Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ВЪВ ВОДАТА
Автор: landstar   
Дата:   07-09-06 15:22

Уважаеми приятели, скромността ми позволява да се похваля като първия ученик на Любомир Клисуров от Института по океанология във Варна, за което представям първата карта по CMAS, издадена в България. Организацията CMAS e създадена от Жак Ив Кусто.
Освен карта прилагам и сайта на Любо Клисуров.

https://photo-forum.net/i/431943&USER_ID=29321

https://photo-forum.net/i/431944&USER_ID=29321

http://www.klissurov.dir.bg/Home.htm

Отговори на това съобщение
 Re: ВЪВ ВОДАТА
Автор: chukov   
Дата:   07-09-06 15:32

Всичкото е убаво ама кажи на тез, дето са правили сайта да удрят кепенците и да подадат молба в данъчното за прекратяване на дейността.

Автор: dau   
Дата:   07-09-06 15:41

landstar ти Jack Tweeg ли се казваш?

Автор: counter   
Дата:   07-09-06 15:42

chukov - верно е...лабиринт...[smilie18]

Дата:   07-09-06 15:47

Да бе ДАу, Jack W. Tweeg!!!

Дата:   07-09-06 15:49

Сайта на инструктора вярно не става, ама като видиш истински снимки от Червено море да речем, правени с Nikonos V - направо ти настръхва косата!

Прочие, курса не е никак скъп.
Хайли рикомендид, както се казва!

Автор: didesignbg   
Дата:   07-09-06 15:59

за сайта по-добре от тук , че иначе нищо не може да види човек.

Дата:   07-09-06 16:05

А, благодаря! Изключително заслужава представяне - най-добрия подводен фотограф във България със сигурност! А, продава и снимки - в паспарту, подписани, много висококачествено отпечатани и според мене - изключително подценени. Например - 20-30 лева за отпечетъци 20Х30 см, 30Х40 см. Сканирани са от филм при това. Изключително преживяване е курса при Любо Клисуров - все едно при Хемингуей да караш курс по литература!

Автор: vladomatev   
Дата:   07-09-06 16:34

Любо Клисуров е класик!Браво на теб! И аз у4а тоя занаят ...ама е скъпо и сложно...про4ие хубаво е 4е имаш карта ама това не озна4ава 4е си водолаз нито пък фотограф. Така 4е събирай парици за скъп бокс за камерата и гмуркай! А...хубавото на CMAS е 4е с документа можеш да се гмуркаш на всякъде по света! Успех и сигурно гмуркане!

Автор: Георги   
Дата:   07-09-06 16:36

клисуров [smilie24] [smilie24] [smilie24]

браво за картата [smilie5]

покажи и малко фотки, интересна тематика е [smilie24]

Автор: navy   
Дата:   07-09-06 16:39

Я, такива карти съм печатал си спомням...

Дата:   07-09-06 16:44

Добре, благодаря! Целите ми с тоя постинг са две:
Първо, да дам информация, че Любо Клисуров съвсем официално започна курсовете, като издава съответния международно валиден и най-авторитетен сертификат. Нещо, което досега не е правил. Неговият инструкторски сертификат му е връчен от CMAS по заслуги.

Второ, по възможност да обобщя темите за подводната фотография на едно място.

Трето, днеска изчерпах лимита, но в близките дни като ги дообработя, ще пусна 3-4 мои кадъра, правени по време на курса.

Четвърто, стигнах до извода че с тия новите видеокамери HDTV с бокс е най-разумно да се спуска човек - хем снима, хем и филм вади.

Автор: navy   
Дата:   07-09-06 16:52

И се пази от скатовете [smilie24] [shtrak]

Дата:   07-09-06 16:58

Мани, един като ме видя един скат - накичен с апарати, светкавици и пр. и като хукна! Сигурно си вика: Виждал съм разни с харпуни, ама тоя ще е по-опасен! Направо на подскоци се изнесе!
А ме беше нападнал - а съм го ощракал! Като един рак с размери на китайски будилник дето хукна да ми бяга на ебем страна и таман му наглася апарата отпреде - вдига се на задни лапи и ми щрака насреща! Щях да си изтърва дишалото от смях под водата!

Автор: vladomatev   
Дата:   07-09-06 16:59

Е то и с телфона може да се снима ама резултатите кви са ? А скатовете не са толкова опасни...това дето се слу4и е доста рядко явление, спецялно в Австралия има една медузка много неприятна примерно...

Готин портал за подводна фотография:
http://bluetales.com/

Дата:   07-09-06 17:04

Ммм, с цифрова камера ХДТВ според мене дава същия резултат като добър подводен фотоапарат. Сравнявал съм и такива впечатления съм останал. Снимаш с видимост пряко сила докъм 30-40 метра и в най-прозрачни води, та малко по други са условията и предимствата на апарата не си личат твърде. Може би само така при макрото, ама под водата няма такъв чак фин детайл, да речем като коса, перушина и пр.

Автор: zheleff   
Дата:   07-09-06 21:00

navy това беше тъпо.

първа  назад  1     всички  напред  последна