Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon S3 IS ili Kodak V610
Автор: adrenalincho   
Дата:   20-07-06 22:23

Zdraveite,
Kazvam se Georgi i v momenta sym v USA na studentska brigada i poneje tuk da si kupi6 aparat ot tozi rang izliza po-evtino sym se navil da si kupq i tova e!
Obache iskam da popitam koi ot dvata e po-dobriia izbor,t.k. az sym katerach i chesto izlizam sred prirodata i se nujdaia ot aparat s koito da pravia snimki na sravnitelno goliamo razstoianie s dobro kachestvo,a syshto taka,koito da moje da pravi dobri klipove i bateriiata mu da izdyrja povechko vreme,t.k. poniakoga moje da sym na palatka okolo 2-5 dni (e,tova ne oznachava,che shte snimam prez cialoto vreme)
Chestno kazano Canoncheto mi grabna okoto oshte v nachaloto,no pyk teji polovin kilo,a Kodaka e po-kompakten ama neshto ne mi vdyhva doverie,a i e samo s $50 po-evtin?
I taka ako niakoi moje da mi pomogne s izbora ili da mi preporycha alternativen variant shte sym mu blagodaren [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Canon S3 IS ili Kodak V610
Автор: simbon4o   
Дата:   20-07-06 22:43

по принцип не харесвам кодак дигиталките, този не съм го виждал, но не са правели до сега такъв дето да ми хареса, пък и компактен обикновено значи компромис с качеството на снимките така че... Канона го знам какво е, добър е! Канона. Малък е сравнително, поне спрямо моя FZ30 е доста по-лек и дребничък. Аз си предпочитам 30-ката, но при теб ще е по-скъп. В БГ са по-еднакви цените.

Автор: da_boss   
Дата:   20-07-06 23:24

Алтернативен вариант за мен лично по-добрия е S2IS или Panasonic LZ2.А иначе Кодак май много не ги владеят дигиталките и аз като Симбончо не съм слещал свестни по сайтовете!Успех в търсенето и да покажеш снимки!

Автор: didesignbg   
Дата:   21-07-06 08:54

кодачето изглежда много интересно. със два обектива. те и двата са малко калпави. но пък се качва в друг клас. двуобективен[smile].
симпатично и интересно да но може би не става за снимане, грабвай канона.

Автор: marek_fan   
Дата:   21-07-06 11:48

Kodak-а изглежда като играчка.Отговорът на въпроса ти се крие тук:)
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1991023,00.asp
Там някъде имаше ревю на кодака също..
Аз съм горд притежател на Канон S2 IS и според мен наследникът едва ли е по-лош,но подобренията не са революционни.Ако са ти кът парите и това е оферта:) Ако го имаше на пазара щях да си взема S3,но бързах и нямах време да го поръчвам:)
Хвърли поглед и на Panasonic Lumix DMC-FZ7-има го на същата страница и е избор на редакторите:)

Дата:   23-07-06 20:56

pyrvo blagodarq za mneniqta i...
abe mnogo kampaktno izglejda kodak4eto ama dokolkoto razbiram i ot edin drug forum (tuk v USA) nikoi koito e snimal na tymno ili na qrka svetlina ne e ostanal o4arovan.
a i s tiq dva obektivaaaaa?nova tehnologiqqqq?ami ako iskat 5 da mu slojat,4e kato ti omryzne ediniq da snima6 s drugiq? :)
ina4e v4era gledah i malko Panasonic i te ne sa lo6i?poglednah i edin Fujifilm ama kakvoto i da gledam ve4e sym se nadyhal za Canona i se nadqvam v nai-skoro vreme da si go vzema,4e mi e golqma krasta [shtrak]

Публикацията е редактирана (23-07-06 21:07)

Дата:   23-07-06 22:48

abe az taka ili ina4e ve4e se re6ih da vzema Canona,no iskam da popitam dali e tolkova vajno da si vzemam UV protection le6ta ili ne?6toto skivam,4e tuka ima nqkakvi za nego za $20 i mislq,4e nqma da me saborqt?

Дата:   24-07-06 01:10

Вземи си всичко което можеш от Щатите-по евтино излиза.И още нещо-вземи си го преди да си заминеш и ако го поръчваш по и-нет си осигури достатъчно време да го ползваш и да забележиш евентуални дефекти-четох оплакванe от S3 купен онлайн във форума на dpreview.com.Може да е единичен случай,но аз си купувам само след като видя/пипна нещо на живо(Тома Неверни съм си и това е).Излиза по-скъпо,но ми се вижда по-сигурно.
Лично аз съм много доволен засега от S2.Успех.

Автор: solo5   
Дата:   24-07-06 01:35

от компактните дигитални на Кодак
това ми хваща окото [beer]

Автор: kapellmeister   
Дата:   24-07-06 02:12

vzimai Canon S2 IS -350 $,ne mislq 4e S3 ima koi znae kakvi predimstva.za o6te 120 $ mojesh da si vzemesh teleconverter i zoom-a stava blizo 20x :))

Автор: kapellmeister   
Дата:   24-07-06 02:12

saga gledam 4e mojesh da go namerish i za 315 $

Автор: охо   
Дата:   24-07-06 16:27

Solo5 аз имах такъв Kodak P880, обаче ми го гепиха[smilie9] Страхотен е апаратът, като единствените му минуси са, че фокусира малко бавно на тъмно и освен това му е сравнително бавна обработката на кадъра (около 4-5) секунди между 2 кадъра.. иначе обективът му е трепач (24-140 mm)..

В този клас т.нар. дигиталки на кодак не са никак лоши..
А колкото до конкретния въпрос - Адреналинчо, като ще сравняваш с S3 IS, избери поне някой модел с аналогични параметри.. виж този Kodak EasyShare P712 , според мен този е по-подходящият в случая от V610 [beer]

Публикацията е редактирана (24-07-06 16:33)

Автор: Стоев   
Дата:   24-07-06 16:51

Лоши неща само за Кодак, макар и да не беше същият модел...

Цанон или Панасоник[smilie24]

Дата:   24-07-06 22:27

Chestno kazano veche zapochvam da se kolebaia samo mejdu S2 i S3?
Ama kato se zamislia?To az taka i taka sym tuk i taka i taka tuk e po-evtino.Da vzema da si kupia S3-kata i tova e!
Abe privlicha me tozi aparat.I naistina smiatam da ne go porychvam po I-net,zashtoto mi izglejda riskovano da ne mi nabutat niakakyv bokluk i posle da go vryshtam!A stokata si ia biva [smile]
Abe,mojete da ochakvate snimki v skoro vreme [shtrak]

Дата:   24-07-06 22:50

Kapellmeister,
Ti kyde gi skivash tiia ceni?Zashtoto tuk v Boston znam samo tri golemi marketa za tehnika kydeto mojesh da namerish S2 i S3.Tova sa:Best Buy,Microcenter,Circuitcity ama tam S2 e $350,a S3-$500.Ne che ne me ustroiva ama ako moga da go nameria za po-malko niama da se razsyrdia.
Mejdu drugoto za tozi <teleconverter>?
Mnogo me ustroiva,che pravi optikata na 20x poneje ako ima niakoi na skalata na 100 metra visochina e po-dobre ako go snimash po-otblizo da vidish pone koi e?Ama neznam dali shte moga da snimam,zashtoto nikoga ne sym go pravil s poveche ot 6x [smilie11] Dali niama da mi se naloji da si kopuvam i niakakyv stativ za da pravia snimki na dalechno razstoianie?Zashtoto predpolagam,che kolkoto i dobri stabilizatori da ima Canona pak shte mi e trudno [smilie8]

Дата:   25-07-06 00:38

Walmart adrenalincho:) Salvation lies within:)
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4756536
Щом не пише ,че е само online значи го има и в някой от многото им магазини:)
Още нещо-ако цената в Best buy ти се вижда висока питай си дали не могат да ти го дадат на цената на уеб сайта-при мене стана,но S3 пише ,че го нямат и наистина го нямаха:(
Яд ме е че не си напазарувах приставките за моя ,ама нейсе:)

Автор: chochomir   
Дата:   25-07-06 01:46

Ето от тука :
http://www.wisetronics.com/product-p/cnpss3is.htm
ми го купи един приятел и ми го донесе .Само че преди беше 315$ а сега гледам даже са го намалили.

Дата:   25-07-06 01:54

Подозрително евтино,но факт-ако ти се пазарува онлайн-това е оферта:)[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна