Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 постоянният въпрос на избор )
Автор: kkm   
Дата:   01-09-04 15:47

извинете за тривиалният въпрос , но имам чуството че само тук мога да получа добър съвет

та: обикалям сайтовете за ревюта, чета коментарите на притежатели и все немога да синтезирам Оптималният Вариант.

мога да отделя неповече от 700-800 лв. срещу които ми се иска да получа добра оптика (macro и поне 4 zoom), неповече от 4 mpxl, и офф.. максимално ръчни настройки.

минах през sony w1,v1 Olympus C-720,Nikon Coolpix 2100 ta dori i praktica luxmedia (koqto sled kato testvah kolkoto moga w magazina pokaza che naistina e pulen ****)

neznam kakvo da prawq a nqma smisal da se bawq

ako imah oshte tokowa pari zamen vaprosyt shteshte da e reshen- digital rebel !! no..

znam che nqkoj shte otklikne

10x

ps. dali veche nqkade se prodava dsc-v3 ? pak i toj edvali shte struva pomalko ot 1300 :(

Отговори на това съобщение
 Re: постоянният въпрос на избор )
Автор: epixs   
Дата:   01-09-04 15:49

Vidia li Canon PowerShot A80?

Автор: behemoth   
Дата:   01-09-04 15:54

ot BG или от US ще пазаруваш щото разликата при някои апарати е 2 пъти

Дата:   01-09-04 16:00

emi nqma otkade ot BG shte e

a otnosno tezi A80 i prochie - maj imat kachestva no bezumno mi prilichat na detski igrachki s tozi plastmasov korpis.. abe ako naistina zaslujavat shte vzematakav kolkoto idamie nesimpatichen i neseriozen naprav pogled.

Дата:   01-09-04 16:04

ti mai iskash neshto dosta po-seriozno ot tova, koeto si obiavil - i kato vazmozhnosti i kato pari.....

Дата:   01-09-04 16:08

виж и canon s45 ако можеш да го намериш

Автор: inmitev   
Дата:   01-09-04 16:09

Че какво пък му е несериозното на А80 като корпус? То на мен пък D70 ми изглеждаше несериозно лек, като го хванах за пръв път (jumbo сега ще ме заколи! :-) ), ама това изобщо не влияе на качествата на апарата.
А70 по-скоро може да се нарече несериозен, той има повече пластмаса.

Дата:   01-09-04 16:27

a80 kazvate.. mojebi naistina nqkade tam se sabirat kachestvata. eeh da mojeshe oshte leeekichko po-profesionalnichko..

naistina nesum vlyuben v a80 no kakto kazvat nqkoi uvajavani ot men hora : "nemoje hem h** do kraq hem dushata v raq" )

blqnuvam eos300d i leica Digilux 1 no tova e savsem druga tema koqto iskam da si izbiq ot glavata

Дата:   01-09-04 16:32

i vsepak ako nqkoq se seshta za oshte neshto hitro ot tozi klas neka go spodeli. gotov sum i na komisionna v biri ili tehen eqvivalent PPPPPP

Дата:   01-09-04 16:33

canon s45 е по добре от а80 ако можеш да го намериш на прилична цена

Дата:   01-09-04 16:36

az ne sam polzval nito edinia ot dvata, no kato gledam kakvo pishat po testovete, bih predpochel a80... s45 mi dokarva savsem na typunerka

Дата:   01-09-04 16:38

вярно че на вид е стряшкаш ама е от по висок клас то вече има s50, s60, s70 но s45 освен по mpx по нищо не им отстъпва

Автор: D_M   
Дата:   01-09-04 17:06

Да ти кажа и аз миналата година бях пощурял.Чета форуми ревюта и всички в един глас А70 тогава това беше хит.За първи път го пипнах в един магазин на Глобул дребен лек наистина целият пластмаса,а в някои ревюта казваха че е с алуминиев преден панел.Определено не ми хареса.Да ама рейтинга му в небесата и в САЩ и в Русия пък и тук колегите в един глас бяха за.Поръчах го от САЩ на фона на нашите цени ми дойде като подарък. Оказа се че наистина е с преден алуминиев панел снима чудесно стига да има някой зад него който умее да снима.Аз определено не умея .Та като го получих,като си поиграх като поснимах, и вече една година съм влюбен в него.Е после излезнаха А80 вече има и А95 ,може би ще го сменя но за сега ме кефи.Та затова ги изприказвах тия приказки ,ако е възможно да те убедя ,че А80 е супер апарат.kkm написа:

> извинете за тривиалният въпрос , но имам чуството че само тук
> мога да получа добър съвет
>
> та: обикалям сайтовете за ревюта, чета коментарите на
> притежатели и все немога да синтезирам Оптималният Вариант.
>
> мога да отделя неповече от 700-800 лв. срещу които ми се иска
> да получа добра оптика (macro и поне 4 zoom), неповече от 4
> mpxl, и офф.. максимално ръчни настройки.
>
> минах през sony w1,v1 Olympus C-720,Nikon Coolpix 2100 ta dori
> i praktica luxmedia (koqto sled kato testvah kolkoto moga w
> magazina pokaza che naistina e pulen ****)
>
> neznam kakvo da prawq a nqma smisal da se bawq
>
> ako imah oshte tokowa pari zamen vaprosyt shteshte da e reshen-
> digital rebel !! no..
>
> znam che nqkoj shte otklikne
>
> 10x
>
>
> ps. dali veche nqkade se prodava dsc-v3 ? pak i toj edvali
> shte struva pomalko ot 1300 :(
>

Автор: candat_ninja   
Дата:   01-09-04 17:07

Tazi tema e naput da izvurshi neshto mnogo polezno - da otkrie naj dobroto proizvedenie ot sredniqt clas veche ima i nominacii

a80
s45

jalko che nikoj ne kazva nishto hubavo za w1 - naistina e krasiv no netova se tarsi maj ;)

moeto predlojenie e Nikon Coolpix 4200
chuval sum nikoncite sa naj dobrite v disciplina macro !

Автор: D_M   
Дата:   01-09-04 17:08

Цитата беше излишен ама грешното копче....

Дата:   01-09-04 17:33

ami tezi A80, 95, 75 shte izlqzat naistina nqkvo skrito bqlo zlato !!

nishto losho za tqh se kazva v mneniqta na sobstvenicite koito prochetoh osven baven startup odivitelno!
zashto li sa gi napravili tolkova groznichki /

Автор: TPECHAT   
Дата:   01-09-04 17:42

epixs, toku shto dokaza che nishto ne razbirash [smilie19]

Дата:   01-09-04 17:51

odi se tresni, che ti e malko[smilie19]

Автор: boni   
Дата:   01-09-04 17:54

Canon G3 ako namerish ot niakyde
Ili S45 ,pone ima RAW ,a A80 niama
Drugata sedmica obache izliza Fuji S3500 4mp s 6x zoom samo za 599lv i S5500 s 10x zoom za 799lv !!!
Gledai tuka :
https://photo-forum.net/index.php?TEMPLATE=fuji

Дата:   01-09-04 18:23

blagodarq za poleznata informaciq !!!

otivam da browsna sergiite za s3500 i s5500 (mislq da pitam za tqh v magazina na shishman i vitosha, kadeti edva li ste mi se zaradvat mnogo sled dneshniq tormoz s izmislenata luxmedia) - ako ne se laja te predstavlqvat Fuji.

ste vidq kakvi ot A seriqta na canon ima po germanosite, no nqmam nikakva ideq ot kade moze da se izrovi g3 ili s45

.. i ste prodaljavam da tarsq theBesta dokato nakraq si kupq my precious w1 BAZIKAM SE

no naistina do 2-3 dena shte si osashtestvq detskata mechta blagodarenie i na vas

ps. mislq ce s obshti sili naistina moje da se na pravi klasaciq na najdobroto ot klasovete za da ne dosajdat razni kato mene s "novobranskiq vechen vapros" )))

Автор: darko   
Дата:   01-09-04 23:01

boni - kade 6te se prodawat tezi Fuji-ta na poso4enite ceni? zwu4i naprawo neweroqtno!

Автор: TPECHAT   
Дата:   02-09-04 09:12

epixs, ti pa kolkoto i da se treskash nema da si namestish mozyka [smilie5]

Дата:   02-09-04 09:29

odi se tresni dva pyti togava, posle idi se resetvai[smilie19]

Автор: cristo   
Дата:   02-09-04 09:49

От всичко което съм изчел, Фуджи са доста слаби като качество, по евтитите модели мажат ужасно за да поддтистат шума, а по-скъпите не са нивото на другите марки.
Съмнявам се много че S3500 и S5500 ще са някаква революция!
Имам А80 и съм много довлен - не ми липсва RAW, все пак нямам намерение да си прекарвам свободното време в обработка на RAW изображения. Това, което му липсва на А80 (и на S45 и друтине А и S модели) е външна светкавица и по-бърза оптика. 4,9 бленда при 3 пъти зум (114 мм.) е малко. Качеството на снимките са много добро, ако искаш ще ти пратя големи файлове да ги разгледаш.
Някой преди 2-3 дни писа че си купил Olympus 5060 - потърси из форума (търсачката!). Казваше че бил много щастлив, а за тази серия апарати не съм чувал лоши неща. Поне аз...

Автор: cristo   
Дата:   02-09-04 09:57

maceman преди няколко месеца снимаше с по-евтиния А70 - ходи да видиш какви снимки има в профила! По някое време се е оборудвал с G5 :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна