Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Новобранец пита!!!
Автор: RAMZE   
Дата:   07-10-06 10:41

Нещо не мога да схвана как да кача снимка в категория "Конкурс" - сигурно трябва да имам някакви точки или рейтинг някакъв за да мога да качвам там.Изчетох всички правила, но не намерих никаква информация.
ПОМОЩ!!!!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Новобранец пита!!!
Автор: navy   
Дата:   07-10-06 10:43

3-то више имаш ли?

Дата:   07-10-06 10:44

Съжалявам - нямам !

Автор: Снежанка   
Дата:   07-10-06 10:47

3. Всеки регистриран потребител има право да качва в профила си по 3 снимки на ден. Потребители, които нямат снимка над 25 т. от рейтинг Б имат право да качват за гласуване по 1 снимка на 5 дни само в категория "Представяне", "Хумор" и конкурсните категории.

Из правилата....

Автор: mravunko   
Дата:   07-10-06 10:56

и вие толзоз четете, че нямам думи!!!

пич в конкурс се качва по следния начин: отиваш на photo-zona.net от там влизаш с акаунта си от фото-форума. качваш си там снимките и си ги поръчваш да ти ги изкарат на хартия. когато ги поръчваш има една отметка "за конкурса". цъкваш я и така се появява в профила ти с категория конкурс.

за този конкурс, трябва да си си поръчал снимките да излязат на хартия, иначе не можеш да участваш.

Дата:   07-10-06 10:57

Ми аз имам снимка с над 25 т. от рейтинг Б и пак не виждам категория "Конкурс"

Автор: ejko   

не бе в конкурсите всеки може да пуска, просто има специални правила! На началната страница май бяха правилата за пускане в Конкурса...

категорията е "Настроения" не е конкурс!

Дата:   07-10-06 11:06

Благодаря!!!!!! Намерих правилата [beer]

Автор: asahi   
Дата:   07-10-06 11:15

Стана старо куче [smilie18] [beer]

Автор: apollo   
Дата:   07-10-06 11:15

Ех леле тия точки... ще си кажеш че хората получават комплекс за малоценност ако ги нямат[smilie10] [smilie8] [shtrak]

Дата:   07-10-06 12:10

ако ги нямат не могат да пускат снимки... пък и не е казал "имам снимка с 150" и не мога да пускам:)

Автор: chiphead   
Дата:   07-10-06 12:16

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   07-10-06 16:26

Чак пък с 150 едва ли,но на година пускам по някой кадър.Точките много отдавна не ме интересуват и правилата съм ги чел когато се регистрирах,но от тогава са се променили доста.Добре че правилата на сбирките не са променени още!!!!

Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   07-10-06 16:54

Хи,хи,хи и най-важното, че на сбирките не се точкуват или бият за точки, а просто се забавляват, а Рамзето се писал за новобранец,[smilie10] да, да, ... хубаво е някой да внесе малко смях в тия форуми[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: svilka   
Дата:   07-10-06 23:50

Пардон, ала по темата, като са ни изчиствали последните дни разните раздели са променили и от "Настроения" в "Представяне".

Ако не се изразих ясно, ето пример:
Поръчал си снимки както са условията и тя се е качила с правилния раздел/"Настроения"/. Духва обаче вятъра на промените и вече снимката е в "Представяне" [smilie7]

Много важно, че си имал право на една снимка за пет дни. Да си чакал и като ти изтече едната поръчваш друга...post factum [smilie24] [ezik] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна