Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ? за закупуване на KODAK CX7430
Автор: bran   
Дата:   19-07-06 15:41

След като преди два дена публикувах тема за избор на циф.фото апарат 200-250лв и се спрях на KODAK CX7430 предложен от ''dideron'' от тозисайт:
http://911.bg/a2/offers.asp?tm=336&mo=1070&parent=5601&m=7
Но разбирасе след като разгледах и видях че цените които са изписани за този апарат са със марж 40-50лева,е кажете ми къде е уловката,най-евтината цена предлагана от Voodoo computers+ддс+доставка ми излиза 210лв а на други фирми е по скъпо,е що се получава така не ставали дума за един и същ апарат или това е фирмена политика и за това се получава такова разминаване със цените.Мога ли да се доверя на поръчка от този сайт и от тази фирма по точно?Да не стане така че да ми пратят някакъв друг апарат и да се чудя кво да правя.Батериите дали са във комплекта така и не разбрах.Аре да ме светнете малко кво да правя?

Отговори на това съобщение
 Re: ? за закупуване на KODAK CX7430
Автор: stoyan_5   
Дата:   19-07-06 16:41

Почакай още малко и си събери до 290 лв.
Тогава ще си купиш Никон-кулпикс Л4.
Не бързай!

Автор: Marillion   
Дата:   19-07-06 17:10

хахаха КОДАК....

зимай - перфектния апарат е!!!

Минимална скорост 1/2 sec
Максимална скорост 1/1400 sec

и се моли за слънце :)

Автор: bran   
Дата:   19-07-06 17:36

Marillion"вместо да се хилиш можеше да кажеш нещо по темата свързано със онлайн покупката от въпросния сайт.Разберете че няма излишни пари,добави още 20 лева после още 30 и така нататък незнам къде ще се спрем.

Автор: asahi   
Дата:   19-07-06 17:38

Нищо не добавяй. Поизчакай есента, а до тогава събирай информация. Покупка от 911.бг не е символ на добра информираност.

първа  назад  1     всички  напред  последна