Автор: simbon4o
Дата: 18-06-06 19:44
матрицата на S3 по нищо не се различава от тази на 2-ката(освен броя и размера на пиксела), шумоподтискането е друго и един малък трик, вижте скоростите коиот прави на една бленда и едни обекти в ревюто спрямо останалите. S3 80-те му не знам ама 400-те са определено по-малко от 400! Трикове, трикове, трикове. На малка матрица винаги шуми!!! Фотошопа е за това. Нови матрици няма, скоро може да има, но за сега болшинството апарати ползват едни матрици. Много от тях са SONY , което не значи че сони произвежда най-добрите бройки за техни апарати!!! Всеки производител си настройва и ... щракалото. Като цяло между този канон S3IS и Н2 на сони може би само по корпуса се различават(понеже оптиките подозрително си приличат и като снимане и като външен вид, което ми напомня спора преди време за една LEICA и едно RICOH и ... 5 марки произвели почти един и същ апарат, дори на външен вид). Единствено панасоник може би се различават с това че май че Matsushita им правят матриците, което не съм сигурен, но като цяло нямат разлика от една sony със същите пиксели и размер!
"Автор: karen
Дата: 18-06-06 02:19
S2IS и S3IS са с един и същ процесор - DIGIC II "
Процесора само смята, софтуера с алгоритъма на шумоподтискане е различен. Това че и двата са с един процесор няма никакво значение за качеството на картината!!! Процесора влияе върху бързината. Това дето разправят че с новия процесор апарата правел ... снимки това не знам как не ви звучи като маркетингов бълвоч и му вярвате .
|
|