Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да предположим, че имате...
Автор: RainBG   
Дата:   20-03-06 22:46

Да предположим,че имате скътани 600 лева и сте фотолюбител....[ezik] ...какво бихте предпочели:
1. Canon Powershot A610
2. Panasonic Z5
3. Други предложения (само в краен случай, при спешна необходимост...)

За оригинални отговори, бонуси не се предвиждат....[smilie19]

На добрите хора дали верен отговор ...[beer] ...мерси много ...[smile]

Публикацията е редактирана (30-03-06 01:04)

Отговори на това съобщение
 Re: Да предположим, че имате...
Автор: simeon_simeonov   
Дата:   20-03-06 22:50

Panasonic FZ5 (а не Z5)[ezik]
Определено FZ5 [smilie24]

Автор: sandorio   
Дата:   20-03-06 22:53

Не мога да съм полезен. За днес видях 3-4 подобни теми. Разликата беше в сумата и вариантите.
каквото и да предложа, ще се намери някой да ме надприказва и да те обърка повече.

Дата:   20-03-06 22:56

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=324092&t=324092&phorum_uriauth=
[smilie24]

Автор: cade   
Дата:   20-03-06 22:58

събирам останалите джобни, добавям ги към скътаните и взимам Canon A620 [smilie5]

Автор: IvoYoo   
Дата:   20-03-06 22:59

Panasonic[smilie24] [shtrak]

Автор: chiphead   
Дата:   20-03-06 23:01

симеон_симеонов ме изпревари ...
predpolovi sashto taka, che na foto-profesionalistite (ay ne sum sred tjah), tezi, koito mogat da ti dadat cenen sawet, ot dnes maj njama da dawat takiwa saweti, shtot gi dawat po 20 pati na den ...
zaradi twa, che ima tarsachka ...

a, i ne mi se surdi ...

a i kirilitsata se skapa, sori !

Дата:   20-03-06 23:06

Simeonov.....ясно е, че става дума за FZ5 ( все пак мерси за корекцията, мерси и за отговора ).
Мерси и за препратката към страта тема във форума....повярвай ми това което е писано там съм го направил....прочел съм тонове смислени ( и в повечето случай БЕЗСМИСЛЕНИ ) постове, ревюта и материали...пипал съм фотоапаратите ...надявам се не е подсъдно да пипаш ..[smilie19] , но ти не си вникнал във въпроса....[ezik] .....
, а той е "Ако ВИЕ имате....какво бихте направили.....[smilie25]

Хайде ....чакам още верни отговори....[smile]

Автор: Han_Solo   
Дата:   20-03-06 23:07

Днес вече дадох съвет на приятел, той даже си купи апарат за тая сума, така че си изразходвах лимита за съвети вече, а тия теми вече започнаха да писват... брой нямат във форума а всеки задава наново един и същи въпрос с леки вариации [smilie23]

Дата:   20-03-06 23:12

хахаха не съм бил вникнакл [smilie19]
RainBG:"Да предположим,че имате скътани 600 лева и сте фотолюбител....[ezik] ...какво бихте предпочели:1. Canon Powershot A610
2. Panasonic Z5
3. Други предложения (само в краен случай, при спешна необходимост...)

simeon_simeonov:"Определено FZ5"

по конкретно неможах да отговоря съжалявам [smilie19]

Автор: nsirakov   
Дата:   20-03-06 23:15

едно ще ти кажа... каквото и дати кажат накрая пак ще си вземеш този фотощрак, който ти е бил на сърце от началото.... и каквото и да си вземеш... ще се ядосваш след годна че си го купил... така че плащай смело... в този ценови диапазаон разликите не са кой знае какви...

Дата:   20-03-06 23:18

chiphead ....нямам никакво намерение да ти се сърдя нито на теб, нито на който и да е било в този форум....[ezik]
Нито пък задължавам някой да ми отговаря на поста....това е въпрос на собствено желание...хората са го казали...."всеки вестник има своите читатели" .
Между другото съм образован...така , че успявам от време на време да ползвам и търсачката....[smilie19] ...въпреки, че не се получава винаги....[ezik]

Han_Solo ... лимита е важно нещо.... вариациите понякога са още по-важни....не се сърди ....и се надявам приятеля ти да е останал доволен...какъвто и да е бил твоя съвет...

Искам още веднъж да се извиня на хората в които съм причинил емоционален стрес при вида на ПОРЕДНАТА еднаква тема във форума....ИЗВИНЕТЕ ВИНАТА Е МОЯ....[smilie19]

На останалите.....[beer] и мерси....[ezik]

Дата:   20-03-06 23:25

Simeonov.....ясно е, че става дума за FZ5 ( все пак мерси за корекцията, мерси и за отговора ).
.
.
.
Това го написах два поста по-нагоре.....Пак ти повтарям, не искам да се заяждам със никой, не го и правя...просто зададох моя въпрос (за какво са иначе всички тези регистрации и форуми, ако човек не може да зададе своя въпрос)...уважавам всички които пишат (и в доста случай помагат на другите) в този форум..... [beer] ...

Целта ми беше да събера мнения за два конкретни апарата поставени един до друг (и то по-скоро не мнения, а конкретен избор) ...от хора които разбират от апарати...дето се вика и с една цифра може да се отговори....1 или 2....но май темата пак ще се изроди на нещо друго....[ezik] ...ама карай....

Дата:   20-03-06 23:44

nsirakov .....мерси за мнението....в голяма степен то се припокрива с моето мнение...даже изцяло...[smile]
... хубаво ще е да има повече хора които споделят конкретни неща и факти, а не само да поучават другите и да ги убеждават колко са неграмотни, глупави и мързеливи...но защо да убеждавам глупака, че не съм глупак, като е безсмислено....карай да върви....[beer] [ezik] [smilie19]

Автор: Стоев   
Дата:   21-03-06 01:13

(стиска с две ръце, да не изръси някоя глупост)

Автор: asahi   
Дата:   21-03-06 01:17

(крие си клавиатурата, по същата причина)

Автор: namaste   
Дата:   21-03-06 01:55

( пише глупости и си ги праща на мейла, след това блокира адреса на подателя)

Автор: Георги   
Дата:   21-03-06 02:01

един лентов еос 300 с 28-80 (към 200 уева)
един 50/1.8 пентакон (30-40 уева)
един цайс флектогон 35/2.8 (110-150 уева зависи колко пазен)
135/2.8 пентакон (100 уева)
200/4 пентакон (100 уева някъде, от по старата версия с белите черти)

и отнасяш всеки сапунер с несменяема оптика :Р верно малко клизма после с филми, сканиране, алабала. ама ще мислиш повече

иначе ако държиш цифрак наистина - фз5 мисля че за тия пари е повече от дубре.

Автор: Георги   
Дата:   21-03-06 02:03

ох и платка за потвърждаване на фокуса с преходник м42-еос, още към 80 уева. може би без 28-80 тогава, и се вместваш чудесно в 600 уева :)

Автор: Prakticar   
Дата:   21-03-06 07:29

Един огледално-рефлексен с ръчен фокус може да се купи за 150-200 лева, обективчета за него (да речем на 42мм резба)за по 50-100 лева. По-скъпи са само някои специални, но не е нужно да купуваш всичко, нито пък да го купуваш наведнъж.
С останалите пари до 600 лева си купуваш една мешка филми. Щастлив любител си ти.

Автор: de5   
Дата:   21-03-06 08:05

КМ Зет5 480лв

Автор: nsirakov   
Дата:   21-03-06 08:21

(опитва се да влезе във връзка с намасте без да знае, че последния си е блокирал пощата)

Дата:   21-03-06 21:09

Георги, мерси за предложението, но вече имам два лентови апарата (вярно е че са малко по-архивни от еос 300, но стават добри снимки с тях). Освен това тръпката да очакваш до последно какво точно е излязло от снимките си заслужава търпението [ezik]...(все пак ще го обмисля като вариант [smile])

А на цифров съм се спрял отчасти и заради работата ми....бързо се обработват снимките и веднага можеш да видиш резултата и при нужда да повториш....така, че лентовите ще си ги запазя за моменти на уединение и релаксация сред природата...[smilie3]

Дата:   21-03-06 21:10

(мисли защо изобщо е пуснал тази тема, като е знаел предварително резултата от това) [smilie19]

Автор: Стоев   
Дата:   21-03-06 21:23

600лв са около 400долара, ако не бъркам с много, бих спестил още мъничко (до $ 429.95) за ей това:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/uytb9498.JPG
http://www.bhphotovideo.com/images/largeimages/367751.jpg

първа  назад  1  2     всички  напред  последна