Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет, кой апарат да избера
Автор: stambo   
Дата:   12-07-06 20:34

Здравейте,
доста неща научих тук за фотографията, но все още съм абсолютен лаик що се отнася до избора на дигитален фотоапарат втора употреба. Възможностите са ми ограничени и съм се спрял на OLYMPUS c-4000Z - въпреки че е пуснат 2002г. все пак има пълни ръчни настройки. Но все още се двуомя между него и OLYMPUS c-5000, който дори е на по-ниска цена. Ще съм ви много благодарен, ако ми дадете някакъв съвет относно, кой от тези 2 фотоапарата си заслужва повече. Изчетох доста ревюта и мнения и въпреки 4-те Mgpixela, като че ли OLYMPUS c-4000 е по-качествения. Но бих искал вие да кажете последната дума. Благодаря ви предварително!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за съвет, кой апарат да избера
Автор: cicomanco   
Дата:   12-07-06 20:39

взех на жена ми преди 2 год.с-5000 и да ти кажа честно от време на време и го взимам за по- непретенциозни снимки!учудващо добър е.много послушен и надежден не се колебай ще си доволен.има много по ниско ниво на шума от прехвалените панасоници и с него правиш точно това което искаш.мога да ти го демонстрирам.

Автор: graphic   
Дата:   12-07-06 21:36

Аз съм снимал доста с Оли С5050 Зуум - беше ми служебен апарат и честно казано съм мнооого доволен от представянето му. Не знам как е при предшествениците му които споменаваш, но дано да са на подобно ниво (за времето си естествено). Успех[smilie24]

Автор: cicomanco   
Дата:   12-07-06 22:54

още доста време ще бъде актуален фотоапарат защото е много качествен.при появята си е бил супер както е конкурентен и сега.честно казано някои стари машини са по-добри от някои нови.

Автор: simbon4o   
Дата:   12-07-06 23:08

5060 ако ще е оли в тоя клас!

първа  назад  1     всички  напред  последна