Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Конкурсът "Забележителностите на София" приключи. Инфо за изложбата и за пресата
Автор: admin   
Дата:   13-09-06 13:15

Забележителностите на София- трета изложба в метрото

Завърши вторият фотографски конкурс “Забележителностите на София” организиран от Метрореклама и ФотоФорум с подкрепата на Samsung Optoelectronics. Той продължи от 28.07 до 13.09. 2006г. и събра над 400 фотографии. Вече има и победител - Константин Петков с ник behemoth. Снимката-победител ще бъде наградена с 10 мегапикселов фотоапарат Samsung NV10. Награждаването ще бъде на 17 септември, когато ще се открие изложбата.
Това е втората съвместна инициатива. Миналата година бе организиран конкурс “Движение”, в който снимките бяха с тематика- движение в урбанистична среда, а конкурсът продължи от 20.02. до 20.05.2005г. и завърши с пътуваща изложба в метрото. Тогава за две седмици тя беше видяна от над 200 000 пътуващи- с такава посещаемост може би може да се похвали само изложба в Лувъра.
Случвало ли ви се е да кажете , че в столицата няма какво да се покаже на гостите- тази изложба е за Вас!
Целта на конкурса е да се представят основните забележителности на София, с които всеки ден се срещаме и вече не обръщаме внимание на красотата в тях. Изложбата е подарък за пътуващите в метрото по случай Деня на София. Метрореклама винаги се е грижела да направи пътуването приятно и полезно за метроманите. Вече година в метрото пътуват паната “Опознай България”. Те запознават пътуващите с най-известните кътчета от Родината.
Разработени са специални визии със снимки на фотографа Георги Величков и образователен текст към всяка една снимка. Така пътуващите научават историята на най-известните ни паметници на архитектурата и ги виждат, докато пътуват в метрото. Идеята за новата изложба тръгна от тук.
Конкурсът “Забележителностите на София” ще завърши с пътуваща изложба в Софийското метро, в която ще вземат участие най-добрите фотографии- избрани са 64 снимки на 36 автора. Към всяка от снимките е приложен текст за съответната забележителност. Изложбата ще бъде открита на 17-ти септември - Денят на София в метростанция “Обеля” от 17 часа и ще се движи във вагоните на софийското метро.

Надяваме се да осъществим хубавата българска поговорка- “Опознай града си ;-)), за да го обикнеш!”

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурсът "Забележителностите на София" приключи. Инфо за изложбата и за пресата
Автор: vladimir666   
Дата:   13-09-06 13:16

Пак у наше село ще е откриването! [smilie24] [beer]

Re: Конкурсът "Забележителностите на София" приключи. Инфо за изложбата и за пре
Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   13-09-06 13:34

А ще може ли един списък с авторите чиито снимки ще се возят в метрото

Re: Конкурсът "Забележителностите на София" приключи. Инфо за изложбата и за пресата
Автор: praetorian   
Дата:   13-09-06 14:55

P_A_D_D_G със сигурност няма да са наши, иначе все някой щеше да се свърже с нас за снимки в по-големи размери [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: Конкурсът "Забележителностите на София" приключи. Инфо за изложбата и за пр
Автор: mrtn   
Дата:   13-09-06 15:05

Май май да!!! [smilie5]

Re: Конкурсът "Забележителностите на София" приключи. Инфо за изложбата и за пре
Автор: ALBIREO   
Дата:   13-09-06 15:06

Мен ми се обадиха, ама аз отказах [smilie18]

Дата:   13-09-06 15:09

Автор: ALBIREO
Дата: 13-09-06 15:06

Мен ми се обадиха, ама аз отказах

Защо?

Автор: icicle   
Дата:   13-09-06 15:27

Честито на behemoth!

Снимката му е наистина интересен поглед към града.

[smilie24]

Автор: ALBIREO   
Дата:   13-09-06 15:32

mrtn - шегичка ;)

behemoth [smilie24]
Къртиш павета [beer] [shtrak]

Автор: tnt   
Дата:   13-09-06 15:37

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   13-09-06 15:53

Ами на мен ми искаха в голям размер дано да ги устройва качеството на скан-а, че аз на филм снимах

RE
Дата:   13-09-06 17:15

ALBIREO [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   13-09-06 17:18

Честито на Победителя [ezik] [smilie5] [smilie24] [beer] [beer] [beer]

(започва да пости за да изяде повече кифтета от Кака Фрида на Откриването) [smilie21] [smilie21]

Автор: Lyubliana   
Дата:   13-09-06 18:31

Утре ще пуснем списък на авторите, които ще участват в изложбата. [smile]

Автор: Essenov   
Дата:   13-09-06 18:41

Много се радвам, че бегемот спечели, другата снимка с театъра никак не ми допадаше, особено за първо място...
Честито на печелившите, дано да се видим на откриването.

Автор: TpEcHaT   
Дата:   13-09-06 19:09

Peleng-a не се продава
отсега да си кажа [smilie18] [smilie21]

Автор: Gen   
Дата:   13-09-06 19:33

Сърдечни поздрави на behemoth!
[beer]

Автор: Pehata   
Дата:   13-09-06 19:33

ЧЕСТИТО НА behemoth!!! [beer]

БРАВО ЗА ИЗЛОЖБАТА, С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ. [beer] [shtrak]

Автор: behemoth   
Дата:   13-09-06 19:43

благодарско за поздравленията ще се видим в неделя

Автор: auftreten   
Дата:   13-09-06 19:49

Поздравления, behemoth!!! [smile] [beer]

Автор: Essenov   
Дата:   13-09-06 19:50

TpEcHaT, ма ш дадеш да ти изтряскам 1 портрет с него! :+)

Автор: la4o   
Дата:   13-09-06 20:27

Поздравления за behemoth !!![beer]

TpEcHaT защо си извади снимките от участие?
Бяха супер!![smilie10]

Автор: praetorian   
Дата:   13-09-06 20:33

Снимките на ТРЕСНАТ ми харесваха [smilie24]

Автор: TpEcHaT   
Дата:   13-09-06 20:54

tuk sa si
otivat na pe4at [smilie21]

Автор: Ivan_A   
Дата:   13-09-06 21:39

ЧЕСТИТО НА behemoth![smile]

TpEcHaT, [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна