Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Предложение за Категория КРИТИКА
Автор: avramil   
Дата:   16-06-06 11:28

По повод темата на gorbi се сетих, че...
много ми харесва идеята в някои сайтове снимката да се пуска само за критика.
Тук виждам, че има такава възможност, но не знам кой я управлява...
Пускането на снимки без гласуване е алтернатива, но тя не се приема толкова сериозно.

Мисля, че ако има така обособена категория, и хора, които биха се наели да изказват мненията си- конструктивно- това би било от огромна полза за авторите, които я ползват.

Вие какво мислите?[shtrak]

Публикацията е редактирана (16-06-06 11:30)

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение за Категория КРИТИКА
Автор: Brummaker   
Дата:   16-06-06 11:33

http://www.4urocknmetal.com/

[smilie3]

[beer]

Дата:   16-06-06 12:07

[smilie11]

Автор: delchev   
Дата:   16-06-06 12:18

предложихме такова нещо преди 4 месеца още (май) когато беше време да се пускат пак снимки за критика, не хвана дикиш, дано този път да стане. И да се забранят анонимните коментари там, че много плюят анонимниците [smilie24]

Автор: sasi   
Дата:   16-06-06 12:22

Да, в норвежкия еквивалент на ФФ е така, но право да пускат в тази категория са само членовете достигнали някакво ниво - доказали се вече по някакъв начин, и участници на форума които си плащат за да придобият това право. Целта е папката да не се пълни с плява, ако мога така да кажа.
За снимките не се гласува а само могат да се пишат критики
Според мен функционира доста добре

Дата:   16-06-06 12:42

sasi, ами и това е вариант...да има критерий за пускане в такава категория, но..май не е много интересна темата..
здраве да е![beer]

Автор: kalahan   
Дата:   16-06-06 13:01

Аз подкрепям предложението [smilie24] Мисля, че би било много полезно ако човек иска да се развива и да открива грешките си.

Автор: stoyan_5   
Дата:   16-06-06 13:06

[smilie24]
То и сега може да се критикува, но много хора се страхуват да не нагрубят автора, а често и авторите се засягат.
Подкрепям предложението.
(\__/)
(='.'=)
('')_('')

Автор: IDA   
Дата:   16-06-06 13:12

Аз също подкрепям предложението. Много би било полезно за всички, които искат да си повишат нивото, но за да се избегне плявата, трябва наистина да се въведат сериозни критерии, например снимки с 300 и повече точки в Рейтинг А и същевременно не повече от 10 точки в Рейтинг Б.

Автор: n1x0n   
Дата:   16-06-06 13:16

За какво ви е критика, като не носите на нея?!

В 8 от 10 случая, авторите реагират толкова малоумно на критиката, че ти се отщява изобщо да пишеш. Говоря за хора, които са много назад с материала и трябва да са супер благодарни че някой им е отделил време.

Напълно безполезно е. Тука всеки дето има снимка "200 точки и една със 150 точки" вече е цар, и не можеш да го пипнеш, камо ли да го критикуваш.

Както и безумната практика в рейтинг Б да попадат хора, с 2-3 свестни кадъра. Ама това е друга история.

Автор: tnt   
Дата:   16-06-06 13:17

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   16-06-06 13:17

Това с доказалите се Форумци/достигнали някакво ниво, споменато от Саси не го схващам, как ще стане....

Ще си извадим очите кой се е по-по-най доказал....[smilie11]

Автор: Brummaker   
Дата:   16-06-06 13:21

хора луди ли сте с тия точки [smilie8] [smilie8]
такива теми има няма-през месец се пускат и какво от това ... все едно снимките /сиренето в магазина/ стават /го дават/ за точки ...

Дата:   16-06-06 13:27

кви точки ве гонят веее..полудяхте с това гласуване!
може и да не съм го казала както го мисля, но в случая би трябвало да е ясно, че авторът е този, който решава дали снимката му да е пусната за гласуване или в нещо като категория КРИТИКА, където се очаква да не се пишат +++ --- или подобни тъпни, нито пък да се гласува...само да се критикува...
така че който не носи, просто няма да си пуска така снимките, а който носи...ще си ги пуска..

какво толкова не е ясно..?
че няма да стане ..да...

Автор: tycoon   
Дата:   16-06-06 13:29

IDA, не се заблуждавай, че рейтинг Б е някакъв критерий. В повечето от случаите, ако снимката ти отговаря на определени "правила" ще натрупаш "Б".
Гледам всякакви фото-сайтове и се набива на очи, че снимките тук с рейтинг Б в чуждите сайтове не им обръщат внимание;)

Факт.

n1x0n !!! Прав си, за съжаление[smilie7]

Дата:   16-06-06 13:31

Стоев, в сайта за който говорих форумците имат медали - започва се от бронзов и се продължада към сребърен, златен ... Демек право да постват в категория критика са само автори с най ниско ниво - златен медал.
Не казах, че във ФФ трябва да се направи така, защото тук правилата са коренно различни, просто ви дадох примерен вариант които функционира добре

Дата:   16-06-06 13:34

една снимка в категорията "Искам акъл" на 2 седмици на автор - ако някой не носи на критика, като пусне една и си получи критиката - ще спре

Автор: stoyan_5   
Дата:   16-06-06 13:37

То и сега човек може да отвори една тема, да постне снимката и да попита - Къде сбърках?

Автор: Стоев   
Дата:   16-06-06 13:37

Саси, точно за това попитах - ако е по вземано участие у Форум, определен брой точки на снимка или т.н., ще покрия показателите и ще преместя патиците от Голо Тяло в Критика, което няма да направи коментарите ми по-професионални, а в същото време ще напълня Критика с перушина, защото ми е интересно какво мислят за тях.

Автор: fragile   
Дата:   16-06-06 13:38

И после дупе да му е яко...

Автор: n1x0n   
Дата:   16-06-06 13:39

Стояне, сега ако го направиш, разни точкогонци ще те заподозрят веднага в рекламиране и нищо няма да остане от темата ти.

Автор: tycoon   
Дата:   16-06-06 13:40

:) Все пак си мисля, че може да се пише под всяка снимка.

Не ви ли се е случвало резултата, който получите да е противоречив? Едно да сте снимали, друго да е станало, но да си задавате някакви въпроси относно крайния резултат?
Не е ли точно тогава за критика?
[smilie11]

Дата:   16-06-06 13:43

пускал съм снимки с молба за критика... да кажа ли какъв беше резултатът? - щяха да ме изядат с парцалите, че съм бил правил реклама на н'ам к'во си - това във форума, а като го напиша в коментара към снимката - все едно, че го няма.

Дата:   16-06-06 13:48

Стоев, според мен всеки трябва да показва респекти да спазва правилата на играта.
С примера който дадох исках да кажа, че трябва да има някакво ограничение, защото в противен случай ако има такава категория ще се напални с плява и ще се загуби смисълът от нея. Идеята за 1 снимка на 2 седмици или 1 снимка на 2 месеца също не е лоша....
Но въпросът е ще има ли кой да пише критики, защото в този сайт май почти никой не го прави, по-лесно и бързо е с +++ и !!!
Според мен една такава категория ще се отрази добре на сайта

Автор: kolov   
Дата:   16-06-06 13:53

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/dqay3763.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/184/o_1149535849_IMG_5039-copy1234567or7.jpg

https://photo-forum.net/imgs/184/o_1149535849_IMG_5039-copy1234567or7.jpg
https://photo-forum.net/i/360581&OFFSET=0&CATEGORY_ID=1&PERIOD=30
моля за критика,вече е гласувано за нея тъй че[smilie24]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна