Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да го купувам ли?
Автор: truly   
Дата:   16-09-04 21:29

Става въпрос за Panasonic DMC-FZ2. Вярно, че е само 2 мегапиксела, но и аз съм абсолютен любител и едва ли ще взема да разпечатвам снимки в големи формати. От друга страна вариото си е предимство. Все пак ще се радвам да чуя вашите "За" и "Против". [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Да го купувам ли?
Автор: ecelop   
Дата:   16-09-04 21:43

А за колко, това все пак има значение, нали?

Автор: nsirakov   
Дата:   16-09-04 21:57

ако не ти се дават повече от 600 лева и не смяташ да правиш снимки по-гоелми от 13х18 и си папарак по душа и искаш да снимаш съседката от съседния блок - зимай ФЗ2

Ако искаш хубав апарат земи си А80 - нема зоом толкова.... но съседката се пак не е толкова красива ;)

Автор: mjumjun   
Дата:   16-09-04 22:51

LEIKA e обективчето всепак :)
има си и батерия - взимай
Другия вариант е за 100-тина лв. по-малко МINOLTA Z1 но е без батерии и без стабилизацията на обектива.

Дата:   16-09-04 23:52

Значи гледам да се включа до 600 лв, а Канон за тази цена най-много А75 пък и съседката си е красивичка [smilie25] и все пак нямам намерение да снимам точно нея [smilie5]

Автор: stoevmobile   
Дата:   17-09-04 00:43

Ако ще използваш снимките само за нета - вземай! Като го вземеш ще ти се прииска да беше с 3, 4 и повече МР, и с повече зум...
Каквото и да вземеш, няма насищане. Ще съжаляваш за излезлите по-нови и по-хубави модели...
Ама трябва да се пробваш първо.
Успех![smilie24]

Автор: algaivel   
Дата:   17-09-04 00:53

Priatel v momenta v koito go kupish veche shte sajaliavash. Pravila sam snimki s 5 mp i sam gi sravniavala s 3 mp. E viarvai mi ima razlika A kakto znaem choveshkoto oko e nenasitno. Mislia che za tia pari ili malko otgore shte namerish neshto po-dobro kato PENTAX s4i ili Olympus

Автор: DR2   
Дата:   17-09-04 11:22

interesuva li te nikon 5700 za 450$ + dopylnitelna bateriq?

Автор: Thor   
Дата:   17-09-04 11:36

грабвай Nikona на DR2 [smilie24]
спазари се с него ..няма да загубиш ,ама не си хвърляй парите за 2 Mpx-фотоапарат..[smilie7]

Дата:   17-09-04 12:02

Предложението за Никона си го бива, особено ако батериите все пак държат, но ми идва малко множко с цената. Все пак ще помисля. А иначе съм сигурен, че каквото и да взема, насищане няма да има и най-вероятно скоро след това ще съжалявам, че е само 2 мегапиксела. Много ми се иска да си взема PANASONIC DMC-FZ10, но за съжаление не мога да си го позволя. Явно обаче ще трябва добре да помисля [smile]

Дата:   17-09-04 12:08

mojesh spokoino da mislish oshte edna sedmica. sled tova nikona si ostava u men. pisna mi da mu svalqm cenata. a inache ti preporychvam da si vzemesh Oly 5050 ili Canon A75...

Дата:   17-09-04 12:10

Благодаря ти за търпението [smile] А наистина си мислех за А75 вече, но ще видим.

Автор: robo   
Дата:   18-09-04 00:26

interesyva li te fyji602za800lv

Автор: Gafa   
Дата:   18-09-04 00:37

робо хубаво , но ти малко висока цената за тва фуджи ,иначе бих се зачудил малко

Автор: robo   
Дата:   18-09-04 00:42

tova ne e posledna cena no kaji kakvo ti e na sarce

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   18-09-04 02:31

Ей, знам какво е общото мнение за
Photoclip на Daisy
НO!!!

1. DM 4.0 - (4 мегапиксела, 3.2 ефективни) беше първата ми цифрова фотокамера и, вярвай ми, с удоволствие продължавам да я ползвам от време на време.

2. Струва далеч по-малко от 600 лева. За толкова можеш да си вземеш и новия модел с 5 мегапиксела.

3. Получаваш едно наистина добро многофункционално устройство - фотокамера, WEB-камера, видеокамера, диктофон, MP3 плеър. Съвсем стандартни литиево-йонни батерии за Nokia.

4. Сигурен съм, че сега някои от форумците, дето са се обзавели с яки машинки, ще кажат "басси самоделката". Точно заради такива думи голяма част от останалите във форума се срамуват да кажат, че ползват именно Photoclip. А няма нищо срамно. Не знам защо се плюе българското, при положение, че съм виждал вносни апарати с далеч по-солени цени и по-ниско качество. Включително и един модел на SONY !!!

5. Photoclip-овете не са професионални камери. Zoom-ът им е малък, скоростта на затвора е слаба, имат осезаем шум при слабо осветление. Точно тези фактори ме накараха да измисля маса трикове за да ги заобиколя.

6. Съветите написани по-горе са много ценни, но ако цената наистина ти идва невъзможна, Photoclip е реален избор.

Дата:   18-09-04 03:15

[smilie5] да бе[smilie5]
снимат като слънце и не те карат да правиш ръчни настройки, че и мислят вместо теб, като се почерпиш хубаво[smilie5]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: todorov   
Дата:   18-09-04 03:18

Нямам голям опит с фотоклип ама "фотокамера, WEB-камера, видеокамера, диктофон, MP3 плеър" не ми звучи много сериозно. И какво става: миш-маш. Незнам!?

Дата:   18-09-04 03:21

Абе, LUMBERJACK, всеки ли и през клипчето треба да се прекара, за да започне да търси фотоапаратче?
..два пъти съм се пре**** ...[smilie5]
...не пре***вай хората, да си хвърлят парите за глупости...
[shtrak]

Дата:   18-09-04 09:35

stoevmobile[smilie24]

truly a samo za kamerata sys fabrichnite djadji kym neq za 400$? [smile]

Автор: ivcho   
Дата:   18-09-04 11:24

Ako ne smiatash da razpechatvash...grabvaj FZ2 strashen ZOOM stabiliziran...dobre snima..[shtrak]

Автор: teopetz   
Дата:   20-09-04 07:54

Truly: Имаме такъв в работата ми. Ако искаш по-вече инфо ми пиши на teopetz@yahoo.com

Автор: Lumix   
Дата:   20-09-04 09:09

Аз имам ФЗ 1, ФЗ 2 е малко по-добър, и съм много доволен! Все пак 12х зуум и то на Leica, малък компактен, зарядно, добра батерия! Разпечатах няколко снимки в студио на Кодак 20х30 ...е след като ги пообработих със Фотошопа ами доста са добре! Не че ти го рекламирам, но цена/качество е много добро![smilie24]

Дата:   20-09-04 09:41

А нещо за Minolta DiMAGE Z1 или Nikon Coolpix 4300?

Автор: del4ev   
Дата:   20-09-04 09:48

aide be kupuvai tam ne6to 4e mi omruzna taz tema[smilie9]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна