Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравйте решил съм да уча в чужбина КИНО И ТЕЛЕВИЗИОННО ОПЕРАТОРСТВО и въпросът ми е каде бихте ми препоръчали да замина??? ако може да ми дадете линкове на такива университети и да ми кажете с какво се кандидатства???
по мое време му викаха Кино и Телевизионно Операторско Майсторство, изглежда вече от майстори нужда няма само от занаятчии а иначе във Франция има читаво школо ама за там ти трябва френски... чехите и поляците също имат традиции, а за руския ВГИК мисля че е излишно да се говори. въобще потърси в интернет, и след като стесниш избора попитай пак. Не е лошо да хванеш да попрочетеш малко история на киното да си избереш някоя нация с традиции в киното и да поровиш за училища там аааа и пиши малко по-грамотно , помага особено при кандидатстване
уморих се, не издържам вече
нещо ми е тъпо, не върви
направи мин липов чай за тази вечер
моля ти се, липов чай ми направи.
ти пакетчето сложи, да кипне
нищо че е чай от ЦКС
но във таз неразбория, искам нещо малко
искам чаша чай , приготвена от теб.....
menuto научи първо български и тогава тръгвай по чужбината
... аз си помислих че си сгрешил неволно, ама като гледам как си защитаваш грешката направо ти се чудя
в 4ужбина не преподават на български, който както е видно не владееш добре ... какви 4ужди езици ползваш? предпо4итания за регион, държава или финансоив лимит имаш ли?
По нищо не личи, че е та*ак има си начини по които можеш да покажеш, че е та*ак. Все пак си пишем а не си говорим има разлика в двете :) :) :) дано да си ме разбрал какво искам да ти кажа.