Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 !
Автор: murnau   
Дата:   31-08-04 15:24

http://boikot.hit.bg/

Отговори на това съобщение
 Re: !
Автор: чичовия   
Дата:   31-08-04 15:30

Кат доде революцията ша видат те мамка им кожодерска.Ша бъдат първите изправени на стената[smilie7] [smilie5] [beer]

Автор: Brummaker   
Дата:   31-08-04 15:31

браво murnau,

макар и далече от БГ ти се опитваш да направиш това, което хората тук не искат, или не могат....

АЗ ЩЕ ГО ИЗКЛЮЧА ! [smilie24]

Автор: marto   
Дата:   31-08-04 15:35

[smilie24]

Автор: boni   
Дата:   31-08-04 15:44

Тва са глупости бе !
Като не ви оттърва,говорете по-малко.
Сигурно така ще ги накарате да си намалят цените :))
Пълни глупости
Спрете да си карате колите,защото бензина е скъп и не яжте халва защото ви е скъпа.

Дата:   31-08-04 15:48

boni,

прочети текста на линка и ще видиш, че не са глупости.

а и в края на краищата нали именно това е начина...

Автор: murnau   
Дата:   31-08-04 15:49

boni, kefish me, no tvoeto razsujdenie tuk e smeshnovato.
da si chuval neshto za stachkite vuv France ili za tehnite meeting-i i revolucii?
bilo to protiv rasizma, v metroto, protiv Bush etc.

povecheto davat rezultati, makar i ne vinagi 100%.

...
stiga s tva "nishto niama da stane"

Дата:   31-08-04 15:50

Бе как ще е това начина,вие сте утописти бе !
Сигурно Мобилтел и Глобул ще се трогнат много от тая глупост.
Начините са друуууугиииии...

Дата:   31-08-04 15:51

boni,

абе нека сега масово се спрат за по няколко часа, после нека за няколко дена и ще ги видим...а за стачките във Франция, murnau е много прав-дори и тук се чува !

Дата:   31-08-04 16:02

Съгласен съм с Murmau.Макар че ние сме малко опък държава.С мълчание нищо няма да променим.Това би подейсвало ако се превърне в редовна практика.От първият път нищо нема да стане:)То е малко като в казармата за ДУПЕТО И ШОМПАЛА и пътите [smilie5] [smilie25]

Дата:   31-08-04 16:04

Murnau пак ти сложих едно "m" сори човече[beer]

Дата:   31-08-04 16:10

Казах УТОПИЯ,защото едно е да протестират гладните и безработните или фермерите или някаква там онеправдана прослойка,друго е да накараш да протестират притежателите на мобилни телефони.
Ей сега бизнесмените дето не спират да говорят по телефона ще си го изключат :)))
Сигурно така ще стане ... Не забелязах такова нещо наоколо през гореупоменатите часове.
Да ,леля Пенка чистачката на входа ще си го спре ,както и целия 3 -ти блок на студентски общежития и какво ? Те и без друго не говорят по телефоните си или ако говорят е за по 5мин месечно...
Това не ви е стока от първа необходимост - лекарства ,хляб или домати по 3лв,за да се вдигне народа на протест.
Има тънка разлика.

Дата:   31-08-04 16:22

Ами аз ще говоря през БТК-то ако толкова ми притрябва. И ще ми е малко по-скъпо. Но с идеята да ми е малко по-ефффтинко после ;)

Ако т.нар. бизнесмени им увре главата за това, то проблеми, мисля, няма да има...

/а часовете са за утре boni - сряда/

Автор: machine_head   
Дата:   31-08-04 16:24

докога ще спамвате форума бре? скимнало му е няква глупост на някой мързеливец и айде бойкот и вие като овцете...

Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   31-08-04 16:25

boni[smilie24] [smilie24]

аз ще съм супер доволен ако повече народ се върже на тая глупост, поне 1 час ще има по-малко натоварване на клетките и ще говоря по-нормално[smilie19] [beer] [beer]

Автор: zenkou   
Дата:   31-08-04 16:26

Ех, Бони, не даваш на човек да помечтае малко...
Прав си - нашата фирма плаща да не казвам колко хиляди левове сметки на М-тел и не виждам как утре ще работи без телефони.
Пък аз и да го изключа моя, пука му на оператора като му правя оборот от 15 лв за ваучер годишно. Не се учудвайте - почти не използвам мобилния си. И почти всичките ми приятели и близки карат точно като мен, някои даже си купуват ваучер като наближи краят на активността. Това е реалността...
[smilie11]

Автор: Thor   
Дата:   31-08-04 16:27

интересно дали гореспоменатата телефонна компания се крепи на телефонните обаждания на бизнесмените [smilie11] и колко бизнесмена има версус другите абонати ?? нека видим статистиката и тогава да умуване ...[smilie6] [cool]
за пример давам синдикатите в USA ..останалото са ..тинтириминтири ...[cool] [smilie7]

Автор: tonal   
Дата:   31-08-04 16:31

Право казваш, да живят Wi-Fi VoIP телефоните, фъкМУТЕЛ,
апропо да сте закъсвали някъде бе ГъСЪМЪ? мммм[smilie5]

Автор: Thor   
Дата:   31-08-04 16:31

zenkou ,ако въпроснатаа фирма държи монопола можееееее и да имаш право въпреки че и на нея няма да ий е евтино ( имам в предвид твойта фирма ) като се вдигат цените ,но ако тя не държи монопола не виждам смисъл от постинга ти ..[cool]

Публикацията е редактирана (31-08-04 16:34)

Дата:   31-08-04 16:37

Абе Брум,ти ме разби :)))
Щял да говори през БТК..
Ами нали БТК им диктува скъпия трафик на мобилните бе !
То затова като говорят Мтел-Мтел има много по-ниски тарифи,защото не минават 100% през през БТК !!!
Тц,тц,тц... Точно БТК е монополиста заради който са високи цените ,дали го вдявате това не знам...НЕ ГО ВДЯВАТЕ ,ТОВА Е ЯСНО.
НАЛИ ВСИЧКИ КАБЕЛИ ОПТИЧНИ И ДРУГИ СА НА БТК БРЕ ! НАЛИ ВСИЧКИ МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ РЪСЯТ ЗДРАВО НА МОНОП0ЛИСТА ЗА НАЕМ НА ТРАСЕТА И Т.Н.
НАЛИ ЗАТОВА МТЕЛ ЗАПОЧВАТ СОНДАЖИ ДА СИ ПРАВЯТ СОБСТВЕНА БАЗОВА МРЕЖА ОТ ОПТИЧНИ КАБЕЛИ ,ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ НА БТК СКЪП ТРАФИК И ДА МОГАТ ДА СА КОНКУРЕНТНИ НА ПАЗАРА БЕ !

Умници Гюровци сте вие ама нейсе.

Автор: zyl_oiliuff   
Дата:   31-08-04 16:40

мдаааа, не сгрява народа....
май булгаргаз се бяха изхитрили и като си правиха газопровода опъваха и оптика под земята, уж за собствени нужди... ама като падне монопола на БТК...[smilie5]

Дата:   31-08-04 16:41

boni,

тва за БТК е ясно. И знам, че е така. Но така плащам директно на БТК, а не в джоба на другите...
Е,е,..ма като съм от София, не паса доматите с колците бе boni [smilie3]

Автор: tonal   
Дата:   31-08-04 16:45

Не се карайте ей го разрешението на проблема

http://www.mobil.ru/onenews.php?type=1&news_id=2779

ай ся пийте по бира[beer] [beer] [beer]

Автор: zenkou   
Дата:   31-08-04 16:47

Тхор, явно не си ме разбрал правилно, макар да мисля, че пунктуацията ми не е лоша.
Аз не казвам, че фирмата, в която работя държи някакъв монопол - монопол са М-тел и Глобъл и затова могат да си правят каквото искат с цените. А нашата фирма просто не би могла да изключи телефоните си утре, защото макар разходите и за телефонни сметки да са чудовищни, неизмеримо по-големи биха били загубите от липса на мобилна комуникация пък макар и за само 4 часа.
А смисълът на постинга ми беше, че ние обикновените потребители със сметки от по няколко лв едва ли можем да повлияем на бизнеса на Мобилтел и Глобъл като си изключим телефоните, пък ако ще и за два дни.
Това трябва да направят всички фирмени абонати в България и тогава монополистите в телекомуникациите може и да се уплашат, но не виждам това как ще стане.
Ето защо и Бони каза, че сме утописти.
[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Дата:   31-08-04 16:51

Нда ,Брум изпозвай директно БТК,кой ти пречи,ама без мобилен телефон нали?
Я да сметнеш разликата в цената ако говориш с Варна примерно по БТК и през Глобул или Мтел по мобилен телефон да видим кое ще ти е по-на далавера.
Аз ви обяснявам ,че БТК е монополист .
Имате База - БТК и мобилна надстройка Мтел/Глобул. И няма как цените на допълнителната услуга (мобилната) да ви паднат под цените на базовата (по кабела с БТК)
Поняли ?
Если нет ,я обясню агейн.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна