Автор: LUMBERJACK
Дата: 18-09-04 02:31
Ей, знам какво е общото мнение за
Photoclip на Daisy
НO!!!
1. DM 4.0 - (4 мегапиксела, 3.2 ефективни) беше първата ми цифрова фотокамера и, вярвай ми, с удоволствие продължавам да я ползвам от време на време.
2. Струва далеч по-малко от 600 лева. За толкова можеш да си вземеш и новия модел с 5 мегапиксела.
3. Получаваш едно наистина добро многофункционално устройство - фотокамера, WEB-камера, видеокамера, диктофон, MP3 плеър. Съвсем стандартни литиево-йонни батерии за Nokia.
4. Сигурен съм, че сега някои от форумците, дето са се обзавели с яки машинки, ще кажат "басси самоделката". Точно заради такива думи голяма част от останалите във форума се срамуват да кажат, че ползват именно Photoclip. А няма нищо срамно. Не знам защо се плюе българското, при положение, че съм виждал вносни апарати с далеч по-солени цени и по-ниско качество. Включително и един модел на SONY !!!
5. Photoclip-овете не са професионални камери. Zoom-ът им е малък, скоростта на затвора е слаба, имат осезаем шум при слабо осветление. Точно тези фактори ме накараха да измисля маса трикове за да ги заобиколя.
6. Съветите написани по-горе са много ценни, но ако цената наистина ти идва невъзможна, Photoclip е реален избор.
|
|