Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся инструкция за ФЕД 5
Автор: LTG   
Дата:   11-08-06 23:44

Моля, който има идея от къде мога да дръпна в електронен вид инструкция за ФЕД 5 да я сподели [smilie8]

10х

Отговори на това съобщение
 Re: Търся инструкция за ФЕД 5
Автор: azzy_ilia   
Дата:   12-08-06 11:18

Един приятел има Фед 5В ,има и инструкция
преди малко беше при мене в офиса но си тръгна.Ако бях прочел малко по рано съобщението ти щях да го помоля да го донесе,но ако ще ти свърши работа това книжле ще го помоля да го донесе и да го сканирам .После ще ти го пратя на мейла за да се учиш на него да [shtrak] [ezik]

Дата:   12-08-06 15:15

Мисля, че ще е по-бързо да го наснимаш направо с апарата, ако си с дигитален, защото ми трябва за лична употреба и качеството не е от съществено значение.
Предварително благодаря![smile]

Автор: colorit   
Дата:   12-08-06 16:58

LTG,инструкцията няма ти свърши работа! Вземи разпитай какви курсове по фотография има наскоро и се запиши. това не е тамагочи, та да му търсиш инструкция [beer]

Автор: chiphead   
Дата:   12-08-06 17:07

кратко обяснение

Автор: azzy_ilia   
Дата:   12-08-06 17:14

Няма проблеми ,ще ти го кача в един PDF и ще ти го пратя..........
Оставете човека бе ,нека си има инструкция ,вие да не би да си нямате за вашите хапаратчета [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: colorit   
Дата:   12-08-06 17:38

Извинявайте ако предния ми пост е прозвучал като заяждане! Имам предвид че каквато и инструкция да имаш ,ако не разбереш връзката между скорост, бленда и светлочувствителност на негатива/диапозитива, работата няма да стане[smilie24] *suter speed, aperture, ISO speed - бележката е за дигиталното поколение[beer]

Дата:   12-08-06 22:30

colorit
По принцип книжлето ми трябва за да го дам на един приятел, на който е хапаратчето, иначе останалите неща ги знам, поне на теория достатъчно, а мисля, че от снимките ми в профила може да се види, че се опитвам да ги прилагам и на практика с мойто Олимпусче. Иначе Зенита още ми прашлясва във секцията и няма кой да измъкне последния филм за да го прояви. [smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна