Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с видеокамера Panasonic NV-GS27
Автор: lrn   
Дата:   13-06-06 11:03

Здравейте, има ли някой притежател на този модел? Интересува ме как прави връзката с компютър за да си архивира филмите. От магазина обясниха, че само мушкаш USB-кабел и готово - просто получаваш ново устройство. Но не стана. Имам съмнения, че кабела е калпав, но в момента разполагам само с него. Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с видеокамера Panasonic NV-GS27
Автор: vessi8   
Дата:   03-07-06 15:06

това което са ти казали е за модела 37, на мен от магазина ми обясниха 4е трябва нещо допълнително и затова си купих 37

Автор: rosentushev   
Дата:   03-07-06 19:37

Най-просто е да е кабела, но може и да имаш проблеми с драйверите. Panasonic видеокамерите имат такива проблеми и затова си купих JVC. Обаче записите не бива да се свалят през USB защото се губи качество и е много бавно! За целта ти трябва 1394 кабел известен още като IЕЕЕ. За подробности се свържи с мене на Skype: rosentushev[smilie24]

Автор: midtone   
Дата:   04-07-06 10:54

Аз имам NV-GS50, предполагам че принципа на работа е същия. Трябва да инсталираш драйверите за USB, които на CD-то на камерата. Естествено с USB видео не можеш да прехвърляш - то е само за снимки и за функцията webcam. Видеото се прехвърля или с Firewire или от аналоговия AV изход, стига да имаш съответната видео-карта на компа.
Няма да е зле да попрочетеш и ръководството.

Автор: lrn   
Дата:   04-07-06 12:00

Благодаря за отзивчивостта! И аз след хиляди мъки стигнах до този извод. След повторно посещение на магазина, "тиквеника" обясни, че трябва 1394, та му теглих една майна. А камерата върви без CD и ръководството само бегло е описано, че може да се върже с компютър и толкоз. Но с нов кабел смятам, че вече няма да има проблеми.

Автор: dessisslawa   
Дата:   04-07-06 20:11

Koi e magazina?

Автор: Hardly   
Дата:   05-07-06 19:04

trjbva da imash i software za prihvashtane na vidoe signala.

първа  назад  1     всички  напред  последна