Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 memory cards и летищата...???
Автор: nk   
Дата:   07-09-04 12:48

Я кажете, има ли опасност скенерите за багаж на летищата да повредят карта или да се загубят снимките на нея...???

Отговори на това съобщение
 Re: memory cards и летищата...???
Автор: adda   
Дата:   07-09-04 12:51

аз засега не съм имала подобни проблеми :)

Автор: GuruMMX   
Дата:   07-09-04 13:11

ako ti svijat bagaja - DA :)
za celta - vsichko si nosi v ruchnija! - tam njama nito scanneri, nito krajbi :)

Автор: adda   
Дата:   07-09-04 13:20

е как бе, има скенер и на ръчния! Дори последния път цифровия ап. не предизвика особен интерес у господата германци, но трябваше да обяснявам за "съмнителната" Практика - за какво ми бил този стар апарат... [smilie18] Та даже 3 пъти ми прекараха ръчния багаж през скенера... [smilie18]

Дата:   07-09-04 16:54

значи няма грижи...[shtrak]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   07-09-04 17:10

Няма никакви проблеми. 3 пъти вече кацам междинно в Истанбул. Там свалят всички с ръчния им багаж за повторна проверка. Проблеми с картите досега не съм имал. Говоря специално за Истанбул, защото там скенерите им са много прецизни. Картите ми са 3 различни типа, но досега проблем не се е появил.

Автор: dyulgerov   
Дата:   07-09-04 18:43

На мен на летище Мюнхен ме помолиха да "включа" Зенит 11[smile] После махнаха обектива и замазаха с някаква кърпа и казаха че правят тест дали по апарата има експлозив[smile]

Автор: kirilius   
Дата:   07-09-04 19:05

I az sym minaval sys SD carti po letishtata - niama problem sys skenerite.

Za vseki sluchai sym pital tam slujitelite i mi kazaha, che e bezopasno. Nai-veroiatno skenerite sa s ultrazvuk, koito ne vliae na elektronikata.

Автор: stoevmobile   
Дата:   07-09-04 19:43

Туй за ултразвука го забрави, не става за целта. Радиоскопия си е, на прост език казано се използува рентген с малка мощност, който е опасен само за непроявени филми. Не влияе на електроника и магнитни носители.
Ако прекарваш контрабандно живи папагали, питон и т.н. животинки в багажа - мисля че и за тях не е опасно, дори да ги позадържат малко повече, докато ги броят.[smilie5]

Автор: v1   
Дата:   07-09-04 23:38

Имаше една подобна тема, едни любознателни хорица топили картите в кафе, сварявали ги, ковали ги с пирон, тъпкали ги, пробвали и с БРАДВА, и какво ли не още, и ... не става. Работели си нормално!

Повече тук , интересно е...

Дата:   07-09-04 23:44

да бе чел съм я... аз все пак исках да чуя от хора с опит, че после връщане назад няма... [beer]

Автор: mravunko   
Дата:   08-09-04 00:00

i prez bg skenerite nqma problemi:) twa ne e nqkakyw eeprom che da se zanuli ot skenera:)

първа  назад  1     всички  напред  последна