Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся инфо за тази марка обективи
Автор: Odin   
Дата:   06-04-06 11:38

Това е обектива. Бях чувал че са подфирма на Сигма но тук в БГ не съм чувал за тях. Може ли да изкажете мнения и впечатления за качеството.
http://www.ritzcamera.com/product/251664702.htm?bct=t13031003%3Bcifilm-cameras-and-accessories%3Bcicamera-lenses%3Bcislr-lens%3Bcilenses-for-canon[smilie24] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся инфо за тази марка обективи
Автор: Nikon_F2   
Дата:   06-04-06 15:55

[smile] Това е американско търговско наименование.
Най-често под него се крие качествена оптика с добра цена. Обективчето, което показваш си е чиста Сигма.[shtrak]

Автор: jester   
Дата:   06-04-06 16:00

Ако не се лъжа под марката Quantaray се продават само Сигма обективи. Преди няколко години се свързах с тях по повод един счупен байонет на едно Куантарейче, та доколкото си говорихме, Сигма са само. Най-странното беше, че нямаше Сигма еквивалент на точно този обектив.

А това доколо е качествена оптиката не знам, едва ли е върхът. По-скоро по-ниският клас оптика на Сигма, с която окомплектоват тела и ги продават като примамливи на цена kit-чета

Автор: Odin   
Дата:   06-04-06 17:10

И аз това знаех, но след като пуснах темата тук се поратърсих из нета и в фото.нет намерих доста отрицателни отзиви за тези обективи. Цената ми изглежда прекалено ниска.А това в нормалния свят в доста случай е и признак за ниско качество.

първа  назад  1     всички  напред  последна