Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Adobe's Lightroom
Автор: surfsyco   
Дата:   16-06-06 09:11

http://labs.adobe.com/technologies/lightroom/
Някой има ли представа като Макинтошкият :-)Aperture ли ще е.Дано да има Лупичката като него.
Споделете малко инфо ко има някой разбира се.
Мак Юзарите май ще трябва да обяснят че само това демо има.
[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Adobe's Lightroom
Автор: Brummaker   
Дата:   16-06-06 09:18

абе Макаджиите не са за завиждане - /Апертурата визирам !/: програма за снимки, в която няма курви [smilie5] а и системната мощ, която изисква е като за 5-степенна ракета-носител [smilie25] [smilie25]

[smilie23]

Дата:   16-06-06 09:21

Продукта ще е за двете операционни системи.Просто за сега бетата я има само за мак.А и писат це бацкала добре и на джигулита пц.[smilie25] [smilie25]

Автор: lukcheto   
Дата:   16-06-06 09:36

От първоизточника (един от участниците в създаването) знам, че възможностите ще покриват (ако мога така да кажа) целия диапазон на фотографския процес. От архивиране на фото-файлове до създаване на уебсайт които да е готов за ъплоад онлайн.
За момента Lightroom-а е създаден само за Мак, но това е продиктувано от факта, че Aperture вече е излелзнал на пазара и за да не се наложи напълно преди Лайтруум-а, те изкарват бързо, бързо версията макар и само за Мак. До година, две ще има и за Писи. Според мен не може да се каже, че единия е по-добър от другия, въпрос на свикване и организация е всичко. Аз самата, като да се кефя много на Lightroom поне от това което чух и видях :)

Дата:   16-06-06 09:37

Да, надяваме се че ще е по-добра от Апертурата [smilie24] [smilie24]

Дата:   16-06-06 10:00

а ще имали функцците като where is it примерно да се прави бази данни сас записаните цд/двд, това не знам за вас но на мен ми е от огромна важност :-).
А предполагам це ще се яви на пазара и за нас старите Пц джии:-)доста по скоро от годинка дже хе хе,сериозна фирмица си е Хадобиту.

Автор: джъмбо   
Дата:   16-06-06 10:31

много ми хареса лафа за апертурата за системните изисквания: миниламна памет - 1 гб
желателно е да ползвате 4 гб....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
иначе програмката доближава качетвата на кепчъра или роу шутера ама....

виж последната имам чувство че и на 486 ще работи бързо (стига да не си никон потребител с д2)

чакаме новия кепчър дано да работи с двуядрени системи [smilie8]

Автор: nanapak   
Дата:   16-06-06 10:45

гроздиту кисилуууууу [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   16-06-06 10:56

Папарак,

не е това . В един офис, където бачка едно приятелче са ходили от Адоб да я презентират ... никак, ама никак не са я харесали и нищо не са купили /за да е по-ясно : не става дума за родната ни мила пазарна картинка, а за място където много се снима/печели/работи/ ... /

Та.....ти как мислиш, какво ти говори простичкия факт, че в Апертурата е вграден вътре и ...фотошопа [smilie18] [smilie18]

дънят се, не че им смърди гроздето [smilie7]

Автор: nanapak   
Дата:   16-06-06 11:08

Бруме, и това не е. [smilie25]
Личното си мнение ще изкажа, когато ги кача и двете на МОЯ компютър и ги тествам сам. [smilie24]
Репликата се отнасяше за преобладаващия стил в темата въобще: "аз Мак съм виждал само отдалече, ама е голо вода, да знаете" [ezik] [smilie23] [smilie19]
а туй маркетинга и купуването-продаването там, където и софта, и снимките са С ПАРИ, е отделна тема [smilie7]

Дата:   16-06-06 11:14

ставаше дума, че в случая най-малко парите са повлияли да не се купи [smilie3]

иначе [beer] и аз бих искал да я пробвам , но като гледам - само за обща култура ще да е [smilie8]

Автор: digit_all   
Дата:   16-06-06 12:32

Pardon za latinizata...
Az sum go instaliral ot mesez na G5, na men programata mi haresva, no predpochitam CS2, algoritmite na RAW concertora sa dosta interesni, no mislia che sa suchtite kato poslednata versia za CS2. Nai me kefi ima mnogo vuzmojnosti za organizazia na papki, podrejdane, itn...
Samo da dobavia che e kachena na mochten Mac G5 s 4Go RAM i 2x2.7Ghz
[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна