Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 olympus 710
Автор: CLF   
Дата:   17-05-06 19:41

здравейте на всички. искам да ви помоля да кажете какво мислите за този апарат - олимпус 710 ... една колежка си го хареса пък и аз толкоз разбирам ... та да разберем дали си струва ... мерси предварително [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: olympus 710
Автор: GM   
Дата:   17-05-06 19:44

нема такъв...

Дата:   17-05-06 19:49

http://www.dcviews.co.uk/press/images/Olympus-Stylus-710.jpg

Автор: svilka   
Дата:   17-05-06 20:15

ами на цвят напомня всички олимпуси [ezik]
дали си струва...за какво? [smilie8]
по спецификация бих предпочел 800 или 810...имат по-добри екранчета и на бленда го докарват повече...
710 има по-малка максимална скорост...изобщо на къде така... ако няма подобрения това стабизирано изображение не виждам полза при 3х и сигурно си шуми доволно на 1600.
най-се кефя на 500, защото си има и говорител, за да чувам клиповете и коментарите кьм снимки [smilie19]

изобщо защо не сравните сами спецификацията и ако ви е все едно просто го купете и ни навийте и нас [shtrak]

успех![beer]
редакция:
пардон! избързах и не видях, че 710 има ключова функция...вмъкване на дата в снимката! значи това е твоя![smilie7] [smilie25]

Публикацията е редактирана (17-05-06 20:29)

Дата:   17-05-06 20:51

де бре .. все пак мерси ...не търсим нещо супер професионално а най обикновена сапунерка ,.. и направих темата за да видя да няма някой проблем като панасоника - високо ниво на шум - който аз исках да си взимам ... и тогава ме разубедиха и си зех канон а610... ... ето за това направих темата ....

Автор: Стоев   
Дата:   17-05-06 20:59

Ако чакаш да намериш отговор на Тема за час - няма такива Форуми.

Чакай малко де, да поотлежи, да мине редовната група спамери, след ден-два може да имаш нещо за статистическо проучване[smilie3]

За привличане на вниманието към Темата - напълни я с картинки, скарай с е с някого - възможности много [smilie5]

Сложи и лимит на цената на търсеното. [smilie3]

Успех[smilie24] [beer]

Автор: svilka   
Дата:   17-05-06 21:32

и бре...аз не съм и про, че да ти давам подобни съвети. коментирах стайлъс линията на олимпус и то, като горд собственик, т.е. пристрастен такъв и с интерес да си пробута 500-то на някой непретенциозен. Плюс е хубавия непластмасов 100% корпус и дизайн за компактен. Издрьжливата ли-йон батерия е май за предпочитане пред АА-та.

определено сьм разочарован от дисплей с 115 000 пиксела... просто ми бледнеят, като ги сложа един до друг... правил сьм го с 500 /225000/ и 600. отидете в магазин и сравнете 710 с 800 например! за шуменето какво очакваш от подобни матрици? с куп уговорки ще си доволен. поне менюто е приятелско и си имаш режим дори за 00, нищо, че повече ще фоткаш на ауто, макро или нощно [shtrak] има си и доста екстри, та казвай кога черпиш за 710 и къде?[beer]

пфу, не се сдържах....къде е емотикона за комит суисайд?[smilie5]

Дата:   20-05-06 22:41

мерси мнението..
"та казвай кога черпиш за 710 и къде?"
значи апарата не е за мен.. не черпя аз...
аз имам канон а610 както написах по горе и да си призная така и не почерпих когато си го взех [smilie5]

Автор: Wildkid   
Дата:   20-05-06 22:51

То ако мислиш, че за толкоз пари ще намериш нещо, дето не шуми - ми забрави.....Панасоника шумял, тоя шумял - ми с такава матица ще ни шумят - сничаш на ниско исо и това е, какво толкова! Като и по-шумно - играе сопата. За тия пари - толкова.

Дата:   20-05-06 23:25

да де ... никъде не съм писал че момичето търси нещо кой знае какво ... цитирам се " ...не търси нещо супер професионално а най обикновена сапунерка ,.. "
както и да е ... мерси много на писалите сега преди малко ми се обади и каза че са и подарили апарат.. така че.... [shtrak] приятно и снимане

Автор: ro-tex   
Дата:   21-05-06 16:35

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=334951&t=334951&phorum_uriauth=

първа  назад  1     всички  напред  последна