Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 HELP: сервиз за фотоапарат
Автор: crew   
Дата:   15-05-06 09:37

Здравейте!
Един приятел имаше проблем с фотоапарата си модел Canon Power Shot S1IS и ми го даде да го заведа на сервиз (Pan Service- Младост). Проблема на фотоапарата е в обектива- механиката му най-вероятно, защото със затруднения се вади и прибира самият обектив. На дисплея изписваше E18, предполагам значещо Error 18. В сервиза ми казаха, че ако е проблем в механиката ще ми вземат от 90 до 120лв за поправката му, а ако цялия обектив е за смяна ще ми вземат 320лв. Струва ми се, че там се опитват да ме излъжат с тези цени, затова искам да ви попитам дали знаете някой друг сервиз, където да отида или частно лице, който да поправи този фотоапарат на една разумна цена.
Трябва ми някакъв съвет, ще съм благодарен на мненията ви!

Отговори на това съобщение
 Re: HELP: сервиз за фотоапарат
Автор: Стоев   
Дата:   15-05-06 09:41

ZENTEX?

Автор: Todd   
Дата:   15-05-06 09:41

ZENTEX е човека !!!!!!

Автор: Plamss   
Дата:   15-05-06 09:44

Автоматично генериран отговор: Виж Николай Георгиев :)) - Зентекс :)) GSM:+359 888972776 ICQ: 331-367-382[smile]

Автор: Otvorenia   
Дата:   15-05-06 11:59

За Канон - Зентекс

Автор: crew   
Дата:   16-05-06 21:30

Благодаря за светкавичния отговор! Ситуацията беше такава: От Pan Service ми казаха, че на фотоапарата му е развален целия обектив. Oбадиха ми се по телефона и казаха, че смяната му ще струва лудите 350лв(то вече фотоапарата не струва толкова) и ми казаха да си помисля дали да го поправят. Те си мислят, че като им нося такъв фотоапарат имам тези пари да си платя ремонта, но не е никак така(фотоапарата даже не е мой). И все пак, опитаха се да ме излъжат, и донякъде ме прецакаха. Отказах се от предложението им за поправка и това ми струваше 25лв- за диагностиката!... Не стига, че тези смотаняци нищо не направиха за този фотоапарата, а ми взеха тези пари. Много съм ви благодарен, че ми препоръчахте Зентекс. Човека ми го поправи само за 130лв и то само 2 часа след като му го дадох.
ИЗВОДА Е: НЕ НОСЕТЕ ФОТОАПАРАТИТЕ СИ ПРИ ТЕЗИ МОШЕННИЦИ PAN SERVICE!

Автор: Стоев   
Дата:   17-05-06 01:12

crew, ние сме подставени лица бе, ремонта струва 13.20лв(без ДДС, да ги *** у данъчните[smilie11] ), сега ще си делнем комисионната по братски[smilie5]

Зентекс, тури на Големият Брат 2 червени черти, че беше пак първи и виж там онуйто за зелката да спадне с още 9 пункта [smilie3]

Утре ще пратя и двамина от "сгрешеният" превод за зарядно/светкавица с ДСЛР....[smilie5]

Аре Наш'тиии [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: ZENTEX   
Дата:   17-05-06 10:11

[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна