Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какъв цифров апарат ще ме посъветвате!!!
Автор: dobi   
Дата:   08-09-04 16:30

[smile] Здравейте, от няколко дена чета темите във форума и след проверка в нета за моделите реших да си закупя любителски апарат между 800-1100лв.
Предимно ще го ползвам за панорамни снимки в планината.....
Колебая се между HP945, Canon A95, Canon S1 IS? Кой да избера? Критерий матрица, оптика, пиксели, цена.... Благодаря Ви предварително!!! ...доста добри мнения прочетох по другите теми.....

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв цифров апарат ще ме посъветвате!!!
Автор: v1   
Дата:   08-09-04 16:43

Вместо А95 - по-добре А80... можеш да видиш панорамна снимка с него тук .

Автор: Brummaker   
Дата:   08-09-04 16:43

не се сърди, ама АМАН [smilie3]

вземай 717 и бъди щастлив/а [beer]

Автор: v1   
Дата:   08-09-04 16:44

Мда, може би е добър избор 717-ката...

Автор: papi   
Дата:   08-09-04 16:45

а защо не и Канон Г5 за около 1060 лева...

Дата:   08-09-04 16:57

towa e dobra ideja za G5 i 717, ste poglena podrobnostite... Nadjawam se do okolo mesec da padnat malko cenite...

Автор: todorov   
Дата:   08-09-04 17:03

Ако ще пазаруваш в България: наместо Canon S1 IS спокойно можеш да си спестиш пари и да вземеш Panasonic FZ10.
За Sony F 717 съм съгласен, чудно апаратче е, G5 също /пощраках и с него/. Но и двата ще ти легнат над 1200лв. /освен ако не пазаруваш на старо/, като включиш и някои принадлежности /напр. карта и чанта/.

Дата:   08-09-04 17:14

мерси много за инфото..от БГ ще пазарувам...дедазнам с митниците как са нешата, имам познати навън но си е риск....гаранцията може да не я признаят в БГ....сега чета за fz10 и той е с добри показатели...сега май имаm приоритет 717 ili fz10, ili G5.....Кой продава сносно fz10, ще проверя Кантек и Ащ..
за другите....Ако някой има проблем с компютър, вируси, софтваре да ми пише на mag199@abv.bg, малко поназнайвам от това....

Автор: stoevmobile   
Дата:   08-09-04 23:35

dobi, canon S1 IS го избягвай и като помисъл, съвет на препатил, имам го от началото на месец март. Не съм доволен, не е типичен Канонски апарат, а опит да правят мегазумки. Плюл съм го и у този форум и на други места. Папарашки апарат с ниско качество на снимките. За Панасоника се обърни към boni [smilie24] , ще те уреди и по "друга" тарифа.и ако смяташ че ти предлага лоша оферта, ръгай у кантека, компютър 2000 или другите дистрибутори.
За 717 питай Brummaker, който му блъска яка реклама, сякаш се чуди как да се отърве от него (Брум[beer] [beer] ), относно Г5, ако се поразчетеш у стари постинги, всеки би дал Г5 за Г3 комай[beer] [beer]

Автор: epixs   
Дата:   08-09-04 23:39

Brum., s netyrpenie ochakvam miga, v koito vav foruma shte vidim "prodavam sony 717" <avtor: Brummaker>.

:-)

Дата:   08-09-04 23:41

epixs,
по-скоро ще видиме "горд собственик на нов апарат"[shtrak] [beer] [beer]

Автор: djore   
Дата:   08-09-04 23:44

imam Olympus za tia pari i sam mnogo dovolen, no skoro gledah FZ10 i mislia 4e e dosta dobur izbor. Niama tiff, ama moje i da ne e goliama beda. Mnogo dobra optika za tozi klas, sus stabilizator(sravniavah s moia 10x)
pamet po evtina, abe dobur izbor e...

Автор: solo5   
Дата:   08-09-04 23:52

FZ10E-K [beer]

Автор: cristo   
Дата:   09-09-04 00:22

а бе Стоев, почваш малко да ме притесняваш защото Canon S1 IS го препоръчах на един колега и сега той чака да му го докарат от Щатите - значи той е абсолютен аматьор, без никакво желение да бъде нещо повече, иска да си щрака като си ходи насам-натам, да си снима децата как растат и т.н. семеен апарат търсеше
та, успокой ме моля те, нали Canon S1 IS става за това? аз доста почетох за него и мисля че става за "семеен апарат", даже мисля че е най добрият апарат за такива потребители, а? с малките размери, големият зум, стабилизатора, евтините батерии и т.н. Парасоника си е по-горна класа, ама е на почти двойна цена от тази, на която ще му донесат канона, а и предимствата на хубавата оптика могат май да се оценят само от по-разбиращи хора, не от средните потребители.
та, успокой ме моля те [smilie2] нали няма да ме бият за съвета [smilie3]

Публикацията е редактирана (09-09-04 00:23)

Автор: papi   
Дата:   09-09-04 00:31

хей човек ти сам ще си даваш парите ,така че сам си прочети ревютата в разните сайтове и си взимай фотоапарат,аз лично когато тръгнах да си купувам фотоапарат се спрях направо на Никон Д70 само с едно две запитвания към хора които работят с него,с две думи бях направил избора си,въпрос на време беше кога щях да го взема,с него сам от 03.06 тази година и не съжалявам че сам го взел,така че сам си направи избора,все пак прецени си за каква фотография ще ги използваш и [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   09-09-04 00:40

cristo,
имам колекции от несполучливи снимки, кажи какво искаш, дневни, вечерни, в стая със светкавица и т.н. и дай адреса на човека, да му пратя малко оригинали непипани от фотосопи, пък той да преценява[shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: cristo   
Дата:   09-09-04 00:46

кое не му сработва бе Стоев, та толкова брак

Дата:   09-09-04 07:23

сигурно задапаратното у-во ми е криво,иначе канончето добре изглежда, лъскаво[smilie5]

Автор: Thor   
Дата:   09-09-04 07:32

stoev ,
а ...[beer] stoev ,
а ...stoev ,
а ...[beer] stoev ,
а ...[beer]

Дата:   09-09-04 07:45

кафе[smilie11] [smilie11] [smilie11] ,закъснях за работа [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Автор: morgan   
Дата:   09-09-04 09:10

Panasonic FZ10 - детски апарат с добра оптика. Очаквах много повече от него, но честно да си призная - останах разочарован. Много шум, липсва острота на разстояние повече от 5 м., забелязвят се и аберации, за снимки при лоша осветеност няма какво да говорим - под всякаква критика. Единствения плюс е зум-а и оптичния стабилизатор.
Съвет - насочи се към нещо друго. В момента не знам какво се предлага в този ценови диапазон, но със сигурност има по-добри варианти.
Успех!!!

Публикацията е редактирана (09-09-04 09:18)

Автор: todorov   
Дата:   09-09-04 10:01

До Morgan:
Надявам се, че няма да те затрудни да ми пратиш някоя снимка на мейла:
i.todorov@mail.bg
снимана на дневна светлина с много шум и липса на острота.
Ще ти бъда благодарен.

Автор: Brummaker   
Дата:   09-09-04 11:24

epixs

аз вече го продадох и си купих ... пак същия [smilie24]

защо ли [smilie3]

[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна