Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 мъничко въпросче
Автор: cristo   
Дата:   18-09-04 15:49

сега си оформям снимките (кропвам ги във формат 2:3) за да ги нося във фотостудио тази седмица
ще ми е първо опчетване от дигитален апарат и се загледах че файловете са с резолюция 180х180 pixels/inch, трябва ли да ги конвертирам в 300х300 (четох някъде, че машините са на толкова) или на друга резолюция, или както и да ги конвертирам предварително, машината сама си настройва резолюцията и изкарва каквото си може?

Отговори на това съобщение
 Re: мъничко въпросче
Автор: Brummaker   
Дата:   18-09-04 15:52

От опит да ти кажа, че за 10х15 ВИДИМА разлика едва ли ще забележиш, ако ги пуснеш така. А вече ако е въпрос на теория как трябва да е - предполагам ще има доста мнения...
Успех [smilie24]

Автор: Thor   
Дата:   18-09-04 15:58

цристо цяла тема отворих за теб [smilie5] [smilie5]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=46380&t=46380&phorum_uriauth=

[smilie7]

Автор: cristo   
Дата:   18-09-04 16:14

лелеее Thor-eee, това съм го пропуснал, няколко дни имах повечко работа и...

и с моято име ц-ц-ц-ц
е мерси де - пич си [beer] [beer] [beer]

Автор: TPECHAT   
Дата:   18-09-04 16:22

a ti si fikus [smilie3]

Автор: Thor   
Дата:   18-09-04 16:23

ми реших че щом ти е кеф ( пък и на мен ми е кеф де, да си покажа играчките ) и мога да го направя защо не ,пък и не бях и си снимал най запазените фотоапарати ( другите пък хич ) ,даже имам още доста за снимане но лека полека че искат ,голямо чистене от прахоляци а и нямам [smilie2] как да ги снимам ,няма място ,как да скалъпя някакво осветление ,за да излезнат както трябва ,но ще се уредя само да се прибера в къщи [smilie7] ако се прибера де [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна