Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 МАЛКО ПОМОЩ
Автор: tzalta2112   
Дата:   07-10-06 20:15

Здравейте първо на всички, туко що се регистрирах и искам да ви попитам нещо ако може да ми помогнете
по принцип не се занимавам със фотография и не съм много в час със тези неща но определено ми харесва да разглеждам хубави фотоси...
Та въпроса ми е следния!
Някой знае ли някакъв сайт от който мога да си дръпна фотоси със висока резолюциа... безплатно защото проверих в няколко сайта найстина където има добри фотоси искат и доста парички.. американците
сега ще ви обясня точно какво ме интересува
Значи предполагам всеки от вас е виждал по заведения такива фотоси сложени във рамка.. и ги закачат по стените като картини...
примерно искам да си намеря Фотос "КАФЕ" със голяма резолюция да може да си го принтирам на лазерен принтер и да си го направя като картина за вкъщи и не само "КАФЕ" аз говоря принципно някакви такива черно бели,цветни и такива интересни фотографии за интериор
Ако някой знае от къде мога да си намеря това което търся ще съм му много благодарен
Мерси!

Отговори на това съобщение
 Re: МАЛКО ПОМОЩ
Автор: Nabis   
Дата:   07-10-06 20:17

хубавите фотоси тук струват парички [smilie3]
въприки това желая ти успех в търсенето [smilie24]

Дата:   07-10-06 20:20

Добре нема проблем значи ако си струва и е ясно че неможе да ми помогне някой и да дръпна от интернет безплатни фотоси мога и да платя предпочитам на някой Българин от колкото да се регистрирам в некой сайт и да платя на Американци аз мисля че и тука има доста голям избор и качествени фотоси поне нема да ме е яд и ще знам че парите ги е взел некой Българин

Автор: chiphead   
Дата:   07-10-06 20:20

безплатно - отиваш и си снимаш ... ама, ще дадеш пари за апарат ... еми, те и другите са дали, баси

Дата:   07-10-06 20:23

Виж аз имам фотоапарат 10мегапиксела хубави снимки прави но лично на мен ми трябват огромни снимки точни размери нямам някакъв критерии обаче големи като картини.. и аз да си ги снимам не става щото има някой неща който и да искам не мога да снимам примерно КОСМОСА или Некви острови:)
Ако тръгна да обикалям да снимам те ще ми излезнат зплатни ебаси интериора на мен ми требват за в къщи да си ги закача

Автор: didesignbg   
Дата:   07-10-06 20:34

sxc.hu
изисква само регистрация, повечето снимки са безплатни, има и някои които изискват съгласието на автора.

Дата:   07-10-06 20:54

Мерси но без да се обиждаш след като се регистрирах в този сайт няма една снимка която да е фрее направено е на кредити тоест требва да си купя 5 кредита за да мога да дръпна една снимка L формат

Автор: chiphead   
Дата:   07-10-06 20:55

[smilie5] [smilie5] [smilie5] ми, няма бе, тва да не са емпетройки по фри-сървърите ...
(не се сърди де) [beer] [beer] [beer]

Дата:   07-10-06 21:01

Мне не се сърдя за кво да се сърдя но си мисля от дългите години прекарани в интернет че няма нещо невъзможно и съм сигурен че има поне 2-3 сайта от тия който търся въпроса е че не съм се занимавал до сега със това и не съм запознат за това се обърнах към вас във този форум да ви попитам/помоля ако някой знае нещо
В интернет нема невъзможни неща и 100% некой перко е публикувал някаде такива снимки For Free
Просто трябва да намериш къде :)
то това е въпроса[shtrak]

Дата:   07-10-06 21:01

не е вярно това, просто си уцелил такива потърси повечко
ето тази е интересна например
http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=download&id=577438
влизаш в аренабг.ком и там търсиш т.нар. фотодискове има на каква ли не тематика
не слушай хиените!

Дата:   07-10-06 21:04

Добре можеш ли само да ми кажеш как ги разпознаваш коя е фрее и коя не в този сайт дето ми даде аз като написах в търсачката coffe тематика да ми изкара немаше една безплатно навсякъде иска кредит $$$
Мерси предварително

Дата:   07-10-06 21:06

ами тези които са със кредит бяха на един сайт, пише му името под малките картинки, вкараха го преди около година и сега са около 30% техни.

Автор: 3DFEN   
Дата:   07-10-06 21:40

Google > imajes> wallpapers
Демек в гугъл, търсене на снимки, търсиш
wallpapers, появяват се картинки, чукаш на картинка влизаш в страница, търсиш там, после обратно, пак търсиш - баси, а една бира поне ще почерпиш ли?
Между другото, кат ще печаташ на лазерен принтер те не печатат повече от А3, а тез картинки стават за това. Но по добре на мастилен А3 - баси, а бирата.....

Дата:   07-10-06 21:48

шшш фен ти знайш ли лазар на колко печата бе?

Дата:   07-10-06 21:50

Мерси за тоя сайт дето ме светна дръпнах си каквото ми требва:)

В google търсих преди да пишшя във форума май не си ме разбрал на мен не ми требват тапетчета малки
Минимум ми требва резолюциа 4*** и нещо си на още толкова и нагоре говоря за висококачествени снимки от който да си направя нещо като картини за вкъщи:)
Мерси все пак

Автор: 3DFEN   
Дата:   07-10-06 22:04

ми дай фотки от къщата - баси ми тя много шик май

първа  назад  1     всички  напред  последна