Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 въпрос за онлайн магазин... ниво на сигурност
Автор: DR2   
Дата:   06-08-04 21:08

някой купувал ли е от:

http://www.bhphotovideo.com/

тука немерих това което ми трябва а имат и доставка до България за 10-14 дена. само дето не ги знам на какво ниво им е сигурноста когато се ползва кредитна карта. някой да има информация за тях?

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос за онлайн магазин... ниво на сигурност
Автор: TPECHAT   
Дата:   06-08-04 21:17

emi zimali sme si neshta ottam.
ne se oplakvame :)

Дата:   06-08-04 21:26

zna4i nqma strashno? posledno?

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-08-04 21:27

posledno da.
behemoth ot tam si vze polarizer, svetkavica i obektiv :)
taka che... [smilie25]

Дата:   06-08-04 21:34

ok super:) tnx za skorostniq otgovor:)

Автор: Георги   
Дата:   06-08-04 21:35

само дето не ги знам на какво ниво им е сигурноста когато се ползва кредитна карта

никой не е застрахован, абсолютно никой, божа работа :-)

Автор: Thor   
Дата:   06-08-04 21:46

аз ,до този момент не съм имал проблем ,но не съм и пазарил много ,4 пъти за около 1700US$ ,всичко винаги е било точно ,не съм чакал повече от 5 дена за да получа пратката, въпреки че срока който ми дават е бил между 7-10дена ,незнам как е ако се наложи да върнеш нещо ,ако не си го харесал защото не съм връщал до сега по пощата ,но веднъж когато бях там на място ми се наложи да върна стока от тях взета ,тъй като бях намерил по интересно от това което бях взел от тях и на по изгодна цена , въпреки че бях отворил амбалажа и тествал/пробвал-стоката ,нямаше никакъв проблем за да я върна ,като им казах естествено защо я връщам ,определено стоката е много грижливо опакована ,единственият ми проблем с тях е че абсолютно не е възможно да се запази нещо предварително ,така че ако някой има път към Ню Йорк да се моли ,когато пристигне там стоката да не липсва в каталога им:(( на мен ми се случи и се набутах защото си поръчах по нет-а :(( сигурно има и по евтини магазини и определено има .. ,но за мен B&H ..е МЕКА на фотографските магазини , ако искаш можеш да си поръчаш и каталог и ще ти го пратят в българия ,аз получавам по два на година ,е не е нещо особенно да получиш каталог но надали има толкова добре организиран магазин като техния ,може да не продават най евтино ,но според мен с тях няма опасност да изгориш ,а вярвай ми не съм от хората които любят евреите ,
спазват стриктно религиозните праздници и като влезнеш в магазина ще забележиш че почти всички продавачи са с къдрички около ушите и с шапчици ,в сравнение с тях останалите фотографски магазини в Ню Йорк приличат на токущо начинаещи аматьори ;))разглеждал съм и стоката която продават на втора ръка и много държат на качеството и ако има нещо нередно с магазина то аз не съм го забелязал въпреки че не го пропускам никога дори и да не ми се налага да купувам нещо ;)) просто си е нещо като атракция ,ако някой има път към Ню Йорк му препоръчвам да отиде и да го разгледа както и магазина на APPLE в SOHO ..;))

Дата:   06-08-04 22:13

да не забравя ако поръчваш нещо , най добре ще е да се комбинираш с някой който иска да си купи нещо и той ,така ще си разделите парите за пратката ,примерно ако поръчаш един обектив и трябва да платиш 25US$ пощенските услуги то ако поръчаш два в една пратка ще ти струва само да речем около 30US$ за двата но ако ги поръчаш поотделно ще платиш 2 х 25US$ = 50US$ , затова те съветвам да се организираш с някой който да речем иска да си вземе CANON EOS 50mm 1.8 II който е адски евтин там само 70US$ ,а поръчвай си само gray/imported- по евтини са ,нямат разлика с другите просто разликата е че са внесени от примерно CANON-USA или NIKON-USA и имат гаранция с която са задължени вносителите ,докато gray/imported са внесени от други канали, но въпреки всичко B&H ти дават някаква гаранция ,аз си купих такива обективи CANON и въпреки че са gray/imported имат гаранция за цяла северна америка ,а съм чувал че при CANON няма значение ако е някакъв дефект ще ти го отремонтират навсякъде по света ..докато при NIKON не е така ;))..е ако се сетя още нещо ще пиша пак ;))

Дата:   06-08-04 22:45

tnx za infoto! mnogo polezno! catalozite kolko shte mi struva za da gi polu4avam? ili e free?

tova koeto sym si haresal e mnogo malko kato obem. edin convertor i edin paket s 4 filtera... takache ako nqkoi iska primerno maceman:) da kazva! a ako se okaje 4e sa tolkova chitavi kolkoto kazvate mai prez tqh shte si vzema 300d-to kato sybera pari4ki:)

Автор: Viper   
Дата:   06-08-04 22:52

Az ve4e 2 aparata si kupih ot tam samo 4e ne po internet.Mnogo sym dovolen![smile]

Автор: machine_head   
Дата:   06-08-04 22:55

hehe онлайн магазин и ниво на сигурност хахаха...

сигурност е да слагаш пари в картата и да пазаруваш иначе оня ден демонстрирах как самo с IЕ,google и 3 [beer] време, как се скиват карти барабар с билинг адресите....[smilie5]

Автор: heliossve   
Дата:   06-08-04 23:47

Amoje li da kaje kak stoi vaprosa s Mito i DDS?
Cenata koqto e tam+cenata za dostvkata, tova li e vsi4ko ili se pla6tat i tiq prostotii?
I ot kade si vzemate posle stokata, kato q pora4ate po neta imam vpredvid, ili q nosqt na adres.

Дата:   07-08-04 13:14

първата ми покупка беше преди 3 години ,последната преди 5 месеца и то с една и съща кредитна карта ,тъй като при мен банката която я издава единствена не слага допълнителни такси при закупуване с чужда валута или при теглене на такава от гише зад граница няма да е зле да се заинтересуваш и за това,както и смяната на валутата се извършва по курса в момента на тегленето на парите от гишето или от магазина ,така а колкото до каталозите от B&H те са си напълно безплатни в противен случай щях да ти посоча цена ,просто не се усетих да го спомена в предния коментар ето и линка за безплатния каталог:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=getpage.jsp&A=getpage&Q=FreeCatalog.jsp

можете да си го поръчате в края на страницата , даже мисля че веднага ще ви изпратят каталог и ще го получите след най много седмица ;)) .
за митото и ДДС в България незнам ,но тук си го плащам като поп защото на пратките в найлонова торбичка са залепени фактурите ...а стоката ако не съм си в къщи тук ми я доставят в най близкото гише на пощенския клон ,надали ще е по различно в българия .. пратката си е застрахована и доколкото знам пощенската услуга е платена и в случай че се наложи да върнете стоката обратно... хубаво е да се прочете информацията която дава магазина на нет-страницата си ..там има отговор на почти всички въпроси .. които и аз не съм чел ;)) но пък и не съм имал нужда до сега ..

Публикацията е редактирана (07-08-04 13:15)

Дата:   07-08-04 13:44

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=326460&is=REG

а тая магия е направо си е върха за дигитална фотография, музика, разходки из нет-а, Photoshop, хм няма разваляне ,няма вируси ,забрави за антивирусни програми или преинсталиране на " ВИНДОУСИ " ,лек удобен за пренасяне и най вече секси ;))

Автор: Brummaker   
Дата:   07-08-04 13:48

Сравни го с обявата, която пуснах/ но отвори страницата на характеристиките му [smilie3] / :

Fujitsu Siemens LifeBook E4010
PIV 2.8MHz
512 RAM
80 HDD
DVD/CD-R/RW
15"

нови с 2 години гаранция 800 euro

0898 54 57 91

Иначе си прав - ВИНДОУСА е голям..вирус [smilie24]

Дата:   07-08-04 14:14

на мен мисълта ми беше за фотография ,не съм пипал в живота си Windows машина но мои познати са си патили от разни вируси,троянци и незнам какви други червеи ,та от тази страна Mac OS системата е върха ,не съм пробвал Photoshop с Windows машина но казват че нямало разлика ,в общи линии исках да кажа че машинката е надеждна а и като се има в предвид качеството/авангарда на APPLE ,все пак става въпрос за любител фотограф ;)) какво ли му трябва повече като има сигурна и надеждна машинка и опасността да му се затрият картинките е мини-мини-мална ;))
а иначе офертата ти е върха цена/възможности за останалото си нямам представа ;)) а и обявата ти е еднократна ;))
не съм имал намерение да те конкурирам ;)) извинявам се ако ти е прозвучало така ;))

пак извинения не съм те прочел както трябва,
действително си заслужава размисъл ,
доста са евтини ??[smilie11]

Публикацията е редактирана (07-08-04 14:20)

Дата:   07-08-04 14:28

Thor,

аз пък, горкичкият, не съм пипал нищо друго освен Виндоуса...
А разни познати, програмисти се кълнат , че...знаеш ;)

А са ефтини, щото...това са машинки без никакви такси, данъци и т.н. никъде и никога [smilie3]

Дата:   07-08-04 14:44

ами супер [smile]
аз пък до сега не съм имал вирус,не ми се е губело дата, имам една машинка APPLE от 2000 година , а и съм ий сложил последния Mac OS 10.3.4 Panther бачка та пуши направо няма мърдане 4 годинки по 7-8 часа на ден има няма две три кернел-паник по малко и от един път на година а и няма никакви проблеми с Photoshop CS да не говорим че не ми се е налагало да я рестартирам или поне съм забравил кога е било последният път ..хех иначе постоянно от както съм я взел си е на sleep-mode ,PC машинките които бяха на една цена с нея отдавна се продават за 50US$ ,а на мойта спокойно мога да ий грабна 200US$-250US$ ама не искам щото тя ми е единствената със CRT екран ..
та така нека не спориме за тва дет не става за спор ;))

Дата:   07-08-04 14:47

Мдаааа.... явно е така...[smilie10]

[beer]

Дата:   07-08-04 14:49

ахам [smilie24] ахам ахам
[smilie25] ахам [smilie24] ахам ахам
[beer] ахам [smilie24] ахам ахам

[shtrak] ахам

Дата:   07-08-04 14:52

бе така е, ама като знам Каменчо /по нястоящем Во, ха ха х а/ как си скапа в началото телевизийката ММ /ем така, ем така/с тия Макове....
па и като гледам цените/най-вече.../, па и кат казват, че нямало разлика за PS, па и като знам аз как се пазя перфектно от нета/ като съм дръпнал на единия комп кабела /,то ко остана...само сексито ха ха ха

[beer]

Дата:   07-08-04 14:57

ми неее ..сексито си е секси остава си пазенето ;))а защо да се пазиш като може и без да се пазиш и да си секси ;))
[smilie25]
[smilie5]
[smilie24]
[beer]
хм !!!???[smilie11]
защо ли аз не съм си скапвал нищо до сега с APPLE [smilie11]
ама пак ше се повторя всичко си е до вкус ,ако го опиташ може и да ти хареса и друго да говориш след това ;))

Дата:   07-08-04 15:01

абе аз съм убеден, че ако опитам и ще ми хареса !
щото съм седял до един приятел като работеше и ме изкефи интерфейса....
ама от сега не ми се свиква с цените..че после и друго ще трябва да опитвам и да ми харесва, че да си позволя това, ама другото казват, че първо боляло, пък и аз май не съм дорасъл още.....[beer]

Дата:   07-08-04 15:12

хе-хе ,определено цена/качество/сигурност/ имам в предвид най вече за фотографията APPLE машинките излизат по евтини ,все пак това си е мое мнение ,миналата година си взех една машинка APPLE ,със същите характеристики при SONY ,IBM или DELL цените бяха с 30% по големи ,така че това за скъпия APPLE хардуеър е мит ;))
[beer]

Дата:   07-08-04 15:13

такааа ли?
я а а а а - а после мекия, ПЪРДоnn софта...?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна