Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Помогнете За избора на цифров апарат
Автор: eos   
Дата:   28-07-04 12:02

Темата е обсъждана доста пъти но все пак..
Моля за съвет какъв цифров апарат да си взема за около 1000 1500 лева Прочетох доста неща и съм се спрял на следните модели

Panasonic FZ10
Canon PowerShot S1 IS
Canon PowerShot G5 / G3
Sony F717
Olympus E-20P

Ако има нещо по подходящо може да го добавите. Също така ако някой доставя/предлага апарати нека да ми пише

Публикацията е редактирана (28-07-04 18:11)

Отговори на това съобщение
 Re: За избора на цифров апарат
Автор: namaste   
Дата:   28-07-04 12:07

продавам сони 717 - 850 лева,към него върви зарядно,32 мб карта,универсален четец 8 в 1,
на 6 месеца.

Re: Помогнете За избора на цифров апарат
Автор: stoevmobile   
Дата:   28-07-04 20:39

можех и да направя сравнение м/у FZ10 и S1 IS, ама от техномаркета спестили книжките за панасоника на български и английски език(купен миналата седмица)и дали на 10 други езика. борих се като прасе с тиква един ден с него и се отказах и го замъкнах в офиса ни днес. После свалих английското упътване от нета, преди малко(както и преди месеци за канона). Абе купуваш стока за хилядарка и отгоре, а те ти обясняват, че книжките били на превод, не давали на английски и глупости от рода...
Добре че производителите не са измешали и кабелите с такива за 220 волта, че току-виж си го включил и в мрежата, заради нашите юнаци....[smilie23] [smilie23]
каквото и да решиш да си вземеш, искай си упътването на разбираем език, дисковете със софтуера, кабелите и всичко, изброено на сайта на производителя, да не си го купуваш после допълнително или да сваляш с часове и после и принтираш....
за FZ10 Operating Instructions - 144стр., ами за софтуера му....Канона е още по-зле - едно ху-у-убаво енциклопедично ръководство за работа, ами и за Зум броузера, ами и за за PhotoStudio-то - ходи си ги разпечатай и подвържи в необходим формат, да видиш с колко още над цената ще те порежат.
Много ми е криво, че едва ли самите продавачи разкомплектоват стоката, за да ти продават на части после, мяза на фирмена политика.
Фирма, като техномаркета, да ти бута документация на испански, унгарски, норвежки, холандски и други масовоговорими езици в българско.....
Ало-о-о-о,де отидюваме бе?
Постнах преди 2 дни и тук...[smilie19]
Нейсе, чака се...[beer]

Дата:   29-07-04 09:19

кажи какво ти е мнението за панасоника и с какво го сравняваш

Автор: steki   
Дата:   29-07-04 09:30

abe kupuwaj EOS, za kwo si go izmadril inache toja nik[smilie5]

Дата:   29-07-04 09:34

ЕОС ползвам SLR
за DSLR ЕОС на тези цени в България, няма как много скъпо ми идва, и като сложиш и един читав обектив става страшно

Публикацията е редактирана (29-07-04 09:36)

Автор: steki   
Дата:   29-07-04 09:37

ima hora deto wnasjat na po ewtino, wse ste se uredish. uspehi[shtrak]

Автор: stoevmobile   
Дата:   29-07-04 09:40

с S1 IS, написал съм го. FZ10 не успях да го разръчкам из всички режими, менютата му не ги намирам за много интуитивни за разбиране. върнах го в офиса ни, а книжка на англ. свалих едва по-късно.
Много удобно се държи с две ръце.Канончето е малко дребно и лявата ръка се чудиш де да я поставиш, и двата са големи апарати и не влизат в джоб. може би по-нататък да успея да го разуча, при повече свободно време. това, което не харесах на пръв поглед у панасоника е батерията.
Съжалявам, че не можах да направя сравнение. За канончето S1 IS е писано преди време в форума.
от всичко четено досега тук и другаде, бих те посъветвал за G3/G5, макар и да нямам лично впечатление - доста хвалени са.
Успех!

Дата:   29-07-04 09:43

Ami chakam gi tezi hora da predlojat neshto togava

Автор: TheMadMan   
Дата:   29-07-04 10:15

eos, аз продавам Olympus E-20P ... интересува ли те, можеш да го видиш, тестваш.

Дата:   29-07-04 10:26

да видях и за това го включих и него, другата седмица ще знам колко пари ще мога да отделя и тогава ще говорим конкретно, лично за мен Е-20Р е най добрия от изброените, но нека чуем още мнения

Дата:   29-07-04 10:27

eos [smilie24]

Дата:   29-07-04 10:28

eos, искам за моя 1199 лева [smilie24]

Дата:   29-07-04 10:32

Ти защо го сменяш? Нещо е потрошен или искаш Д70 заради сменияемата оптика? Дай да видия нещо на голяма рез снимано с него

Дата:   29-07-04 10:36

eos, сменям го щото ми идва 300D сега в понеделника. можеш да видиш, но аз снимам моного и изключително в TIFF или RAW, а те са съответно по 15MB и 9MB. може да се уговорим за да гледаш на лаптопа ми [smilie24]

Дата:   29-07-04 10:46

моят Е-20 e напълно изправен и функциониращ, не е потрошен както ме пита [smilie5]

Автор: chukov   
Дата:   29-07-04 11:08

Подкрепям напълно TheMadMan

Olympus E20 е доста сериозен апарат. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   29-07-04 15:55

А нещо да кажете за G3, G5 и за Panasonica?

Автор: chukov   
Дата:   29-07-04 16:33

Olympusa е с оптичен визьор (TTL) виждаш директно това, което вижда обектива. При ръчен фокус това е ненадминато предимство.
Диаметъра на лещата е 62 мм. Обективът има голяма светлосила. Тежък магнезиев ЗДРАВ корпус и т.н. Просто е апарат от друг клас в сравнение с G3, G5 i Panasonica

Автор: msld   
Дата:   30-07-04 00:18

Za Canon G3/G5 - i dvata sa ok,snimal sum i s dvata,ako te intersuvat podrobnosti - pishi na maila mi msld\data.bg

Автор: Brummaker   
Дата:   30-07-04 06:43

E-20 [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   04-08-04 18:14

Последно, има ли още някой да каже или да предложи нещо? Не видях голямо желание да помогнете...........

Автор: pinko   
Дата:   04-08-04 18:20

Че какво повече искаш, хората писаха, писаха, взимай Олимпуса на Лудия и това е, по-добра цена ева ли ще има[smile]

Лудият
Автор: borovinka   
Дата:   04-08-04 18:29

Дамммм, OLYMPUS-а на Лудия е добър вариант.

Автор: Canon   
Дата:   04-08-04 18:50

И от мен E-20 е читав избор
Добър обектив и добра цена

Намери начин да си снимаш с него няколко кадъра, и за да се увериш сам, си ги копирай на фотохартия

[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна