,нея пък хич не мога да я оправдая ,все пак не съм я събирал за месец или година само [smilie6] колко пъти съм заспивал с апаратче до възглавницата [smilie5]

Дата:   23-09-04 04:56

..пък и после като се окаже, че Лайка не те кефи толкова и ти става още по-мъчно. Лайка is different, Leica is another ''point of view''!!
Аз лично се опитвам да сглобя една Mamiya 645 Pro, от две, та да наваксам малко пари за една М6, ама да видим какво ще стане, пусто му време, все ми бяга!![shtrak]

Дата:   23-09-04 05:04

Лайка ми харесва ,но попадам все на много очукани ,а друго си е ако си е новичка или поне като нова ,то за мен усещането на фотоапарата ,акта на правенето на снимката ,миризмата при зареждането на филма ,звука при пренавиването ,щракането на затвора ,представата в съзнанието ми как ще изглежда чернобялата снимка ..повече ме кефи от самата снимка ..оргазъма вече съм го получил ..мнооого много преди да съм видял резултата ..а пък бил той и различен от този в представите ми .. все пак си остава спомен от този миг в който съм изпитал нещо приятно и хубаво ..[cool]

Дата:   23-09-04 05:19

...и аз така започнах да снимам, не толкова заради фотографията, колкото за чувството което ти дава самото снимане, самият акт на снимане.
Мисля, че точно това е тънката граница между аматьора (в мое лице) и професионалиста, там мисля е точно обратното. Ей това е и причината поради която не мога да се влюбя в дигиталната фотография, предимства има колкото искаш, но няма душа (поне за мен). Да не говорим, че напрежението при промиване на филма ''дали е станало така както искам'' въобще липсва, абе изобщо суха работа.
Сега ти казвам Лека Нощ!
И без мокри Лайки-сънища![smilie18] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: asklep   
Дата:   23-09-04 08:08

Е честито! Като ти гледам профила май си изкарваш хляба с видео и фото ,хубаво е когато професията ти е и хоби и още по хубаво когато имаш средства да вървиш напред.
Да си жив и здрав и да ти изкара добри пари новата придобивка [shtrak]

Автор: enigmata   
Дата:   23-09-04 10:50

Eh samo kak ti zavijdam, ne s loshi chuvstva, prosto iskam i az neshto takova. 8Mp a?[smile] [smile]Shte se skusash ot [shtrak].S kef da si go polzvash.Uspeh.[smilie24]

Автор: Niko24   
Дата:   23-09-04 12:05

Честито nick! Със здраве да му се радваш. Очакваме тестови снимки.

Автор: Brummaker   
Дата:   23-09-04 13:33

Честитооо !!! [beer]

И веднага един въпрос:

понеже аз не съм имал удоволствието да държа това чудо, вярно ли е, че огледалото щракало доста гадно? ... Слухове, какво да правиш, а аз изкам да "пия вода от извора" [smilie24]

Автор: Krassy   
Дата:   23-09-04 13:34

На какви парички върви тази 'сапунерка' [smilie7]

Автор: machine_head   
Дата:   23-09-04 13:41

еми то си го пише:

Price : $ 1,499.95

някой искаще да продава 300D за 2000 лева я да си извади калкулатора и да смята....

първа  назад  1     всички  напред  последна