Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ?Препоръчайте ми Видео Камера Mini DV до 550-600лв или Ц.Фотоапарат до 400лв
Автор: djmartidj   
Дата:   13-08-06 17:10

Значи,искам да си взема Видео камера,обаче чета много противиположни мнения за ниския клас камери,че не снимали добре и така нататък.Ако вие бяхте на моето място и разполагахте със сума 550 максимум 600лв коя видео камера бихте избрали/най-малкото зло/ или по добре е да инвестирам тези пари до 400лв за Фото апарат със добро качество на видеоклиповете и да си снимкам новороденото бебче.Какво бихте взимали вие с тоз ограничен бюджет?Ако има потребители със видеокамери нека споделят своите предпочитания от своите камери.Ще се използват за снимки за семейния албум/архив.

Отговори на това съобщение
 Re: ?Препоръчайте ми Видео Камера Mini DV до 550-600лв или Ц.Фотоапарат до 400лв
Автор: chiphead   
Дата:   13-08-06 17:25

Значи, можеш да си вземеш видеокамера (мини ДивВи), както и фотоапарат. Видеокамерата няма да прави хубави снимки, както и фотоапарата - хубаво видео. Интересен е терминът "нисък клас" - било то за видео или фото ... Ако не си снимал/а до сега с видеокамера - как ще забележиш разликата ?
Лично мое мнение (от опит) е, че за новородено детенце си трябва видеокамера - кръщенета, погачи, прохождания, и всички "първи" неща - на видео е по-добър спомен, защото има движение и звук.

Съвет за модел не мога да дам. Успех с избора [smilie24]

Re: ?Препоръчайте ми Видео Камера Mini DV до 550-600лв или Ц.Фотоапарат до 400лв
Автор: rosentushev   
Дата:   13-08-06 17:28

Камерата си е камера, апарата-апарат! 3в1 правят само в Nescafe! Хумаво е да имаш и двете, щом е за домашно ползване, не слушай разни "разбирачи", а купувай. За бебчето, най-добре , според мен си вземи камера, пък после и някакъв сапунер. Видеофилмите са нещо незаменимо, поне според мен. Първите ми две деца съм снимал само с фотоапарат, и спорадично с камера, и много ме е яд ама тогава така беше. Сега чакам трето, тази седмица и ще се скъсам да го снимам с камерата!
Решението си е твое[smilie24]
Виж това, аз съм доволен
http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=40179
За мен това е марката при MiniDV камерите[beer]

Дата:   13-08-06 17:32

така, а за 100-тина лева - едно лентово олимпусче-трип ... първата а година - няма какво да му снимаш чак толко на бебето (за снимки става въпрос), то си лежи [smilie3]

Дата:   13-08-06 18:27

То се разбра че ще е Видео камера но коя от тези от Техномаркет Европа http://www.technomarket.bg/products2.php?page=1&klasaswe=003&grupaswe=004 да избера.
SAMSUNG VP-D351 479.00 лв.
SAMSUNG VP-D361W 519.00 лв.
SAMSUNG VP-D353I 539.00 лв.
JVC GR-D240E 549.00 лв.
PANASONIC NV-GS27EP-S 569.00 лв.
JVC GR-D239E 569.00 лв.
SAMSUNG VP-D354I 589.00 лв
На мен лично дизайна на PANASONIC ми допадна но нали само по дизайн не се купува?

Дата:   13-08-06 18:50

Мой колега има Самсунг и когато аз избирах камера, ме посъветва да не е Самсунг. Същото ми казаха и продавач консултантите в магазина, не са на нивото на другите от този ценови клас. С Панасоника си играх една вечер, мой познат я има, JVC то според мен е по-добро, този модел е някакси, като правен в час по трудово, но като я вземеш в ръка сам ще видиш. И да ти кажа, за снимане от ръка повече от 15-16 пъти zoom не ти трябва, иначе, ще хванеш морска болест, като гледаш филма![smilie18]
JVC[smilie24] [beer]
P.S. Аз не намирам разлика в двата модела на JVC които си избрал, за детайлите питай продавач-консултантите в магазина!

Автор: asu   
Дата:   13-08-06 19:03

преди няколко дни си купих Panasonic NV-GS180EP-S

http://www.panasonic.bg/browseProduct.jsp?entityId=3555

и съм страшно доволен. качеството на видеото е изненадващо добро. а снимките зле. въпрос на виждане и необходимост ето и една снимка с тази камера

https://photo-forum.net/i/408501&USER_ID=7480

Дата:   13-08-06 19:04

забравих да спомена цената 999 лв. в техномаркет-а

Дата:   13-08-06 19:07

asu, браво на теб, ама ти погледна ли заглавието на темата?[smilie10] [beer]

Дата:   13-08-06 19:08

Закъснях, asu, sorry! [smilie18]

Публикацията е редактирана (13-08-06 19:09)

Дата:   13-08-06 19:08

[smilie18] [smilie18] [smilie18]
таман за тия пари, ша земе и апарат и камера

Дата:   13-08-06 19:18

ами приемете го като съвет. аз избирах камера повече от седмица. оказа се, че детайлите са много важни. разликата в цената не е важна колкото разликата в качеството. моя бюджет също беше 5-600 но предпочетох изплащане. все пак тези неща се ползват дълго

Дата:   13-08-06 19:38

Забележима разлика в картината между 1-чипова и 3-чипова камера, ще видиш на "върба", хайде да не се заблуждаваме! Нали ще гледаш филма на TV-то. Изпечи едно DVD снимано с твоята камера и вземи друго снимано с качествена едночипова и виж сам! Аз избирах шест месеца, и вярвай ми прочетох почти всичко писано за MiniDV камерите. За любителски нужди, да даваш повече от 600лв. за камера е ....[smilie18] [smilie18][smilie18]
[beer]

Дата:   13-08-06 19:46

[smilie8] мдааам, и аз работя с 3 CCD, 2/3 инча, ама за вкъщи чак ... [smilie8]

Дата:   13-08-06 21:59

Везната се налкони чувствително към JVC и съвсем малко към Panasonic,това ще да е и благодаря на отзовалите се.

Автор: Кирил   
Дата:   14-08-06 00:46

Старите модели на Самсунг наистина не са нищо кой знае какво, особено в low light отсъпват сериозно на Панасоник и Сони към които смятам, че трябва да насочиш изборът си. Новите модели на Самсунг - VP-D36х може и да са ги пооправили, но кой знае.

За ревюта на камери можеш да посетиш този сайт: http://www.camcorderinfo.com/

Но навярно ще го ползваш само за общи впечатления от марките тъй като американските модели обикновенно други от тези в БГ и или са с други имена (тези на Канон, примерно).

Автор: icokarpata   
Дата:   14-08-06 09:36

От трите вида камери...Самсунга направо го забрави
а от JVC i Panasinic определено втората е по-добрата камера...а ако имаш РС с подходяща програма...можеш от видеофилмчето да си грабваш отделни кадри като снимки ...и то с поносимо добро качество...като за домашен албум- така че снимките не ти се губят.

Дата:   15-08-06 02:05

Днес пообиколих Техномаркет,Технополис и Ритони в Бургас за да се допитам и до техните продавачи.Момчето в Техномаркет ми препоръча Панасоника,Технополис-Jvc,Ритони-Панасоник но нямаха наличен Jvc.Но смятам което и да взема няма да е голяма загуба относно качеството,но дизайна на Панасоник май ще наделее при избора/знам че не се купува по дизайн/.Аре лека на всички.

първа  назад  1     всички  напред  последна