Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Dilema !
Автор: BONI   
Дата:   12-01-04 13:40

...c sriada zaminavam za Hungary (Budapesta) .
Do kraia na sedmicata niama da me ima.
Imam osnovna dilema...Koi aparat da si vzema s mene - dali Nikon-a D100 ili malkia Canon G3..
Tam kato hodia po sreshti i s chantata s Nikona shte e kofti..Ot druga strana pyk ako mi ostane vreme shte se opitam da spretna edin reportaj za Emo - "Budapshtenskite potajnosti" i shte mi e nujno po-dobroto kachestvo na Nikon-a...
Ot druga strana pyk s G3-kata e po-dobra za snimane na potainosti,shtoto e s chupesht displei i ne bie na ochi i ako mi go chupiat po glavata po-malko shte boli :))
Mai shte vzema G3-kata...

Отговори на това съобщение
 Re: Dilema !
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   12-01-04 14:06

ми G3-kata, напълно съм съгласен с тебе [smile] [smilie24] това му е шибаното, ако имаш повече апарати/обективи. Аз често се терзая така, между разноформатни филмови.
Приятен път и успех [smilie24]

Автор: santos   
Дата:   12-01-04 14:16

Продай единия апарат и няма да имаш повече такива колебания.
[smilie18]

Автор: PolarBear   
Дата:   12-01-04 14:23

Аз често съм изправен пред същия въпрос (при мен звучи "СОНИ Р9 или F717"). Мисля, че твоят е по-лесен - с G3 може да се направи почти всичко. Лек път и добри снимки!

Автор: boni   
Дата:   12-01-04 14:29

A koi da prodam ...I tva si e dilema...

Xex...
Автор: GenaDP   
Дата:   12-01-04 14:39

И двата. И повече няма да имаш никакви дилеми... :)

Автор: pinko   
Дата:   12-01-04 14:54

Не само ти си изправен пред подобна дилема. В сряда аз пък отивам за седмица на ски на Боровец и също се чудя какво да взема с мен -Фуджито С1Про (голямо, с 28-70 Токина тежко,като ми е на врата не мога да си карам ските, ако падна ще го потроша, но пък снима много бързо)
Сонито 717 също е голямо, Кулпикса 995 ще е май...

А дали да не взема малкия кулпикс 2100, по-малък е от цигарена кутия, 2 Мп, и без това ще само снимки за спомен май...

Обаче ако има нещо интересно за снимане Фуджито и Сонито много ще ми липсват...

Автор: martin-dm   
Дата:   12-01-04 15:39

prodaigi i dvata i si vzemi canon 300D:))

Автор: TheMadMan   
Дата:   12-01-04 17:17

Бони, аз бих взел без да се замислям Nikon D100 [smilie5]

Све добро и мнооого емоции и нестандартни преживявания [smilie3]

Автор: pabadjiev   
Дата:   12-01-04 21:38

Бони,
пожелавам ти приятно прекарване в Будапеща, който е много "фотогеничен" град. Целия живота е на улицата...

В твоето положение аз бих взел само G3 и бих снимал в RAW формат. Качеството на изображението (до 200 ISO) безсъмнено ще бъде отлично за офсетов печат до А4! И не забравяй чупещия дисплей!

Поздрави

П. Абаджиев

Автор: lukcheto   
Дата:   12-01-04 21:46

Бони, грабвай смело G3та[smilie5] Малък, удобен, а и без проблеми можеш да изкараш А3 формат с безупрешно качество!!!!!

Всъщност, аз ли го казвам това, от месец насам снимам само с лента и с Киева :)))[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: msld   
Дата:   13-01-04 00:18

boni - snimay s canon g3 v RAW format,niama da imash problemi pri pechat v koe da e spisanie...priyatno snimane!

първа  назад  1     всички  напред  последна