Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Трудно за намиране нещо...
Автор: darksorrow   
Дата:   15-07-06 00:20

Става въпрос за една от най- най- любимите ми игри - Final Fantasy 7 (FFVII). Принципно тя е правена за Playstation, обаче има ентусиасти, които я бяха подкарвали на компютър. Преди година някъде бях намерил такова копие, кое, обаче, забиваше на точно определено място и играта нямаше как да бъде завършена.
Преди 2 седмици попаднах на нов подобен файл, точното име на който беше Final Fantasy VII Ultima Edition (PC). Инсталираше се и вървеше без проблем, но аз с целия си акъл го изтрих, с презумпцията да го тегля пак, защото ми трябваше място.
Беше от торентите на дата.бг.
Та знам, че това не е най-адекватното място за такова нещо, но ако има фенове с работеща версия на 7цата за ПЦ, или поне ако могат да намерят тоя файл... не знам, ще съм изключително задължен [smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: Трудно за намиране нещо...
Дата:   15-07-06 00:23

леле, това идея нямам защо се появи в основния форум, нека бъде преместено [smilie10]

Re: Трудно за намиране нещо...
Дата:   15-07-06 12:46

[smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна