Автор: kaic
Дата: 08-06-06 00:15
Триумя се над диалемата дали да си взема нов Panasonic FZ7 - в павилиона 699 лв -/търсих някой да го сменя вече, но няма такъв/
нов Canon А610 - в павилиона - 529 лв
на старо Canon S2 IS около 700 лв
и сега гледам има няколко обяви в базара за Sony DSC-F828 на старо - около 800 лв /цената ми е малко височка за мен, но след малко напъване и вярвам договорка може да постигнем консенсус/.
Вярно, че и четирете модела за коренно различни, но хем ми се иска апарата да ми тежи в ръката, хем ми се ще и да е по нов като производство.
Сонито ми харесва страшно много като дизайн и ме кефи, нищо че е голям, но ме притеснява че е модел на две години вече и дисплеят му е малък.
Четейки ревютата установявам, че разликата между А610 и S2 IS на канон не е кой знае колко голяма /изразява се в зума който не ми е чак такова изкушение, но за сметка на това А610 е с нов процесор/
Панасоника също е но като модел и предполагам като иновации. Предлагаха ми FZ20 на долу горе тази цена, но не ме ми се иска, а FZ30 ми е скъп дори и втора употреба.
Така че бих се вслушал в съвета на всеки.
Благодаря предварително!!!
П.С. Апарат ми трябва да снимам за семейни нужди, но харесвам качествените снимки.
|
|