Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 качествен принт в София
Автор: avo   
Дата:   09-05-06 18:28

Може ли съвет и кратко разяснение, какви са опциите за печат 20х30 и 30х40, в смисъл на каквая хартия и къде може да стане това, и срещу какви пари ориентировъчно. За повечето ви въпросът е дразнещо тъп предполагам, но просто никога не съм се интересувал и питам[smilie24] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: качествен принт в София
Дата:   10-05-06 17:01

Е никой нито дума ли?

Автор: Avi   
Дата:   10-05-06 17:07

ми... алгоритъм
фащаш си шапката и отиваш в кварталното фото и почваш да питаш какви са им изискванията. също така можеш да помолиш да видиш снимки излезли от тяхната машина. питаш ги и дали имат някакви особени желания към файловете и си готов.

инак...като те мързи да излезеш от нета и влезеш в истинския живот - влизаш на ввв.пхотолан.инфо и пееш

Автор: darksorrow   
Дата:   10-05-06 17:20

май тук е мястото да питам за наистина сериозен принт в София, за големи формати 30х40 и нагоре? тук вече не става само с питане на място, защото съм бил свидетел как се омазват нещата при привидно еднакви печатни условия.
къде мога да разчитам на добро отношение към копието ми (защото досега толкоз големи не съм вадил) и вие къде лично бихте дали за печат толкова големи снимки?
а 30х45 може ли да се изкара навсякъде, където има 30х40, или трябва изрично да го пише, защото досега не съм виждал, пък ме интересува?

Публикацията е редактирана (10-05-06 17:22)

Дата:   11-05-06 18:46

Добре де, като сте толкова словоохотливи, може би трябваше да пусна темата като "съвет за полупка на апарат до 256 лева"[ezik] , поне кажете каква е нормална цена за 20х30 и за 30х40 също?

първа  назад  1     всички  напред  последна