Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Петъшният хумор!
Автор: NeonBird   
Дата:   13-08-04 13:55

Петък е, време е!
Като начало искам да разкажа как са направени шедьоврите ми. Това са дефектни кадри от старите ми ленти, преснети от ръка с цифрака. Нарочно подбирах боклука, където или някой е щракнал по погрешка или затворът на апарата не е сработил... Измислих им възможно най-претенциозните заглавия (на английски естествено, българският език е недостоен за заглавие на авангардна творба), от типа на "Душите танцуват в тялото", обикновено - плоски цитати от популярни песни. В резултат се получи истинско изкуство. За първи път бях признат от една група хора, които обикновено не обръщат внимание на снимки, които са получили признание от останалите, на една група от хора, която има особеното самочувствие на големи експерти във фотографията.

2 milen : 10.08.2004 13:46
!!!
Haresvam! Neshto razlichno!

7 lukcheto : 11.08.2004 10:59
Бравос, приветствам искрено :)

1 ajvili : 10.08.2004 13:31
haresva mi!!!

1 volokin : 11.08.2004 12:32
странна визия имаш! някой ше те размажат за това!! Харесва ми!
2 Frida : 11.08.2004 12:40
strahotno e!
3 lukcheto : 11.08.2004 13:28
Замечателна визия бих казала аз....не се връзвай на нападките, продължавай напред :)

2 lukcheto : 11.08.2004 13:27
!!!!!!! супер е!!!!

1 lukcheto : 11.08.2004 13:10
!!! В цялата серия има много чувственост! Поздравления!

3 homesick : 12.08.2004 11:20
поздравления и от мен, а който не му харесва знае посоката - лефт

1 lukcheto : 12.08.2004 12:26
!!!!!!!!!!! много ми допада :) МНОГО :)))

1 lukcheto : 12.08.2004 12:27
!!!!!!!любима!

Свалям шапка на хората, които не се поколебаха да нарекат нещата с истинските им имена и да го направят аргументирано (като Моби Дик), въпреки, че се знаеше, че ще бъдат пратени "у лефт". Това за пореден път ме убеждава, че голяма част от тези, които се пишат за големи разбирачи, нямат никакви естетически критерии, а просто като видят нещо намазано и с претенциозно заглавие го хвалят за да изпъкнат и да се различават от "тълпата". Но за да не им развалям кефа от гледането на алтернативна фотография ще продължа да пускам и занапред още такива неща. ОБЕЩАВАМ! Щом им харесва и намират смисъл - нека гледат, няма да ги лиша от това удоволствие!

Отговори на това съобщение
 Re: Петъшният хумор!
Автор: luboar   
Дата:   13-08-04 14:03

Евтин начин да си правиш реклама

Публикацията е редактирана (13-09-04 16:08)

Автор: robi   
Дата:   13-08-04 14:03

То кокошката, като снесе яйце кудкудяка, та целият орталък да разбере. Ама ти май наблягаш само на второто действие.[smilie3] По-добре е политик да станеш.

Автор: Георги   
Дата:   13-08-04 14:04

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

артЪ от всякъде

тенденцията продължава - колкото може по-замазано, с колкото може повече шум, ако може въобще да няма фокус, може да снимаш един счупен стол поради липса на друго (или най-вече мързул да излезеш от къщи) и това може би ще мине за артЪ.

другите - майната Ви, за да правиш артЪ не ти е необходим съвременен цифрак с чиста картина, голяма матрица и възможно по-малко шум. Така или иначе после конвертираш в черно-бяло, ръгаш яко контраста, слагаш шум... и така.

браво човеко, много се смях и искрено се забавлявах, мислех и аз да те оплюя, но нямам навика, просто прескачам нещата, които не ми харесват. [smilie24]

поздрави :)

това е по-забавно и от онова за Ван Гог [smilie24]

Дата:   13-08-04 14:07

за следващия петък ти предлагам следното

1.намираш рейтингов автор, някой който трудно пада под 100т. на снимка и можеш да го срещнеш в първа (макс втора) страница в месечните рейтинги

2.навиваш го за експеримент

3.1. или ти пускаш негоа снимка от твое име
3.2. или той пуска твоя снимка от негово име

4. забавляваш се на резултата :-)

[beer] [beer] [beer]

Автор: Krassy   
Дата:   13-08-04 14:08

Ха ха ха кефиш!
"Това за пореден път ме убеждава, че голяма част от тези, които се пишат за големи разбирачи, нямат никакви естетически критерии, а просто като видят нещо намазано и с претенциозно заглавие го хвалят за да изпъкнат и да се различават от "тълпата".
Та какво разправях аз навремето...

Кромидчето още повече кефи ... ха ха ха!

"1 lukcheto : 11.08.2004 13:10
!!! В цялата серия има много чувственост! Поздравления! "

Ей тва ма фърля в тъч-а [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Някой да знае тел-а на фенката по буклука да минава надвечер през къщи да и го връчвам, че тия дни ядем повече диня и ... се вмирисва [smilie19]

Публикацията е редактирана (13-08-04 14:10)

Дата:   13-08-04 14:10

може и

3.3. пускате по една чужда снимка и двамата - ти негова, той твоя :)

Автор: volokin   
Дата:   13-08-04 14:17

поредната интрига!!!
Браво пичове!
Народа иска СЕИР!!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   13-08-04 14:17

Ха-ха-ха, [smile] Ван Гог ряпа да яде[smilie5]
А мене все ме пращат у лево, отсекъде у лево...щото много десняци се навъдили, затова хода като петел без глава -правя кръгчета у лево /да продължа кокошата алегория на robi /.
Тази седмица хумора беше целоседмичен[smile]
NeonBird - не знам, в кое от двете си искрен...но важно е купон да става, а хубавите снимки да ги гледаме, пък после кои е автора -аз така правя:)) лошите-също:)))

Автор: Veniamin   
Дата:   13-08-04 14:22

NeonBird az ne haresvam neshtata koito si ka4val tuk i daze ne si gi spomniam...
No razgledai neshtata na horata s koito se podigravash i togava govori. Vsashnost ubeden sam 4e si gi razldeal i tova ne e pomognalo...
Zabravil si da spomenesh Boni - edin ot adminite i uvazavan 4ovek tuk... i toi se e izkazal odobritelno... LeanenSithe, Arien, TheMadMan, Diana_G - vse hora koito naistina snimat dobre...
Samo 4e ti iskash da napliuesh samo opredeleni li4nosti...
Podlostta... ne e smeshna...
Moze bi ot sega natatak triabva da vnimava 4ovek kato se izkazva pod niakoia snimka na niakoi novodoshal,koiato mu e haresala zashtoto e porednata protivopehotna mina...
Shame on you...

Публикацията е редактирана (13-08-04 14:23)

Автор: Alice   
Дата:   13-08-04 14:23

Голям смях! Обичам го този форум!!!!!!!!!

Автор: milen   
Дата:   13-08-04 14:27

I vse pak smqtam che parvite 3 koito pusna sa dobri! Nezavisimao sas kakav umisal i kak sa napraveni- tova ne me interesuva!

Автор: soldier_of_fortune   
Дата:   13-08-04 14:28

NeonBird [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Van Gogh niama nujnite dostoinstva, no puk v defektnite lenti se kriat shediovriiiiiiiii, davai oshte!
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [shtrak] [shtrak] [smilie18] [smilie19] [smilie19] [smilie18] [smilie18] [shtrak]

Автор: mosquito   
Дата:   13-08-04 14:33

Според мен всичките са добри. Вероятно НеонБърд е добър фотограф и дори подсъзнателно каквото и да пипне, и най-големия боклук да е, успява да му вдъхне душа и да го направи шедьовър!
[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]
[shtrak] [shtrak] [smilie18] [smilie18] [shtrak] [smilie21] [smilie21] [smilie21]
Ван Гог[smilie23]
Неон Бърд [smilie24]

Автор: TPECHAT   
Дата:   13-08-04 14:34

pich, tva nas kvo ni interesuva [smilie11]

Автор: IvoYoo   
Дата:   13-08-04 14:35

mosquito, abe da ne ti e do6la jegata pove4ko???

Дата:   13-08-04 14:36

NeonBird e niakoi dobre priznat tuk, koito oba4e osaznava kolko dale4 e ot istinata...Predstaviam si kakvo nakazanie za nego e vseki pat kogato si vidi niakoia snimka i otnovo razbere 4e ne e imalo smisal da ia pravi :)
Nai veroiatno shte se izkaze po temata i s obi4ainiat si nick... ili ve4e dosta se e izkazal ;)

Публикацията е редактирана (13-08-04 14:41)

Дата:   13-08-04 14:38

що толкова се жегнахте?

няма лошо човек да качи подобни снимки и едва ли е виновен, че "новата" визия е минала за 100% артЪ

погледнете го от към забавната му страна хахахаха

Автор: boni   
Дата:   13-08-04 14:41

Изказах се одобрително ,амчи как ,ареса ми една снимка :)))

Автор: karlson   
Дата:   13-08-04 14:41

Хе хе, 100% не е минала. В предната тема писах, че някой се будалка и излезе вярно. А кой се жегва? Само Вениамин, дето се влачи с Лукчето.

Автор: J0R0   
Дата:   13-08-04 14:44

Май е време да се включи Гената. Гена спиш ли? Или въпросът е пак за ветеринар :-)))

Дата:   13-08-04 14:47

Joro mai te kefi tazi slu4ka :)
otraziava se dobre na saita?
ne iskash hora kato Homesick, Lukcheto i Ajvili da publikuvat tuk?
Bi li proveril IP adresa na Neon Bird i dali se zasi4a s niakoi drug?
Ili toi ne razvalia dobroto ime na kluba i ne te interesuva?

Публикацията е редактирана (13-08-04 14:48)

Дата:   13-08-04 14:51

ха ха ха АйПи адреса , ако може и адреса на джой за да и метна малко датаграми :-)

Автор: Krassy   
Дата:   13-08-04 14:51

Ако клуба сам не се доразвива и да 'изтласква' определени хора които се правят на голямата работа, тогава дори и 50 Жоровци няма да му помогнат.
Важното е, че това се възприема като безобиден майтап и урок за тези, които си мислят че мислят а излиза че само са се напъвали [smilie7]
Добрите кадри винаги са изпъквали и ще изпъкват, а лошите ще се забравят [smilie24]

Автор: Frida   
Дата:   13-08-04 14:57

Избягвам да участвам в панаира обикновено, но понеге гледам, че и мойто име е цъфнало сред имената на "глупците", без да се заяждам и със съвсем добро чувство, ще ти кажа, че намирам тази провокация за малко некрасива.
А за да обясня защо тя има такъв ефект, ще ти разкажа следната ситуация:
на площад "Славейков" слагаме камера и я програмираме да снима на всеки 20 мин. След определен период от време - може за един час, може да няколко дни, ще се натрупат определено количество кадри. Когато ги разгледаме, ще видим, че някои от тях имат определено значение или дори някаква социална, ако щеш художествена стойност. И се задава въпроса: кой е автор на тези кадри?
Отговорът е: наблюдателят, защото той е този, който влага значение в тях.
От тази гледна точка, всички които видяха някаква красота в кадрите ти и скоито ти се опита да се подиграеш, всъщност са истинските автори на тази красота.

първа  назад  1     всички  напред  последна