Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 за joy04
Автор: maceman   
Дата:   09-09-04 12:50

...ти пък стана нарицателна с тва "че не умееш да лижеш подметки"... масата ( множеството) е критерий, а не субективното ти мнение... "името" ми сам съм си го направил- почти не ходя на срещи на форумци, лично познавам не повече от десетина човека - публикувам редовно от половин година, снимам за кеф... няма да си посипя главата с пепел заради това че на теб не ти харесва или харесва нещо - ти просто си 1 от 1000- частен случай - нещо което днес го има, утре го няма... ако ти зачезнеш, някой друг ще попълни празната ниша, която заемаш в момента- това се отнася и за мен, така че ще се занимаваm с това което ми харесва, докато ми харесва- после ще си намеря друго забавление... enjoy :)))

Отговори на това съобщение
 Re: за joy04
Автор: epixs   
Дата:   09-09-04 12:52

po4na se...

Дата:   09-09-04 12:55

... нее- свърши се :)))

Автор: Vatman   
Дата:   09-09-04 12:55

Абе вие e-mail нямате ли бе? Разберете, че тема се пуска когато е вероятно да заинтригува най-малко 3-ма!!! За 2-ма си пускайте пощенски гълъби ако щете... само не товарете форума с вашите си работи...

Дата:   09-09-04 12:57

e, ha dano!!!:-)))[shtrak]

Дата:   09-09-04 13:02

Vatman- карай си трамвая дядов и не се мешай... на темата пише "за joy04"- ти да не си и говорител нещо та влизаш тука да ръсиш акъл ????

Дата:   09-09-04 13:05

... ponezhe razgledah za kakvo stava duma, ta da si kazha - to4kite sa za tezi, koito niamat dostaty4no iasen sobstven ocenychen kriterii ot edna strana, ot druga, otraziavat po niakav dosta netochen, spored men, nachin ocenkite na auditoriata.
Moeto mnenie e, che kao chovek e naiasno s tia dve tezi, ne bi sledvalo da se vylnuva ot tova kolko to4ki e sybral, kolko anonimkovci sa mu pisali i t.n., osven ako tova ne e celta mu...

Taka che, k'vo znachenie ima kolko to4ki si sybral i dokolko se osnovavat na izvestnostta na avtora?!!!

Maceman[smilie24] , portretat si e super!

Автор: SentineL   
Дата:   09-09-04 13:19

Какво за joy04? Не мога да повярвам, че отвори тема специално за нея. Аз лично я поздравявам, че по свой си начин успя да влезе под кожите на много форумци [beer]
Какво толкова я дъвчете и давате за пример, при joy04 нещата са ясни:

11 joy04 : 07.09.2004 07:51
Анонимен ,не е нужно да ми обясняваш - идеята я схващам, но авторът - виж него не го разбирам

Много й се връзвате, ей това е всичко. И "най-връзващите се" сега ще ме понапсуват отдолу, но това е без особено значение[smilie19]

Дата:   09-09-04 13:29

Sentinel- грешно си ме разбрал - не и се връзвам- жаля я, че тя се връзва ... понеже гледам че много я дъвчат, пък тя милата е една от малкото дет си казва под своя ник, кво си мисли... ама бърка в мисленето щото много обобщено го изкарва, и му се променя смисъла- та от обективно става субективно...
гледам, един вид, да я предпазя от грешки в бъдеще :)))

Автор: joy04   
Дата:   09-09-04 19:11

maceman, благодаря за загрижеността, но не съм свикнала да ми помагат - справям се и сама. Виж за празните ниши - такъв е животът - все някога ще изпразним своята, за да я освободим за следващия, но е хубаво да я оставим чиста и отворена. Никога не съм се страхувала да казвам това,което мисля - жалко е,че са малко такива хора. Не казвам , че съм безгрешна - няма такива, но поне никога не съм анонимна. Не си позволявам да съм сива - или черна , или бяла - не търпя "по средата" , защото основата на словосъчетанието ми напомня на посредственост .
Не очаквах толкова да се засегнеш ,че да отвориш специална тема - наистина защо занимаваш останалите с това - ако погледнеш в профила ми - имам имейл, а и номерче на кю-то ми, но все пак най-добре щеше да бъде с пощенски гълъби - обожавам ги:)))[smilie3] [smile] Давай да сложим точка тук и да не правим шоу за останалите[smilie24]

Автор: Brummaker   
Дата:   09-09-04 19:12

[smilie24]

Дата:   09-09-04 19:14

.

Дата:   09-09-04 19:19

[beer] ,maceman

Автор: murnau   
Дата:   09-09-04 21:34

maceman, kvo ime si naprail be????
bil naprail IME hahahaha

koga praznuvash imennia si den togaz?[smilie5]

Автор: stoevmobile   
Дата:   09-09-04 22:10

[smile]

Публикацията е редактирана (09-09-04 22:47)

Дата:   09-09-04 22:13

[smile]

Публикацията е редактирана (09-09-04 22:47)

Дата:   09-09-04 22:30

murnao - на цветница празнувам- мерси че се заинтересува... а име съм направил още кат бях ученик 11 клас, така че си пей за фрере жако, повече гледай и по малко плювай... гледам луташ се в търсения, имаш някакви стремежи, ама яко те мори пубертета... те пъпките ше се махнат сами, не се притеснявай.... :)))

Дата:   09-09-04 22:36

Админът да затвори темата, моля ви - не ми се иска повече простотия в тема с името ми - за теб се отнася, драги ми stoevmobile [smilie23]

Дата:   09-09-04 22:46

хей, joy04 , днес съм в готино настроение, и хич не ми се заяжда, ИЗВИНЯВАЙ, AKO ТЕ ОБИДИХ!!! Сама знаеш, че човек реагира понякога по навик[smile]
Още веднъж сори, не бе нарочно[beer]

Дата:   09-09-04 22:49

stoevmobile,[smilie24] [smile] [smilie3] [beer]

Дата:   09-09-04 22:52

Наздраве, joy04, тук си пишем глупости, за отпускане на нервите, иначе едва ли ще тръгнеме на "бой последен" когато се видим на живо[smile]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Дата:   09-09-04 22:56

абе вие на sladur.com го обърнахте... както каза една фотографка по нагоре:

"...- ако погледнеш в профила ми - имам имейл, а и номерче на кю-то ми, но все пак най-добре щеше да бъде с пощенски гълъби - обожавам ги:)))..."

що не се възползвате от съвета и???? ;)))

Автор: Георги   
Дата:   09-09-04 22:59

maceman, това е кофти идея в нета, нали знаеш :)

не се знае, това което ще влезе през вратата дали ще се събере нормално (или ще влезе настрани), или пък сбора на годините ти с това, което ще влезе може да изклони към 90 :))))))

успех на мераклиите :))))))))))) [beer] [beer] [beer] [smilie18] [smilie18]

Автор: murnau   
Дата:   09-09-04 23:06

murnao - на цветница празнувам- мерси че се заинтересува... а име съм направил още кат бях ученик 11 клас, така че си пей за фрере жако, повече гледай и по малко плювай... гледам луташ се в търсения, имаш някакви стремежи, ама яко те мори пубертета... те пъпките ше се махнат сами, не се притеснявай.... :)))

Ehehehehe, ma mnogo zloben si bil bre!
az reshih da se pobuzikam , da porazpusna, ama iavno se vze naseriozno, maceman...
Tolkoz po-zle!

Дата:   09-09-04 23:10

и joy04 така и така си ми попаднала под ръка би ли ми отговорила на въпроса-
щом така и така не разбираш половината от снимките във форума,
на част от другите разбираш идеите, ама не разбираш авторите
и на съвсе-е-е-ем малка част разбираш и снимките и авторите ама не са ти ясни заглавията...
и пак да се върна на въпроса щото удължих предисловието, пък ти може да се объркаш... та мисълта ми беше да те попитам,
извинявай че съм толкова обстоятелствен- от какво разбираш ти???

първа  назад  1  2     всички  напред  последна