Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon PowerShot S3 IS
Автор: _Oceanblue_   
Дата:   29-03-06 23:50

Ако има някой да сподели мнение за Canon PowerShot S3 IS ще съм му много благодарен,че съм му хвърлил око [smile]
Благодаря предварително на всички........

Отговори на това съобщение
 Re: Canon PowerShot S3 IS
Автор: Sirax   
Дата:   02-04-06 13:36

С две думи същият като PowerShot S2 IS... само че 6 мегапиксела
И по-скъп, защото е нов! А, и е с различен цвят - черен ;) Иначе са го побрали в корпуса на S2 [smilie6] - 1:1 (едно копче за цяр не е различно!)

Има дребни козметики по настройките на режимите на снимане и ISO-то (S3: 80-800, вместо 50-400 при S2), но това не е подобрение!!! защото CCD матрицата и без това си шуми достатъчно и при високото ISO ще се усети още повече. Увеличението на мегапикселите е от кумова срама...

Няма какво друго важно да се каже! Същият процесор, същата оптика, същата матрица, същият софтуер... Само фотографа чат-пат е различен [shtrak]

Хвърли око на това предложенийце, ако те заинтригува...

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=52381&t=52381&phorum_uriauth=

Публикацията е редактирана (02-04-06 15:56)

Дата:   05-04-06 16:51

Като гледам разликата в цената не е много голяма 865лв с/у 999лв.Интересува ме,защото искам да си взема нещо качествено като пиксели,добра матрица,добър зуум с въртящ се екран и т.н. за ежедневна употреба,а не искам да си купувам дслр,защото на този етап не виждам смисъл.В голяма дилема съм в момента.......

Автор: sipey   
Дата:   06-04-06 16:42

Вземи си Canon G6 - много по-доволен ще си.
Тоя зум замислял ли си се за какво ще го ползваш? Дори и да го ползваш при 1% от снимките, разликата между двата ще я виждаш във ВСЯКА снимка.

Автор: Стоев   
Дата:   06-04-06 16:48

Имало някаква песен за "Зума има тежката дума..." [smilie8]

Автор: obzor   
Дата:   06-04-06 22:11

Стоев- КЕФИШ
Друго си е Зума[smilie19]

Автор: aura   
Дата:   06-04-06 22:33

Снимам с S1, доволна съм. А тук характеристиките са много по-добри. Зумът също си има значение. [smilie24][smilie3]

Автор: asahi   
Дата:   06-04-06 22:42

За 1000 лева си вземи ДСЛР на старо. Разликата ще се вижда не само във всяка снимка, ами и отдалече.

Дата:   07-04-06 00:24

И какво от ДСЛР-тата ще ми препоръчаш да си взема на старо????
А пък си мисля,че ДСЛР-то върви и с много добри познания по Фотошоп,които аз все още нямам [smilie2] ......

Автор: orbitalen   
Дата:   07-04-06 00:41

Брех деформираха са хората вече! [smilie18] Кат са каже на някой "професионалист" се разбира човек, който мноу владее фотошопа :) Интересно, как са е казвало на хората, преди фотошоп да види бял свят?[smilie21]

@_Oceanblue_, никой не е казал, че добрата снимка е фотошопска :) Това, че шопа се използва за щяло и нещяло от доста хора е друг въпрос ;) При ДСЛР проблемите идват след купуването на тялото... [smilie18]

Публикацията е редактирана (07-04-06 00:42)

Дата:   07-04-06 12:33

Orbitalen,
Разбира се,че ми е ясно,че след като си взема ДСЛР,ако си взема де,след това трябва да купувам най-различни обективи и др аксесоари и цената се вдига доста,но я ми кажи честно като си седиш във фотофорума и гледаш публикуваните снимки,кои ти грабват най-много окото - тези обикновените или изцяло моделираните и направени с Фотошоп.
Нека бъдем честни - колко малко са истинските профита, непипващи Фотошоп -а.

Автор: orbitalen   
Дата:   07-04-06 13:25

Малко, но все пак ги има! :) В интерес на истината за мен няма значение дали снимката е обработвана или не. Важното е да ми хареса. [smilie3] Един добър колаж, според мен, заслужава толкова уважение, колкото и една добра снимка без намесата на фотошоп! ;)

Автор: The_melon   
Дата:   07-04-06 14:17

Вземи си G6 ако имаш пари за харчене, ако искаш евтин и надежден апарат си вземи Panasonic FZ5

първа  назад  1     всички  напред  последна