Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon Photura -Моля за помощ
Автор: lexi   
Дата:   28-03-06 08:56

Току що открих,по скоро преоткрих,един Канон Фотура 35-105мм 1:2.8/6.6 с който съм снимал мн. отдавна но без инструкция.Гугъл не помага,открих много но все искат пари.След заиграване с апарата разбрах че само два бутона не са ми ясни.Най долу в ляво кръгъл с нарисувани две хълмчета,като го натисна светва зеления диод,няма индикация на дисплея и нищто не се случва?И най долу десния продълговат.Има нарисувани три застъпени кадърчета.Има три позиции 1.на дисплея иэлиэат трите кадърчет;2.От лявата страна на иконата эа батерията излиза нещо като"езиче" и 3. изключено.В крайна сметка като щракам видима разлика не откривам.Някой може ли да помогне че искам тези дни да го разходя в чужбинско.

Публикацията е редактирана (28-03-06 13:35)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon Photura -Моля за помощ
Автор: Стоев   
Дата:   28-03-06 09:03

Как се изписва на английски този модел?[smilie8]

Автор: Стоев   
Дата:   28-03-06 09:09

Сори, видях заглавието.

Дата:   28-03-06 09:09

Ми както е в заглавието - Canon Photura

Дата:   28-03-06 09:22

Аха този с трите кадърчета го разгадах.Остава бутона с хълмчетата.Но се чудя дали не може някак си да му се прави компенсацийка на експозицията.Или пък с натискане на спусъка на 1/2 заключва измерването? Че и то помага.

Дата:   28-03-06 21:36

[shtrak]Лелииииии ма никой ли не е ползвал такъв апарат?[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна