Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony P200, или Pentax Optio 750z
Автор: zaiko   
Дата:   17-03-06 17:08

Здравейте!

Търсих във форума, но не намерих много информация за Sony P200. Чудя се между двата... В момента имам Sony P73, ама ми е слабичък. Тук четох добри неща за Пентакса, но в dpreview.com не го оценяват толкова добре. За сметка на това там Sony-то е "Highly Reccomended".

Някой може ли да ми направи сравнение, или да даде мнение кой от двата е по-добре... Говоря като качество на лещи, резолюция, фокус. Ако имате лични впечатления и снимки, но такива, правени от Вас, а не от сайтовете, тях съм ги изгледал всичките :)

Мерси предварително!

Публикацията е редактирана (17-03-06 17:09)

Отговори на това съобщение
 Re: Sony P200, или Pentax Optio 750z
Автор: zaiko   
Дата:   17-03-06 22:16

Айде де... Не може никой да не знае, или да няма мнение. По-важното е, че мога да дам около 500-600 макс, и не знам какво да избера за тия пари. Искам фотоапарат, който е малко повече професионално ориентиран, а не point&shoot. Знам, че за тези пари е трудно, но все трябва да се измисли нещо. От този линк:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=322823&t=322823&phorum_uriauth=

виждам, че имам още един кандидат, но той няма ръчен фокус...

Моля... някой... [smilie2]

Re: Sony P200, или Pentax Optio 750z
Автор: ibk   
Дата:   18-03-06 12:48

Освен ревютата на "специалистите", чети и мненията на обикновените потребители. В много от случаите те са доста по-ценни[smile]

Sony

Pentax

Успех!

първа  назад  1     всички  напред  последна