Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Oshte 5 vuprosa kum Boni:)
Автор: ognyan   
Дата:   30-08-04 06:47

Ostavete go tozi chovek smliahte go napravo:)
Vseki vuprosi i pomosht iska ot nego.Edin ne mu dade niakoi lev i ne go pocherpi:)))
A dokato ne sum zabravil....Boni puskai testove D70vs300D :)))))))))

Отговори на това съобщение
 Re: Oshte 5 vuprosa kum Boni:)
Автор: behemoth   
Дата:   30-08-04 09:50

чети
http://www.dpreview.com/reviews/nikond70/page21.asp

Дата:   30-08-04 19:30

Chel sum az i sum razglejdal dostatuchno,no drugo si e Boni da pipne:))))

Дата:   30-08-04 19:41

ми по добре виж какви обективи може да си позволиш и после избери апарата мога да ти кажа че разликата в качеството на снимката при двата апарата не е голяма при еднакви обективи.

Автор: Thor   
Дата:   30-08-04 19:48

[smilie5]
ако немаш кинти земи 300D
ако имаш малко повече кинти D70
ако имаш мъничко малко повече кинти вземи 20D
ако питаш мене вземи OLYMPUS E-1 - единствения почти-тропикализиран солиден про DSLR за 1299$ и ако това не е далавера .....
[smilie7]
тестовете са за тези с мнооо мнооо пари .......

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=18&Submit.x=11&Submit.y=11&shs=&ci=6222&ac=

ама почакай края на фотокина ....

Публикацията е редактирана (30-08-04 19:52)

Дата:   30-08-04 20:04

Thor
che Olympus E1 kade mu e takava cenata 1299$
Ne beshe li dosta po goliama.

Дата:   30-08-04 20:39

ми на линка който съм ти постнал - е ориентировъчна цена надали има голяма разлика между картинките на 300D ,D70 и OLYMPUS Е-1 или поне като за начало за първите ти 4-5 год. поне ще знаеш че имаш фотоапарат на професионално ниво а не като там разните им любителски 300D или D70 като ергономия и възможности без много да се задълбочаваш в картинката OLYMPUS-а ги кърти и трепе от всякъде и 300D и D70 да не говорим за обективите които предлагат специално за този фотоапарат като качество и изпипване ..освен ако имаш намерение да се сдобиеш с много много и различни обективи аз не виждам причина да взимаш DSLR -CANON  или NIKON като любител .. каква полза да вземеш NIKON или CANON и да вземеш някакъв си скапан сигма зуум [smilie11]
както и да е аз само ти обръщам внимание че има и друго освен CANON или NIKON ..не забравяй че преди да излезе този OLYMPUS E-1 беше обявен за около 2800 евро цена а това беше преди година и полувина , за наш късмет липсата на разнообразие на обективи и сравнително еднаквите му качеста с картинката на CANON 10D му свали цената .....[smilie24]

Дата:   30-08-04 20:47

хубавите обективи струват пари (зоомове) каквото и да вземеш ще си плашаташ ако искаш мах качество.

а на сайта olympus e-1 с обектив е $ 1,795.00

което е горе долу колкото 300Д с EF 17-40 L f/4
доста добра кобинация

Дата:   30-08-04 21:02

цената е 1649$ ако беше кликнал за по-евтина цена щеше да го разбереш , a за комбинацията с CANON имаш право ,остава да сравним пакета и обективите за един любител с обектив Zuiko 14-54 f/2.8-3.5 дали ще е по зле от EF 17-40L f/4 ..да не говорим за удобството с визьор 100% ,конструкцията и ергономията ..не виждам с какво комбинацията на CANON-a e по добра напротив бих избрал OLYMPUS-a ..[beer]

Публикацията е редактирана (30-08-04 21:09)

Дата:   30-08-04 21:09

Dnes tuk ne mi se otvariat zapadni saitove i za tova ne moga da proveria.
Inache to vsichko opira do cenata.
Kato slojim kum 1649$ i cenata na edna hubava TTL svetkavica,niakoi drug filtar,stativ,memori karta i eto che skacha mnogo:(

Публикацията е редактирана (30-08-04 21:15)

Дата:   30-08-04 21:19

ами ognyan-е имаш право ,аз лично си казвам аз кое бих взел в момента ,за тази цена 1649$ просто не виждам нещо по добро за любител ,а ако се надяваш за снимки със светкавичката която е на 300D или D70 просто забрави[smilie2] ,ако искаш да снимаш със светкавица задължително трябва да си вземеш кобра... ,ако смяташ да се занимаваш сериозно с фотография ,неправилно си задал въпроса ..би трябвало да започнеш с " какъв обектив ще ми трябва ( от коя марка ) защото искам да получа такъв или такъв резултат ,при такива и такива условия и след това да се интересуваш от фотоапарат " ...[smilie7]

Дата:   30-08-04 21:25

Za tova deto iskam da snimam shte mi triabvat dva obektiva:))))
No mi e iasno che pri ogranicheni finansi shte triabva da se ogranicha s neshto okolo 50mm:(
Vse pak si mislia che 300D sled tova po red D70 i nakraia E1 davat maksimuma za cenata si.Ot tam veche zapochvat harchovete za obektivite:(

Дата:   30-08-04 21:38

ми изчакай фотокина ..цените ще паднат около нея и то предполагам не малко особенно ако минолта изкарат нещо сносно и евтино , не е далече само след месец ..а и за коледа обикновенно има доста намаления ..затова не бързай ..защотото може да има изненади ,от които много хора сега не могат да се оправят все още по простата причина че са прибързали в избора си ..[smilie5]

Дата:   30-08-04 21:49

Ami to i bez tova prodavaneto na apartamenta mi se zakuchi veche dva meseca i polovina taka che ne mi ostava nishto drugo osven da chakam i da davia mukata si v rakia:))))))

Дата:   30-08-04 22:17

аве човек мани ги тия фотоапарати дръж си имота ..
земи си един зенит за 50лв.. дигиталната фотография е скъпа занимавка поне на този етап на развитие ...
[cool]

Дата:   30-08-04 22:26

Triabva da pravim jertvi za izkustvoto:)))
Posle obache ne znam kade shte se kria ako zapochna da pravia vse tupi snimki:)))))

Дата:   30-08-04 22:36

1.Canon EOS Digital Rebel (a.k.a. 300D), 6.3 Megapixel, SLR, Digital Camera Kit with Canon 18-55mm EF-S Lens $ 879.95

2.Sigma EF-500 DG Super TTL Shoe Mount Flash (Guide No. 165/50 m at 105mm) for Canon EOS
$ 219.00

Tova kak e?S kitovia obektiv.

Дата:   30-08-04 23:20

ми това е най доброто от най евтиното ..като старт с DSLR ..[smilie24]
но след фотокина ще има много по добър избор..
за същите пари ..казват че CANON ще вади и нещо по евтино от 300D .така че това нека да ти е само за ориентир [smilie24]
[smilie6]

Дата:   30-08-04 23:49

даже аз го бих махнал тоя дето идва с фотоапарата и бих си взел само един EF 50mm 1.8 и като продам втория апартамент ше си зема други твърди обективи ..[smilie6]

Дата:   30-08-04 23:56

xaxaxaxaxa da da:))))

Автор: Георги   
Дата:   31-08-04 00:10

Тхор, разкажи за това което щели да вадят от Канон? Че ми стана интересно, моля.

Дата:   31-08-04 00:23

ми четох в един от многото форуми не си спомням в кой дали в :

http://www.robgalbraith.com/bins/index.asp

или в :

http://www.photim.net/nci/Menu.php3

или в :

http://www.dpreview.com/

или в някои от другите които в момента не са ми отворени ,че има слухове за CANON 3000D камера ( не е сигурно дали и така ще е наречен ), която евентуално може да бъде представена на фотокина и ще бъде модел по евтин от 300D но това са само слухове ,затова и писах че казват ....
затова и е добре да се изчака до фотокина ..[smilie7]

Дата:   31-08-04 04:14

ognyan-e още един съвет ,
преди да купиш какъвто и фотоапарат без значение ,първо вземи и пробвай ( в ръцете си поиграй си разгледай ги направи една две снимки и направи сравнение ) няколко фотоапарата от същия клас от конкурентните марки ....[smilie6] [smilie7]

Дата:   31-08-04 12:57

300Д наследника ще излезе най вероятно в началото на другата година на PMA

а за котовия обектив аз съм за това да се купи струва 60-70$ и винаги може да го продадеш ако не ти изнася а за 50мм много добър обектив обаче с този кроп фактор просто не може да снимаш група хора в стая

Автор: jumbo   
Дата:   31-08-04 13:20

5мп олимпус с формат 4:3 да е по-добър от никон или канон???? леле какъв съм скептик
https://photo-forum.net/joro/emoticons/S72A.gif

първа  назад  1  2     всички  напред  последна