Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon or Canon
Автор: shumisho   
Дата:   25-05-06 00:31

Здравейте...Имам молба!!!
В момента съм с Ixus 700 и ми се иска да си взма нещо по-така...
Та въпросът ми е Nikon или Canon...
Заглеждам се по доста скъпи модели (дори в нета)...така че се надявам на предложения!!!

Да попитам и друго...CCD или CMOS матрица...Знам,че CMOS-а е по-добра, но....все пак....

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon or Canon
Автор: Стоев   
Дата:   25-05-06 00:36

Пентакс или Олимпус?

Автор: 323700930   
Дата:   25-05-06 00:39

Същия въпрос... кое всъшност е по-добро, от моя опит мога да заключа че Canon имат по добра оптика но незнам за самия фотоапарат.

Автор: insefc   
Дата:   25-05-06 00:53

Ако не мислиш да инвестиреш в скъпи обективи си вземи PENTAX[smilie21] [smilie21] [smilie7]

Автор: shumisho   
Дата:   25-05-06 00:55

Какво значи...."Скъпи обективи..."

Колко скъпи...

И..... Kой Pentax???

Автор: PolarBear   
Дата:   25-05-06 07:32

Тялото на апарата е консуматив, важни са обективите. Тялото се сменя по-често, оптиката остава за дълго време. Помисли си добре какво искаш да снимаш. Проучи какви обективи са нужни. Виж кой ги предлага и на каква цена. Помисли дали можеш да си ги позволиш. Ако не можеш всички, но все пак искаш да правиш снимки с високо качество, дали да не използваш, поне отчасти, стари механични обективи, които са оптически много добри но са по-евтини. Защото не всички ДСЛР-и се погаждат добре с тях.

И така избираш системата - Канон, Никон, Пентакс...

След което пак според нуждите си избираш конкретния модел фотоапарат.

Като се "заглеждаш по скъпи модели" имай предвид, че за любител и като за начало трябва да предвидиш още толкова пари за оптика. С тенденция сумата да се удвои в близко време. Защото да купуваш скъпо тяло, но без да имаш обективите означава то да остарее без да си взел от него това, за което си дал парите си.
[shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   25-05-06 08:37

Жалко че го няма Thor да посъветва... Сещам се какви "три светии" щеше да изброи...[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна