Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon S2 IS
Автор: BUDA   
Дата:   30-09-06 20:08

Преди 2 месеца си купих CANON S2 IS'
На 10-я ден се развали зума,а бях направил около 150 снимки.Сега все още работи,но не мога да използвам зума.След като се поразрових из разни форуми разбрах че повечето цифровите апарати на CANON имат идентичен проблем ,жалкото обаче е че такава фирма като canon не прави нищо за разрешаване на проблема.
Това е 3-я ми цифров апарат и наистина прави много добри снимки.

ИСКАМ САМО ДА ПОСЪВЕТВАМ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СИ КУПЯТ CANON ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДОБРЕ ПРЕДИ ДА КУПЯТ ФОТОАПАРАТ С ТАЗИ МАРКА.
ПРИ SLR ТОЗИ ПРОБЛЕМ ГО НЯМА ДОКОЛКОТО УСПЯХ ДА РАЗБЕРА.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon S2 IS
Автор: CYPER   
Дата:   30-09-06 20:14

ПРИ SLR ТОЗИ ПРОБЛЕМ ГО НЯМА ДОКОЛКОТО УСПЯХ ДА РАЗБЕРА [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: chiphead   
Дата:   30-09-06 20:18

[smilie8] никонските СЛР-и наистина нямат ... да му мислят канонци [ezik]

Автор: snooper   
Дата:   30-09-06 20:24

ПРИ SLR ТОЗИ ПРОБЛЕМ ГО НЯМА ДОКОЛКОТО УСПЯХ ДА РАЗБЕРА. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: simbon4o   
Дата:   30-09-06 20:25

[smilie5] проблема не е на канон, а предполагам в теб че си го взел без гаранция. Случва се на доста апарати от компактния и дори високия клас да имат проблеми, гаранциите са за това.

Автор: BUDA   
Дата:   30-09-06 21:05

Автор: simbon4o
Дата: 30-09-06 20:25

проблема не е на канон, а предполагам в теб че си го взел без гаранция. Случва се на доста апарати от компактния и дори високия клас да имат проблеми, гаранциите са за това.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

уфф...
проблема е наистина мой,просто го споделям.
обаче явно не разбираш същността на големия проблем,
а тои е че няколко години подред при повече от 50% от моделите на цифровите апарати на канон се среща 1 и същ дефект в зума , а канон не прави нищо по въпроса.влез малко да прочетеш във форумите да разбереш за какво става въпрос.за мен това е 1 голям цирк за жалост в който участвам :)
между другото въпросния модел не е от високия ,а от средния клас.
относно гаранцията...не съм чувал да се продава някаде фотоапарат без гаранция.
моя разбира се има гаранция която е за USA,CAN защото е купен от там,но сега съм в BG :)

Автор: HSGeorgiev   
Дата:   30-09-06 21:48

Оооооооооо BUDA,
не мислиш ли, че малко прибързано съветваш хората ... [smilie10] В този форум има различни групички - аз не съм точно луд фен на компактните Canon - и. Можеш да питаш (surg например - на няколко пъти сме спорили на тема Canon vs. Panasonic при супер-зум моделите). В никакъв случай не можеш да ме обвиниш в пристрастност към Canon - напротив може би.
Та точно аз ти казвам - така да говориш на едро, едва ли не всеки втори Canon е дефектен си е мноооого безотговорно. Току виж някой ти повярвал и се повлиял от твоето компетентно мнение... Накратко да кажа - пълни глупости са това дето пишеш. Май всички сме съгласни, че този Canon за който пишеш е неоправдано скъпичък (тук в България) ама да говориш, че е некачествен боклук едва ли не очевидно си е клевета...[smilie23] Пък да кажеш, че при 50% от моделите на коя да е фирма има един и същ дефект означава че и джобно ножче не трябва да се купува от нея... То и новата Практика има по-добри показатели [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Хвърляй веднага Canon-а боклук, приятеля и си вземи една СКИНА, няма да имаш никакви проблеми със зума - гарантирам ти.
Пък дето при ДСЛР го нямало този проблем според теб - що не вземеш нещо поне малко да прочетеш и тогава да съветваш компетентно другите.

Автор: svilen333   
Дата:   30-09-06 21:56

Абе марката няма голямо значение в днешно време, по-важно според мен е да не пише made in China, а made in Japan [smilie5]
Погледни къде е правен тоя Канон и ако е в Китай го мятай в кофата за боклук [smilie25]
На мен ми е писнало от китайски боклуци...

Автор: Wildkid   
Дата:   30-09-06 22:10

Ма то имало ДСЛР-и със зуум ли ве???[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie5]

Автор: milent   
Дата:   30-09-06 22:28

защо не се свържиш с представителството на Канон в БГ все пак гаранцията на Канон е международна мисля

Автор: simbon4o   
Дата:   01-10-06 00:32

не е международна, ние не сме от народите [smilie5]. Не те упреквам или ... просто споделям че това е поредният случай показващ риска от покупка отвън на апарат. И не само канон се чупят, има и други марки които дефектират, дори по-масово примерно на КМ Z серията са доста дефектиращи. В общи линии най-продаваните модели имат най-много плюещи ги, понеже от многото 10 да са нямали късмет ще вдигнат шум за 30, а ако 1000 от другите нямат проблем никой няма да разбере или няма да му направи впечатление. Така де, модела не е толко лош, просто за БГ за мен си остава неизгоден заради цените на канон БГ както и останалите им продукти. Панасониците като са Made in Japan и те дефектират(верно по-малко ама има дефектни). В днешно време марките и традициите не са това което са били. Аз съм на принципа - вземи сравнително масова стока с гаранция по възможност в твоя квартал даже [smilie5]. Освен ако не става дума за филтри, лещи и ... неща които не се чупят(освен при удар), тях може и отвън за по-евтино.

първа  назад  1     всички  напред  последна