Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля, споделете...
Автор: Ася   
Дата:   01-05-06 14:05

...опит с открадната снимка.
Питам, защото ми трябва във връзка с един проект по етика и право за човешките права.
Моля, кажете заведохте ли дело (защо не?) и ако да - как завърши? Защо?
Имена не ме интересуват, само на крадците [ezik] (24 часа [smilie23] [smilie23][smilie23])
Приемам и предложения за подобряване на закона [smilie3]

Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Моля, споделете...
Автор: mezzerschmitt   
Дата:   01-05-06 14:08

Ася,не се занимавай !губене на време си е,освен ако имаш излишно такова....изтегли си готов проект от нета - аз така направих[smilie24]

Автор: pmartinov   
Дата:   01-05-06 14:14

В една страна в която законите се правят от крадци се правят така ,че да защитават престъпника, а не ограбения...

Автор: Princess_Lia   
Дата:   01-05-06 15:13

обърни се към nsirakov, той има опит

Автор: Amigo   
Дата:   01-05-06 15:18

Така е, за съжаление - масово се краде[smilie9] [smilie9] И аз имам горчив опит в това отношение, но в нашата мила родина и в някои страни... тегли им една майна и това е.[cool] [smilie9] Както е писал точно pmartinov "страна в която законите се правят от крадци се правят така ,че да защитават престъпника, а не ограбения..."[smilie9] [smilie9] https://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif

първа  назад  1     всички  напред  последна