Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tърся фотограф
Автор: Moonchild   
Дата:   12-09-06 17:44

Здравейте.

Търся фотограф за снимане на малко електроника за едни рекламни брошури. Трябват ми професионални снимки в студио - за всичко друго - пратете ми mail на viktor(at)stefanoff(dot)org :)

Отговори на това съобщение
 Re: Tърся фотограф
Автор: artmika   
Дата:   12-09-06 18:13

Moonchild , имаш поща

Автор: rubens   
Дата:   12-09-06 18:17

:) Moonchild написа:

> Здравейте.
>
> Търся фотограф за снимане на малко електроника за едни рекламни
> брошури. Трябват ми професионални снимки в студио - за всичко
> друго - пратете ми mail на viktor(at)stefanoff(dot)org :)

Nemoga da razbera ??? - ako ne sa v studio niama da sa profesionalni ili ??? i predpolagam 4e ne tyrsi6 profesionalen fotograf za profesionalni snimki nali[beer] [shtrak]

Автор: Gafa   
Дата:   12-09-06 18:43

Ми снимай таз електроника на външни условия , много ясно че ще ее студиина снимка и там се иска по скоро познания и техника и то скъпа от колкото умения във фотошопа и арт снимки
Пс до скоро съм снимал златна бижутерия , разполагам с такъв бокс за снимане на злато и такива джиджавки като електроника [ezik]

Автор: krasi02   
Дата:   12-09-06 18:58

За кой град става дума

Автор: cicomanco   
Дата:   12-09-06 19:02

Намерил къде фотографи да търси...[smilie5]

Автор: rubens   
Дата:   12-09-06 20:35

Gafa -> estestveno 4e ne e nujno studio za da se snimat a malko pove4e um:) - otnostno boksa - za 7 lv i az sym si sglobil + svatben 4ar6af:))
cicomanco -> haresvam ironiata v dumite ti - priemi 4e ne vseki e profesionalist kato teb[smilie24] [shtrak] [beer] [shtrak]

Дата:   12-09-06 22:04

Идеално,,,, за една дже снимки и аз ползвам бялото на отрайателната бленда плюс светкавица , но за такижа детаили си трябжа осветление
Един ми се хжалеше че , еди кой си му снимал сладоледите за 35лв , направил му над 400 кадъра от които нито един не ее могъл да ги използва и при това ги е снимал с някакъв много модерен апарат 6мгп .

Автор: gecata   
Дата:   13-09-06 07:25

Така е - доколкото модерния апарат пределя качеството на фотографа...Айде Moonchild , ако искаш да се бръкнеш за няколко 6х6 диапозитива, заснети с Хаселблад пусни ми лично съобщение[smilie6]

Дата:   13-09-06 08:31

Геца и няма да му се налага да ги пуска на комп , ми направо ще си ги прожектира на стената

Автор: джъмбо   
Дата:   13-09-06 09:45

дам миналата година снимах 100 артикула за брошурка на другия ден снимах 200 комплекта бельо.... май второто ми бе по скучно след 5 тия комплект
докато джаджите ако не ги караш на конвейр може и да те позабавляват а и не капризничат че им се виждат циците [cool] [cool] [cool]

Автор: cicomanco   
Дата:   13-09-06 10:30

рубенсе,не подценявам никого.просто когато човек търси специализирана услуга в специализиран форум явно има достатъчно акъл и не трябва да остава с впечатлението че някой ще се учи на неговите неща.подхожда се делово,а както виждам по-горе народа масово започва да коментира как се снимало това и онова!все пак е тема за дадена услуга която човек търси!снимайте пък дискусиите после![shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна