Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 НАТФИЗ
Автор: 3Danim8or   
Дата:   09-12-03 21:45

Има ли някой който е учил или учи в НАТФИЗ?
Трябва ми информация за приема- какви са критериите за оценяване и т.н.

Отговори на това съобщение
 Re: НАТФИЗ
Автор: Jin   
Дата:   10-12-03 12:25

Само гледай да не пропуснеш някой срок.
Шефката на учебен отдел е една зла, дебела жена, която седи на два стола, яде кифли и със сигурност повече се вълнува съдбата на тюлените по дискавъри ченъл, отколкото от проблемите на студентите.

Jin Machine
/eдин, който изпусна срок и сега учи как работи телеграфа, вместо да работи за Уорнър брадърс/

Автор: Nikonf100   
Дата:   11-12-03 11:11

приема е септември месец някъде края на май в книжарницата излизат програмите за кандидатсване с условията и също така има подготвителни курсове[cool]

Автор: dobber   
Дата:   11-12-03 18:29

Освен това, като отидеш на първи кръг ти дават да гледаш едни снимки. Имаш право да ги обръщаш от зад за да видиш гърба:) една приятелка се прецака така;)

Дата:   11-12-03 20:02

Гърба с какво може да ти помогне?
А на какво държат най-много когато гледат снимките ,които се изпращат от кандидатите?- техничност, осветление или нещо друго.

Автор: arien   
Дата:   12-12-03 10:21

Изискванията за прием ги има на интернет страницата на НАТФИЗ. В момента не си спомням името и, но май я намерих през GOOGLE. Май, че има около пет тура, там са подробно описани всичките изисквания, само че аз реших, че ако знам нещата, които те изискват за приема, въобще няма да си правя труда да влизам, но това си е лично мое мнение, може и да не съм права.

Дата:   12-12-03 15:56

ми на гърба пише разни работи за снимката, кои я е правил и незнам какво друго...
въпросната приятелка не го е видяла и изразила лично мнение че снимката не и харесва. оказало се че била правена от незнамсикои гуру и я скъсали.

Автор: GuruMMX   
Дата:   12-12-03 16:06

ej, leko s Guruvcite ha hahahah

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   12-12-03 17:31

dobber - явно нито твоита позната може да чете, нито пък те могат да слушат.

Автор: HanSolo   
Дата:   12-12-03 22:59

Аз съм учил там ама завърших преди 10г.[smilie2] мога да ти кажа тогава как беше

Дата:   13-12-03 00:12

e kaji de;)

Автор: HanSolo   
Дата:   13-12-03 14:01

Тогава при самото кандидатстване трябваше да се представят 20 снимки - портрети /при изкуствено и естествено осветление/ натюрморти пейзажи, спорт, тъй наречените жанрови снимки.. . не си ги спомням точно по бройка. На първия кръг комисията ти гледа снимките и ти задава въпроси по тях - най вече да разберат ти ли си ги снимал. Втория кръг ти пускат откъс от филм и се прави анализ на операторската работа. Третия кръг беше теория: фотохимия, оптика, фотография, има си въпросник и се тегли билетче. четвърти кръг- студиино снимане: избира се между снимане на гипсова глава, натюрморт, жив модел ти само експонираш а те ти проявяват снимките. пети кръг разговор с комисията - разпитват те за каквото се сетят. Така беше по мое време сега май беше малко по-различно ама не знам какви са промените. Документи се подаваха през лятото а изпитите бяха септември.

Дата:   15-12-03 22:43

Благодаря на всички за отзивчивостта. А какви са ви впечатленията на Нов български?

Автор: Alice   
Дата:   17-12-03 15:46

В НАТФИЗ е по-високо нивото. Не могат да се сравняват.

Автор: deleted   
Дата:   17-12-03 15:57

Koeto si e pravo, pravo si e.

Автор: Nikonf100   
Дата:   17-12-03 17:15

няма идея какъв е изпита на фотографите но предполагам е близък до нашия на операторите
там бяхме на 5 кръга
и на 1 вия кръг представяхме собствен комплект със снимки на гърба на които пише как са заснети проявени и копирани и съответно те питат защо аджеба си я сделал таз фотогафия[smilie7]
както вече споменах някъде края на май началото на юни изискванията за изпитите
а да в натфиз таксата май е доста по ниска от тази на НБУ защото е държавно но пък приемат само по 5 човека годишно

Автор: deleted   
Дата:   20-12-03 20:03

e, poniakoga po 6-7

първа  назад  1     всички  напред  последна