Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 mo6ten ventilator ?
Автор: heliossve   
Дата:   06-07-06 08:27

Nqkoi moje li da kaje ot kade moga da si namerq dostata4no mo6ten ventilator za razvqvane na kosata na model? Ili nqkakva ideq kakvo moje da se polzva?
[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: mo6ten ventilator ?
Автор: Marillion   
Дата:   06-07-06 08:37

Според мен можеш да ползваш обикновен вентилатор, само приспособи някаква фуния (от картон примерно), която да насочва струята и я да увеличи.

Идея давам само...

Автор: ROLIK   
Дата:   06-07-06 08:51

имам такъв и то не мощен ами супер мощен.от люпилня е и съм си го правил навремето.ако му регулираш перките на пълна мощност ще издуха и модела.[smile]

Дата:   06-07-06 09:11

ROLIK, moje6 li da go pokaje6 kak izglejda? [thankyou]

Дата:   06-07-06 16:28

nqma li drugi idei? [smilie11]

Автор: zoomaniak   
Дата:   06-07-06 16:34

Взимаш под наем....от фотостудиа Бояна [smilie24]

Дата:   06-07-06 16:44

Abe boqna mi se pada malko dale4ko, okolo 360 km, pak i naema im 6te e edin. Iskami se ako moga da si napravq ne6to sam, za6toto po magazinite, pone pri men v Targovi6te, nqma ni6to [smilie11]
[shtrak]

Автор: paff   
Дата:   06-07-06 17:12

ами ако искаш сам да си направиш давай :) купи еди от тея вентилатори стайните дето са по 10 лева... намери от някъде по мощен мотор бухай перката и както те съветваха по-горе отпред закрепи не6то като целиндър за да духа направо а не да се разсейва ...еми това малко майсторлък щи трябва ако искаш да си сглобкаш нещо

[smilie5]

Автор: cicomanco   
Дата:   06-07-06 22:40

опсни са тези самоделки защото ако излети перката ще се видиш в приключение и ти и моделката.обикновен вентилатор с фуния обърната с широката част към перката.духа от тясната и то добре!

първа  назад  1     всички  напред  последна