Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ? кажете ми моля има ли за Фотошоп...
Автор: TDK   
Дата:   22-12-03 01:10

филтър (Plug-In), който да позволява деформация на изображението с множество точки (или с мрежа) в него. Нещо подобно на това, което предлагат програмите за морфиране. НО във ФОТОШОП.

Версия 8 на Фотошоп няма такава новост. Проверих в Адобе.

Има го Jasc Paint Shop Pro 8, но като цяло програмата е много по-тромава от фотошопа и MESH деформацията върви мноого бавно. А се оказа и че лесно достигам размер ли там, или обем на изображението, при който тулчето става просто недостъпно. :(

Хелп плииз.

Отговори на това съобщение
 Re: ? кажете ми моля има ли за Фотошоп...
Автор: momo   
Дата:   22-12-03 01:33

Ima go i v Photoshop 7, pogledni otgore na Filters menuto - LIQUIFY, ima opcia za mesh, nai dolu:)
Momo

Дата:   22-12-03 13:03

Най-долу вдясно. Да, но това е просто мрежа. КАК с нея деформирам изображението?
Всъщност тя САМО ти помага да видиш по-добре деформацията, която прилагаш с др. инструменти (вляво). Момо така не ми помагаш, напротив.

Автор: GuruMMX   
Дата:   22-12-03 16:29

kaji tochno kvo iskahs da pravish ...

ako ti trjabva plug-in za korekcija na barrel distortion ili punch distortion.. togava trjabva da polzvash specializiranite plugincheta za tova.. a te sa mnooogo...

[smilie10]

Дата:   23-12-03 12:57

Трябва ми върху фотографията да се наложи мрежа и с преместването на пресечна точка или сегмет от мрежата, областта от изображението под нея да се деформира.
Това е по-универсално от корекция само на barrel и punch distortion.

първа  назад  1     всички  напред  последна